icon

Čekáme // a testujeme na konci března/dubna

snowbee
21. bře 2018

Ahojky netrpělivě očekávám, kdo se přidá k testování. Ja testovala 10dpo a dušik na testu byl. Přidá se ke mně nekdo další?

cpollik
8. dub 2018

@snazimese jj máš pravdu

hladovaveverka
8. dub 2018

@jessulka nepsala jsem, protože se snažení snažím neřešit, zatím jsem netestovala 😂😉👏

adulin22
8. dub 2018

@jessulka ano, čekání je nejhorší.. zkoušela a vyšel stejně jako den před pozit. Ovu testem, ale nevím No 😏
@snazimese To se máš, a jsem hrozně nedockala 😁

snazimese
8. dub 2018

@adulin22 tak ja jsem taky nedockava a laka me zkusot ten jeden test, co mam doma, ale zatim se drzim jeste, protoze vim, ze 9DPO je jeste brzy 🙂

if23
8. dub 2018

Ahoj holky pridavam se k vam a jsem po laoarosjopii cysty na vajecniku a mela jsem co nejrychleji otehotnet tak a dneska jsem 3dny pred ms

snazimese
8. dub 2018

@if23 moc gratuluji 🙂 a preji at se vse vyvyji tak jak ma 🤗

if23
8. dub 2018

No po mych spatnych zazitcich to beru s rezervou

jessulka
8. dub 2018

Holky, tak se mi asi rozjela MS. Ale je to divny, mam ji dostat az na konci příštího týdne. Krvácení se rozjelo silneji a uz neni ruzove, hnede, ale normalne cervene a hrozně mne bolí podbřišek jako pri MS. Ach jo. Takze asi zase nic 😥

jessulka
8. dub 2018

@if23 Gratuluju a at vše vychází jak má

snazimese
8. dub 2018

Zacinam mit pocit, ze se mi MS rozjede o neco driv nez za tech 5 dni, zacina me podbrisek bolet cim dal vic.. :(

jessulka
8. dub 2018

@snazimese Stoji to za prd. Ja litam na zachod každou chvili a kontroluju to krvácení. A podbřišek boli a boli. Ach jo ach jo. Ale nesmíme to vzdát, jsme silné zeny a ono si to mimco k nam cestu určitě najde ✊👍😉

snazimese
8. dub 2018

@jessulka ja mam prave ms dostat az za pet dni.. :-/ nebyt tech bolesti v podbrisku, ktere me chytly predevcirem pozdeji vecer, tak bych nic neresila, stejne jako do te doby. Jenze jsem bohuzel takova, ze pokud me zacne neco bolet "mimo obvyklou dobu", tak jsem z toho dost nervozni.. :(

snazimese
8. dub 2018

@jessulka ja mam prave ms dostat az za pet dni.. :-/ nebyt tech bolesti v podbrisku, ktere me chytly predevcirem pozdeji vecer, tak bych nic neresila, stejne jako do te doby. Jenze jsem bohuzel takova, ze pokud me zacne neco bolet "mimo obvyklou dobu", tak jsem z toho dost nervozni.. :(

jessulka
8. dub 2018

@snazimese Ja ji mám dostat az pristi tyden v patek. Ale asi dorazila mrcha driv. Taky jsem z toho vykulena. Bolest v podbrisku prestava. Ach jo, co se to s tim mym telem deje....

snazimese
8. dub 2018

@jessulka taky nad tim premyslim.. Sice nijak nespinim, dokonce mi ani nevyskocilo jeste akne a pupinky na obliceji jako vzdy (pokazde cca tyden pred MS a.to byl pro me spolehlivy signal, ze ms prijde), ale ty bolesti... Holt nezbyva nic jineho nez cekat..

adulin22
8. dub 2018

@snazimese jojo to brzy je určitě 😊

snazimese
8. dub 2018

@adulin22 uvidim, je to bud a nebo nebudu to hrotit, to ani nema vyznam 🙂

gramli
8. dub 2018

Ahoj holky, zitra jsem 8-9DPO ma cenu delat zitra rano test? To cekani je hrozne...

adulin22
8. dub 2018

@snazimese jojo já ani nejsem snazilka, jen to byla shoda náhod a teď se mi ta představa začala líbit 😊
@gramli ještě počkej, je ještě brzy 😊

gramli
8. dub 2018

@adulin22 to je fakt, nejspis je dost brzy, priznaky taky zadne takze nejspis stejne nic...☹

snazimese
8. dub 2018

@adulin22 tak ja se taky nepovazuji primo za snazilku, nejak neresim kdy je ovu a podobne. Jen tento cyklus jsem na sobe ovu poznala a zacala jsem to "resit" vlastne az kdyz me predevcirem zacal pobolivat ten podbrisek a zpetne jsem si uvedomila, ze v ten den ovu byl i sexik, tak si rikam, ze by se mohlo zadarit.. Ale.z druhe strany tomu dvakrat neverim..

minanek
8. dub 2018

Ahoj holky bolení břicha v bedrech pocit na zvrácení a ovu testu duch nevíte co je?

vendelinka08
8. dub 2018

@gramli na test je brzy, nejdříve po 110DC, já měla uhnízdění až 9DC, do té doby testy sněhobílé, takže bys akorát zbytečně plýtvala testema a možná byla i zbytečně zklamaná,... takže vydž alespoň 3 dny

vendelinka08
8. dub 2018

@gramli po 11DC

vendelinka08
8. dub 2018

@minanek může to být i nějaká viroza, na ovu testu budeš mít vždy slabou čárku...

hladovaveverka
8. dub 2018

@gramli podle mě to nemá cenu, jsem zítra 10dpo a testovat nebudu, počkám na MS, už nemám nervy na to hledat duchy.

adulin22
8. dub 2018

@snazimese jo tak to jsme na tom stejně, já na to taky přišla zpětně.teda spíš jsem čekala ms a pak jsem zjistila podle testu, že mám teprve ovu, takže taky náhoda 😁

snazimese
8. dub 2018

@adulin22 a jak mas dlouhe cykly?

adulin22
8. dub 2018

@snazimese já je mám hrozně dlouhé a nepravidelně.. minulý 50dni a teď to taky vychází takhle podle ovu, takže zítra nebo v úterý bych To (ne) měla dostat

adulin22
8. dub 2018

@snazimese podle teploty to totiž vypadá, že jsem měla ovu v den pozit. testu, ale zase píšou, že ovu teprve přichází, ale to už se mi zvedly teploty..Tak nevím, proto zítra nebo pozítří

Strana