icon

Čekáme // a testujeme na konci března/dubna

snowbee
21. bře 2018

Ahojky netrpělivě očekávám, kdo se přidá k testování. Ja testovala 10dpo a dušik na testu byl. Přidá se ke mně nekdo další?

zikisek
4. dub 2018

@adulin22 drzim palecky 🙂 aby neprisla 🙂

adulin22
4. dub 2018

@zikisek děkuju tobě taky 😊 já teda nejsem snazilka, ale posunula se mi ovu a sexovali jsem den před ovu pozit. testem, tak jsem byla vykoupena z toho, ale teď si uvědomuju, že bych byla hrozně ráda 😊 ještě když by se povedlo takhle nečekaně 🤗

cpollik
5. dub 2018

Holky,tak dnes mi to nedala jsem 9-10dpo,zkusila jsem tt,ale bohužel.Ani náznak.Do MS zbývá 7dnu.Ale už tuším,že nic nebude ☹zase..

lotta1234
5. dub 2018

Ahojte, kto caka MS zajtra a bude si robit test? Nech mozme zdielat dojmy/fotky atd :D
Ja teda zatial bez PMS, pritom obvykle trpim uz tak tyzden predtym na snad vsetky mozne prejavy a den pred MS to byva vzdy najhorsie. Drzim vsetkym palce!! 🙂

galikl
5. dub 2018

@cpollik je brzy, hlavně nic nevzdávej 🙂 ..já měla pozitivní test až při vynechání 🙂

mischeylaa
5. dub 2018

Ahoj holky, já dnes 36 DC. MS stále nikde a dnešní tt taky negativní. Cykly mám dlouhé a nepravidelné, takže vůbec nevím kdy probíhá ovu, ale snažili jsme se celý měsíc. Je tu někdo, kdo se stejným problémem měl ovu až později (po 25 DC třeba)?
Jinak piju kontryhel, užívám gynex. Partner spermiogram v pořádku, já taky v pořádku, až na ty nepravidelné cykly. 2.5 jdu na gyndu, uvidíme co Mudr poradí.

lotta1234
5. dub 2018

@cpollik to je skoro na testovanie. ja by som tiez najradsej videla vysledok hned po snahe :D este nic nie je stratene, o tyzden cakame na vysledok testu 🙂

gramli
5. dub 2018

@mischeylaa ahoj já tento měsíc měla ovu až 28 DC, dnes jsem 33 DC a čekám co bude

mischeylaa
5. dub 2018

@gramli Jeee tak to jsi mě uklidnila a držím pěsti!🙂 Určitě dej vědět jak jsi dopadla! Kdy budeš testovat? A jak dlouhé máš cykly?

gramli
5. dub 2018

@mischeylaa ja prave mivam kolem 33-35 dni. Ale tentokrat se tona protahne kvuli tomu, ze ta ovu doslaje misto 21DC az 28DC... stve me to cekani, je to hrozne dlouhe. No testovat si myslim, ze ma smysl az tak po nedeli nekdy v prostred tydne

cpollik
5. dub 2018

Holky jake máte zkušenosti s testem Pepino?Ukázala se mi tam čárka,ale slabounké.Nevim,zda ji uvidíte.Jsem 9dpo.

mischeylaa
5. dub 2018

@cpollik Tak mi to nedalo a jeste ted jeste vytáhla ranní test s koše a dlouho po limitu mini dusik uplne stejny jako u tebe (na mama testu). Tvuj dusik byl v limitu? Zkus zitra nebo za dva dny. Drzim palce! Ja zkusim o vikendu nebo v pondeli znovu.

mischeylaa
5. dub 2018

@gramli Tak dej pristi tyden vedet! Mas pravdu, to cekani je nekonecne!

cpollik
5. dub 2018

@mischeylaa a kolik dní jsi po ovulaci.Ja nevytahovala z koše.Ale myslím,že je to falešné pozitivni

gramli
5. dub 2018

@mischeylaa Jasně dám vědět, hned jak budu něco vědět🙂 A tobě držím palce!!!!!

mischeylaa
5. dub 2018

@cpollik Ja mam velmi nepravidelne a dlouhe cykly, takze vubec nevim kdy bylo ovu. Ale taky jsem tomu dusikovi neprikladala zadnou vahu. Uvidime za par dni🙂

cpollik
5. dub 2018

@mischeylaa jakou jsi měla značku testu??

starbucks
5. dub 2018

@mischeylaa pozor na to, já jsem si minulý měsíc udělala šílenou naději, když mi po limitu vyskočila druhá čárka.. a pak nic.. jednalo se o Dr max i mama test

cpollik
5. dub 2018

@starbucks jj mi taky udělal Dr.max minulý měsíc duchy či druhou várku dokonce dva testy☹.Docela jsem cucela,bo jsem myslela,že jsou kvalitní☹

cpollik
5. dub 2018

@starbucks já měla Pepino 10ml

starbucks
5. dub 2018

@cpollik me to udělaly tři.. byla jsem z toho uplně hotová :(

minanek
5. dub 2018

@starbucks Tak já mám taky dr.max a teď nevím

starbucks
5. dub 2018

@minanek Raději udělat novy a koukout do toho limutu pěti minut.
víš jak můžeš byt těhotná, ale jeste ti to do těch pěti minut neukáže, ale ta fejková čárka se objeví.. ale taky těhotná byt nemusíš, test neukáže nic a i přesto se ta druha čárka objevi... raději počkat.. já tenhle měsíc budu raději testovat několik dní po vynechání

adulin22
5. dub 2018

@mischeylaa ahoj tak já třeba teď měla taky ovu až 36dc 😑 mám cykly i 50dni, takže to odpovídá..mám celý život dlouhé a nepravidelně cykly..nevím vůbec proč 😑

cpollik
5. dub 2018

@starbucks to je teda fakt kvalita☹

starbucks
5. dub 2018

@cpollik to jo, já teda byla v šoku, udělala jsem si už dost testů.. začla jsem v roce 2014 a tohle se mi teda stalo poprvé...

mischeylaa
5. dub 2018

@adulin22 Ahoj, tak to máme podobné! Na dlouhých cyklech je blbý to čekání a navíc když ani nevíš kdy to máš dostat, tak se to pak těžko počítá kdy vůbec začít testovat..

minanek
5. dub 2018

@starbucks Tak ještě s testováním počkám má mi přijít ms

minanek
5. dub 2018

@mischeylaa To souhlasím je to naprd když jsi tělo dělá co chce

adulin22
5. dub 2018

@mischeylaa jojo přesně já teda zatím nejsem snazilka, ale teď když je dost mozne, že bx se povedlo, jsem ráda a je to extra dlouhé 😑

Strana