Čekáme // a testujeme na konci března/dubna
Ahojky netrpělivě očekávám, kdo se přidá k testování. Ja testovala 10dpo a dušik na testu byl. Přidá se ke mně nekdo další?
Ahoj holky, tak u mne se rozjela regulérní MS. Takže dnes 2DC. A asi se objednám na gyndu, že je divné, že jsem to dostala o týden dřív.
Holky, mám dotaz trochu mimo téma... Nevíte, jestli neřádí nějaká střevní viróza? Od pátku jak něco sním, je mi špatně, ale za dvě hodiny zas dobrý, dokud se znovu nenajím.
@adulin22 Ano silne. Uz nestacila ani slipovka a vzdy pri curani to ze mne vyloženě kapalo. Přišlo mi, ze uz i s kousky sliznice. Tak jsem naštvaná. K Dr. se ale objednám, je divné, proc jsem to dostala o tyden driv, kdyz mám pořád pravidelny cyklus 28 dní.
Na nidacni krvácení mi to nepripada. Bricho mne ale od včerejška neboli, bolelo mne nejvíc rano a dopoledne,pak uz nic. Prsa nemam natekla jako při bezne MS. No nevim co si o tom mam myslet.
@snazimese podbrisek te prece nemusi znervoznovat..pokud se tam neco deje a bude z toho tehotenstvi..tak je to zcela v poradku. A pokud prijde ms..tak to pak ber jako bolest pred menstruaci...nema smysl se tak stresovat predem a tak se pozorovat. Za jak dlouho cekas ms?
@jessulka a beres nejake bylinky nebo neco by ti mohlo zpusobit drivejsi krvaceni?
@vendelinka08 tak jak jsem tu uz psala: ja se prave nepozoruju vubec, ale uz je to cca 4 den dneska, co me podbrisek boli. Znervoznuje me ta bolest a ten tlak. Do MS mam jeste 4 dny. A ja nikdy nemela "PMS" tak brzy jako ted. Nekdy nebylo vubec, nebo max 3 dny pred dnem ocekavane MS..A bolest proste neprehlidnes..
Ano...ale pokud je moznost tehotenstvi...tak ta bolest je zcela normalni...proto si myslim ze te to nemusi znervoznovat. Tlak je take normalni..jak rikam pokud se tam neco deje a bude z toho tehotenstvi. A bolest neco znamena...a za 4 dny uvidis co to bude😉. kazda to mame jinak...jak zacatek tehotenstvi tak i pms.
@vendelinka08 a proto z jedne strany zbytecne nezkousim tt a nelovim duchy ;) je to bud a nebo, to poznam v patek nebo pri nejhorsim o vikendu. 🙂
Tak baby, ja dnes 1 DC, zjavne sme presvihli ovulaciu minuly mesiac a predtym aj potom sme boli rozcestovani, tak na snazenie nebola prilezitost. Update pre dalsi mesiac: poctivejsie sledovat prejavy ovulacie a robit si testy v dlhsom casovom intervale.
Nie som smutna, len 1 mesiac sme sa zacali snazit.
Drzim palce vsetkym, ktore este cakaju na pozitivny test 🙂
@vendelinka08 Právě že jsem teď pila asi 3 týdny nějaké bylinky od babky bylinářky, které by měly pomoct otěhotnět. Byly v nich i hormony. Tak nevím, jestli je přestat pít, když mi to takhle rozhodilo cyklus, nebo jestli v tom dál pokračovat.

@adulin22 tak pokud nic neprijde, zkus testnout v to utery nebo ve stredu. Ja si budu muset bohuzel pockat az do ctvrtka nebo patka, to bych mela mit termin MS.