3D/4D UTZ v Brně - Prenatal nebo Helios, máte srovnání?

gras
23. črc 2014

Ahoj,
chci se zeptat. Máte někdo srovnání s 3D /4D utz v Prenatalu a Heliosu? Nejde ani tak o cenu, ale spíš o všechno kolem - provedení, fotky, dvd, atd.
Moc díky za názory a reakce 🙂

gras
autor
4. srp 2014

Opravdu nikdo žádnou zkušenost ani s jedním pracovištěm?

dezyre
4. srp 2014

@gras já mám zkušenost jen s Prenatalem a naprostá spokojenost. V obou těhotenstvích jsem byla na prvotrimestriálním screeningu u Dr. Vlašína, je to vyhlášený specialista. Sice je trochu odměřený, ale co se týká miminka, tak řekne naprosto všechno. Byla jsem tam i velkých ultrazvucích ve 20tt, sice u jiných doktorů,ale také jsem byla maximálně spokojená.

dezyre
4. srp 2014

Jo a co se týká fotek a DVD, tak DVD jsem si nechávala dělat jen u prvního syna. Vlastně z prvního těhotenství mám i krásné 3D fotky, ale u druhého syna nemám ani jednu.I když tam jsou specialisti, tak si s naším druhorozeným beranem neporadili a nevyfotili ho, vůbec nám nechtěl ukazovat hlavičku, ale pytlíka s nohama jsme viděli vždy dokonale 😝

ellar
4. srp 2014

Já jsem taky byla v Prenatalu. Máme 3D fotky i 3D video, i 2D video z klasického vyšetření. Bylo super video ukazovat rodičům, bylo to jak kino 🙂 Po porodu jsem se na video dívala jednou. Asi bych do toho šla znovu, takže doporučuju 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru