Angelsounds, máte zkušenost?
Hezký den, chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s Angel sounds a od kdy jste slyšely miminko. Chceme si ho taky koupit. Čekáme první mimi a jsme asi dost úzkostní (teda spíše já). 🙂 Asi se mi nikdo nemůže divit, jsem zdravotník a navíc jsme na miminko čekali přes 2roky, až lékaři nám pomohli. Děkuji za názory.
Tak už je doma! Jsem tak ráda. Jen si ještě musíme počkat. Snad brzo. Myslím, že sebe a mimi nezaměníte. Dospělí má frekvenci asi 80tepů za minutu a miminko v bříšku jednou tolik.
@pavlakosec V jakém jsi teď týdnu? Chceš ještě počkat ať se nestresuješ kdyby jsi nenašla?
Podle uz 10tt ale víme datum početí a to vychází na 8tt. Takže jsem v klidu, máme ještě čas. 🙂
Holky tak 10+3 a srdíčko hned na první přiložení,to jsem opravdu nečekala,je to parádní...i když musím říct že strach aby jsem našla byl velikánský.Je to takové rychlé tepaní..hned jsem přiložila na svoje srdce a to bylo úplně pomalé. 🙂

@p1983k Mně se spíš ze začátku stávalo, že jsem ho našla na stejným místě (nalevo, hodně dole), ale teď tak různě putuje 🙂 Ale když si lehnu na záda, tak většinou poznam, kde se nachází 😉