1. screening - datum porodu. Může v tom být takový rozdíl?
Dobrý večer 🙂 dnes jsem měla první screening 13+0. První mimi. Bylo to podivné, protože mi nejdříve volala sestra, že tam doktor není tudíž kontrola neproběhne. Šla jsem se tedy přeobjednat. Přišel nějaký jiný dokror v civilu s tím, že je u zubaře, ale nyní ma čas a kontrolu mi tedy udělá. UTZ proběhl v pořádku. Velikost 13+2, placenta vpředu (nevím co to znamená). Každopádně mi sestra založila těhotenskou kartu. Na nic jse se nestihla zeptat. Termín porodu mi napsala na 15.5 v aplikaci mám 15.4. Vím, že je to detail, ale je možné, že by v tom mohl byt takový rozdíl? Děkuju všem za odpověď.
To já právě nevím. Přišla jsem na to až cestou domů po nastudování zkratek v těhotenském průkazu. Takže je možné, že se upsala. Za 3 týdny jdu znova tak se poptám. Děkuju za odpověď 🙂
To mi pripomina, kdyz mi delali ster na sterptokoka a pri dalsi navsteve dr neco nacmaral do prukazky cervene a nic nerekl. Na pristi kontrole jsem se zeptala, zda to chapu ze test vysel pozitivne a koukal na me jak na debila s dovetkem "vsak jsem to tam napsal". To byla celkem dulezita informace, jelikoz je fajn stihnout kapacky pred zaverem porodu :D :D. Takze ptat se, ptat se a nenechat se
@ekou taky.jsem to tam mela.cervene a b,lo to negativni 🤷♀️🤣
@hanka_12345 bud tvemu dr dosla modra propiska anebo tento test se zapisuje cervene :D
To se upsali. Může být rozdíl pár dní, ne měsíc. Ze začátku to berou taky podle aplikace, pak se ti posune teermín porodu až podle ultrazvuku.

@bauerka7 A nespletli se spíše?