Ovlivňuje rozhodnutí jít na potrat pozdější těhotenství?
Rozhodl se někdo, první dítě si nenechat, teda jako mladá holka jit na potrat a otěhotněla jste pozdě bez každého problému? A bylo to na psychiku tvrdě potom na příklad se těšit na dítě a vědět že ba příklad o pět let dřív jste už jedno nechala dát pryč?
@lv @klokanka31 Holky byla bych opatrná s hledáním trolla. Mohla být v takovém stresu, že těhotenství jí doma nikdo neschválí, tady přišly racionální argumenty pro interrupci, její přítel jí řekl, že dítě nechce, potencionální tchýně na ni řvala, že je ku*va, kdo ví s kým to má...to je dost na jednu 16 letou holku. Jí pravděpodobně nedocvaklo, co podepisovala a nějak počítala, že zákrok hned nebude. Mně přišlo, že úplně nechápe, že jde na zákrok, když se divila, že jí její gynekolog zakázal pít.
Fakt si potřebujete do ní koupnout?
@levandule_k A ještě jak psala že čeká na kamarádku aby jí půjčila peníze, tak musela vědět co se děje
Holky, já jsem na interrupci byla. Ráno předoperační vyšetření a už den předtím vyšetření a napsání žádosti. V 10:30 zákrok a v 13:00 jsem šla domů. Bez doprovodu by mě nepustili. Ještě sestra měla chabé pokusy o promluvy, i když jen teoretické a hodně rychle toho nechala. V 37 po třech dětech jsem to nepotřebovala, měla jsem naprosto jasno. Nevěřím, že u 16 leté holky by to šlo tak rychle, i když už šlo o čas.
Doufám, ze pokud je to pravda, zvládne to psychicky, poučí se a bude dělat spoustu jiných věcí. Chybu můžeme udělat všichni, taky jsme ji udělali. Na řešení tohoto typu asi neni hrdý nikdo. Ale život je takový, ne černobílý. Snad další těhotenství přijde v jiném čase a v lepší situaci.

Před zákrokem i v kolosu velké nemocnice o všem informují, sice v rychlosti, ale řeknou i rizika a ptají se, jestli máš nějakou podporu. Mě to přijde divné... Celou dobu jsem nabádala k promluvě s rodiči. Tohle mi udělat dcera, budu hodně nešťastná. Já jen doufám, že ta moje bude mít ve mě dost důvěry, aby přišla a řešili jsme to spolu.