icon

Bude miminko nemocné při užívání Elasti-Q Kyseliny listové?

rezena12
1. únor 2023

Holky prosím beru celou dobu tuhle kyselinu teď mi známa řekla ze to je pruser a nestačí to.. takže miminko bude nemocný? Tuhle kyselinu mi řekla doktorka : Elasti-Q Kyselina listová 800 tbl.60

Bude miminko nemocné při užívání Elasti-Q Kyseliny listové?
Strana
z2
janule0123
1. únor 2023

@hanka_12345 femibion, od doktora Maxe vitaminy pro tehu (nevím teď jmeno), chytré miminko..a bude toho kupa.: ale samostatně jsem do ni nevrazila, ze by byla jen listovka sama ve formě folátu …

kolunka
2. únor 2023

Klid 🙂 Mám tu mutaci zjištěnou od nějakých 15, kdy na gyndě dělali plošně krevní testy na srážlivost krve. Nikdy mi nikdo neřekl, že neumím vstřebat nenaštěpenou listovku, takže jsem si zobala tu, co kamarádky. Mám zdravouholčičku, dnes už školačku.

rezena12
autor
2. únor 2023

@kolunka ty jsi hodná děkuji ti! 😘

nazka
2. únor 2023

@rezena12 já tuhle kyselinu brala v obou těhotenstvích a mám dvě zdravé děti..

rezena12
autor
2. únor 2023

@nazka jeeee dekuju to je krásný tohle číst!

slunea
2. únor 2023

Holky a vy ji berete celé těhotenství? Já myslela, že to má význam jen do cca 6.-8. týdne, kdy se ta páteř (nebo na co je to potřeba) vyvíjí.

teenyel
2. únor 2023

@slunea ja brala uz vic jak 2 mesice pred otehotnenim a pojedu do konce tehotenstvi. Brala jsem i u dcery. Prodavaji 3 druhy - 1) planovani tehotenstvi a 1.trimestr, 2) 2.trimestr a 3) 3.trimestr. Kazdy ma trochu jine slozeni prizpusobene tomu, co zrovna telo potrebuje v dane fazi 🙂

nazka
2. únor 2023

@slunea já brala celý první trimestr

veronicka89
2. únor 2023

@rezena12 ja nebrala nic ... Jako nasne ze sedoplnky stravy doporucuji...ale zas to nemusime hrotit ne 🤭

laxesis
2. únor 2023

@slunea třeba ten femibion má 3 verze, pro každý trimestr jednu, asi nějak uzpůsobeno potřebám.. vím že minule jsem striktně držela jen první trimestr s listovkou, pak tak obden do druhého screeningu ... a pak už jsem to uplně vypustila a brala jenom magnezko :D

rezena12
autor
2. únor 2023

Já pravé ten femibion ani mamaneco nevím název do sebe cpát nechci jednak cena i když na tom úplně nezáleží ale nechci to do sebe dávat.

Strana
z2