4D ultrazvuk v Praze, máte zkušenosti?

lili1986
4. kvě 2012

Ahoj holky chtěla bych jít na 4D ultrazvuk a proto bych se s vámi chtěla poradit 😀 Můžete mi doporučit nějaké pracoviště v Praze kde 4D ultrazvuk dělají. Taky bych chtěla video z ultrazvuku. Proto se chci zeptat jak dlouhé video jste z ultrazvuku dostaly a taky kolik jste platily? Vím že někde udělaji video které trvá 5 min a někde které trvá 20min. Taky se chci Zeptat v kterém týdnu bych měla jít abych mimi viděla pěkně celé.

handm
4. kvě 2012

Já byla zrovna včera, chodím k DR Vackovi (má ordinaci u Libeňského zámečku), byli jsme tam i s prvním prckem. Platila jsem 1000, trvalo to půl hodinky, máme DVD záznam -video s asi 7 sekvencema (nevím, jak je to dlouhé) - jsou tam obličejík, nožičky a k tomu asi tři fotečky, ale ty si můžeš pak sama z videa pomocí printscreenu vytáhnout sama ještě. JInak tady objednávají kolem 25 TT, že je mimi nejlépe vidět.

palomitacheca
4. kvě 2012

Byli jsme teď v pondělí (26.týden) v Krči a velká spokojenost. Strávili jsme tam asi 45minut, sestřička nám natočila 10 krátkých 4D videí a z nich nám udělala 90 fotek. Všechno to po ultrazvuku vypálila na CD, tisknout jsme si žádnou fotku nenechali. Platili jsme 1200Kč.

https://www.youtube.com/watch?v=P3jCRKEqbu4


https://www.youtube.com/watch?v=OoNCz2SLCiw

Fotky mám ve fotoblogu Mimi 2 🙂
Jinak u prvního jsme byli v Olomouci asi ve 24.týdnu, platili jsme asi 1400Kč a dostali jsme DVD s 6 a půl minutovým záznamem a 3 vytištěný fotky na fotopapíře.

majinka1981
4. kvě 2012

Já byla v Gennetu. A všichni se divili jak jsme to měli laciný. Paní se nám tam hodinu věnovala. Protože malá se nechtěla ukázat. Nakonec se podařilo a paní nám řekla 360,- za fotky místo 1100,- že se omlouvá, že to tak dlouho trvalo a že se moc neukázala. Mě tedy přišlo, že to bylo docela dobrý. Tak za tu cenu fajn 😀

shak29
4. kvě 2012

my byli v Gennetu zrovna v sobotu 😀 maximální spokojenost, moc milý a ochotný. Za 30ti minutový video a 13 fotek sme tam nechali 1310,- 😅

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru