Deprese v těhotenství - co s tím?

luciashek
17. únor 2015

Ahoj všem! Jsem v 22tt a potřebovala bych poradit, co mám dělat... Mám občas strašné deprese, celý den propláču a pak už ani nevím důvod. Před otěhotněním jsem brala antidepresiva, která jsem brala přes půl roku kvůli rozvodu a jakmile jsem zjistila, že čekám miminko, přestala jsem je brát. A teď jsem občas strašně podrážděná a smutná, občas jsou dny, kdy jsem šťastná, ale jinak pořád brečím kvůli nedostatku peněz, z únavy, starostí a celkově všeho. Snažím se doma zabavit, chodím občas ven, když to jde, ale moc radosti mi to nepřináší. Co děláte proti depresím?

lv
18. únor 2015

Zajdi za lékařem, jsou antiepresiva, která se dají užívat při těhotenství, kojení..a k posychologovi, terapii můžeš absolvovat kdykoliv..

kpslunicko
18. únor 2015

Ahoj,mám teď měsíční miminko a těhotenství pro me bylo šílené,přesně co popisujes...taky jsem brala předtím antid.ale uz jen půlku...no ale nedávala jsem to,složila jsem se,tak mi dr.napsala celou tabletku-nemá to vliv na mimi,jen jsem pak musela snížit kvůli kojeni na půlku,aspoň 14 dní před termínem...neboj se toho a jdi k dr...držím pesti

luciashek
autor
20. únor 2015

Tak jsem našla super lék 🙂 Pořídila jsem si AngelSounds a kdykoliv mě něco trochu trápí, poslechnu jak miminku bije srdíčko a v tu chvíli pro mě nic jiného neexistuje a funguje to dokonale!

evcann
20. únor 2015

@luciashek to k tomu patří, já bych se antidepresivy necpala, taky to pocasí neprida a az zacne svitit slunicko, vyraz ven, tes se na mimco a dej tomu cas 🙂, angelsound je super, take ho mam

luciashek
autor
20. únor 2015

@evcann Já právěže do středy ani nevěděla, že to existuje, ale jakmile jsem to objevila, musela jsem to vzít, protože to je jedna z věcí, která mi chyběla, ten kontakt s mimčem. A máš pravdu, vše je lepší než se cpát léky a teď jak začíná být hezčí počasí, tak i mně je podstatně líp a líp zdravotně, tak ty deprese rychle odchází 🙂))

sarus87
27. lis 2015

@kpslunicko Prosím můžu se zeptat, jestli je mimi v pořádku když jsi měla deprese v těhotenství? Děkuji

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru