Bramborový salát s majonézou. Je bezpečné jej jíst v těhotenství?
Ahojte, můžu v těhotenství normálně zítra bramborový salát s majonézou a osmaženou třesku filé? Udělala jsem hodně salátů, nějak jsem to neodhadla, dnes jsem už trochu chutnala.. Bude ješte bezmasita kapustnice... Jsem téměř u koncu deváteho měsíce.. Nějak jsem to neřešila, až teď večer mě napadlo, zda to bude takhle v pořádku 🙈
Bude. Před pár lety jsem byla o Vánocích měsíc před porodem. Když se nepřejíš tak, že ti bude blbě, nebo nesplacas pate přes deváté, tak proč by mely byt svátky něčím rizikové?
@anonym_autor ano, můžeš 🙂
Budu za chvilku taky rodit a na klasickou vánoční večeři se fakt mega těším a s chutí si dám 😁
@anonym_autor A proč konkrétně se bojíš večeře? Na smažené rybě a kupované majonéze není nic závadného.
@anonym_autor A proc ne? Moje dcera je těhotná a vubec ji nenapadlo,ze by si nemohla dat řízek a salat.
Asi takhle...My jsme letos oslavili Vánoce o týden dřív, protože jsem věděla, že pár dní před Štědrým dnem nastupuju do nemocnice, kde budu dva týdny..
Udělala jsem klasiku...hromadu bramborovýho tak pro 10 lidí, i když jsme jen dva 😅, čili byli jsme nuceni to jíst tři dny...hele tak mě z toho pálila žáha, že to byla teda hrůza 🤣, a to jsem měla bezmajonézový, obyč, vlastně lehký zeleninový salát. Letos jsem si k tomu dala lososa v páře, ale to jen kvůli pálení žáhy.
Záleží fakt jak se cítíš a jaké máš zažívání...Majonéza ani smažená ryba jednou za čas fakt neuškodí 🙂 Užij si to 😊🥰🙏
Bude vše v pořádku. Dej si 🙂
@anonym_autor😁 Pokud jsi striktní zastánce zdravé stravy v těhotenství, tak podle mě to poslední měsíce nemá vliv, už je dítě "udělané". Strava víc ovlivní tebe, kolik přibereš, tolik pak budeš zhazovat, jinak jíst můžeš vše.

Mě spíš zajímá, jak jsi došla k tomu, že bys nemohla? 😃
Maximálně tě může pálit žáha nebo tě to prohnat. Ale vyloženě negativní vliv na dítě, mě nenapadá. 🙂