icon

Angelsounds, máte zkušenost?

pavlakosec
4. bře 2015

Hezký den, chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s Angel sounds a od kdy jste slyšely miminko. Chceme si ho taky koupit. Čekáme první mimi a jsme asi dost úzkostní (teda spíše já). 🙂 Asi se mi nikdo nemůže divit, jsem zdravotník a navíc jsme na miminko čekali přes 2roky, až lékaři nám pomohli. Děkuji za názory.

Strana
z2
petabb
11. bře 2015

@p1983k Mně se spíš ze začátku stávalo, že jsem ho našla na stejným místě (nalevo, hodně dole), ale teď tak různě putuje 🙂 Ale když si lehnu na záda, tak většinou poznam, kde se nachází 😉

pavlakosec
autor
12. bře 2015

Tak už je doma! Jsem tak ráda. Jen si ještě musíme počkat. Snad brzo. Myslím, že sebe a mimi nezaměníte. Dospělí má frekvenci asi 80tepů za minutu a miminko v bříšku jednou tolik.

p1983k
12. bře 2015

@pavlakosec V jakém jsi teď týdnu? Chceš ještě počkat ať se nestresuješ kdyby jsi nenašla?

pavlakosec
autor
12. bře 2015

Podle uz 10tt ale víme datum početí a to vychází na 8tt. Takže jsem v klidu, máme ještě čas. 🙂

p1983k
17. bře 2015

Holky tak 10+3 a srdíčko hned na první přiložení,to jsem opravdu nečekala,je to parádní...i když musím říct že strach aby jsem našla byl velikánský.Je to takové rychlé tepaní..hned jsem přiložila na svoje srdce a to bylo úplně pomalé. 🙂

Strana
z2