icon

3D ultrazvuk. Dojmy, pocity, cena...

lucie.safrankova
26. črc 2007

Ahojky všem chtěla bych založit nové téma 3D ultrazvuk. Nejprve vám všem co vás to zajímá řeknu, že je to nezapomenutelný zážitek, z kterého si též odnášíte památku na celý život ve formě DVD vašeho miminka. Já už jsem o tom četla na jiné stránce a tak jsem si řekla že se objednám.Pozor mají všude dost plno, chce to objednávat předem. Dál musíte být těhotná víc jak 20 týdnů, aby bylo vše dobře vidět. Doporučuji s sebou vzít taky tatínky, můj manžel z toho byl ohromený. Ceny jsou hodně hodně odlišné od krajů. Já byla tady v Jablonci a platí se tu snad nejmíň co jsem kdy slyšela. Mě to stálo 20minutové dvd a jedna fotečka 3D 380,- ale třeba v Praze chtějí za 3D i přes 1200,- Jestli máte otázečky, nebo to tu chcete taky rozjet svými příspěvky, budu ráda. Ahojky všem a šťastné těhu. 😉

Strana
z8
lucaaaaaaqa
31. srp 2017

Já byla ve 29tt je to pry ideální na 4D a mužů říct šla bych znova hned teď sice 500kč ale za pět fotek 🙂 dokonce i jak zívá 🙂

frndafrrr
31. srp 2017

Byla jsem 1x pry v idelani tyden (nepamatuji si presne ktery, ale povidala, ze ideal), total nestihacka 5000flastr za prekrocenou rychlost (chlap-je to nepoucitelny dobytek), ja nastvana az za roh, videt nic ,po hodine cucani sladkeho ze ktereho se mi zvedal kybl 1fotka- dodnes si ze me rodina dela pr*el, ze je na ni jasny satan...ale zaplatit chteli jen foto, no ve finale jsem rada, ze se misto satana narodila holcicka a na 3D by me uz nikdo nedostal 😀😀 Ale ja mam odrzeno...

lili_2
19. čer 2018

Ahoj holky jsem v 34 týdnu a rozhoduji se kde budu rodit, máte některá čerstvé zkušenosti z jindřichohradecké porodnice?

feiit
21. lis 2018

Ahoj takhle to vypadlo u nás podobnost 100% parádní ji vidět dopředu je to z 28+1

Strana
z8