Bude miminko nemocné při užívání Elasti-Q Kyseliny listové?
Holky prosím beru celou dobu tuhle kyselinu teď mi známa řekla ze to je pruser a nestačí to.. takže miminko bude nemocný? Tuhle kyselinu mi řekla doktorka : Elasti-Q Kyselina listová 800 tbl.60

Klid 🙂 Mám tu mutaci zjištěnou od nějakých 15, kdy na gyndě dělali plošně krevní testy na srážlivost krve. Nikdy mi nikdo neřekl, že neumím vstřebat nenaštěpenou listovku, takže jsem si zobala tu, co kamarádky. Mám zdravouholčičku, dnes už školačku.
Holky a vy ji berete celé těhotenství? Já myslela, že to má význam jen do cca 6.-8. týdne, kdy se ta páteř (nebo na co je to potřeba) vyvíjí.
@slunea ja brala uz vic jak 2 mesice pred otehotnenim a pojedu do konce tehotenstvi. Brala jsem i u dcery. Prodavaji 3 druhy - 1) planovani tehotenstvi a 1.trimestr, 2) 2.trimestr a 3) 3.trimestr. Kazdy ma trochu jine slozeni prizpusobene tomu, co zrovna telo potrebuje v dane fazi 🙂
@rezena12 ja nebrala nic ... Jako nasne ze sedoplnky stravy doporucuji...ale zas to nemusime hrotit ne 🤭
Já pravé ten femibion ani mamaneco nevím název do sebe cpát nechci jednak cena i když na tom úplně nezáleží ale nechci to do sebe dávat.

@hanka_12345 femibion, od doktora Maxe vitaminy pro tehu (nevím teď jmeno), chytré miminko..a bude toho kupa.: ale samostatně jsem do ni nevrazila, ze by byla jen listovka sama ve formě folátu …