Čekáme // a testujeme na konci března/dubna
Ahojky netrpělivě očekávám, kdo se přidá k testování. Ja testovala 10dpo a dušik na testu byl. Přidá se ke mně nekdo další?
Holky jsem zmatená mám asi 34 DC a na ovu testu pořád duch je možné že jsem ovu prosvihla?
@adulin22 tak to je bomba!!! super zpráva!!!! teda ten cyklus tě pěkně napínal.... ale čárka je krásně vidět... moc gratuluji
@snazimese děkuju, tak uvidíš 😊
@vendelinka08 To mi povídej.. napínavý byl jak spagat 😁 dekuji, teď už jen návštěva u mudr
Holky, tak to vypada, ze se u me asi rozjizdi MS, zacala jsem slabounce spinit a to dokonce o tri dny driv, nez bych mela.. Takze asi nic nebude.. :(
@adulin22 to si nemyslim ze by zrovna pocasi na to melo vliv 🙂 sice v lednu se mi stalo, ze MS prisla o tri dny driv, ale prisla.hned a pomerne silna.. To jsem si rikala, ze se mozna podarilo, ale neudrzelo.. Ted spinim, ale opravdu hodne slabounce, sotva na papir, tak nevim co.si mam myslet..:-/
Holky...3dpo a v podbrisku tlak jako by se mela rozjet ms :(
@adulin22 Wáááááu, paráda. Tak potichounku gratuluji a foukám na test, ať čárečka sílí.
Mne to včera nějak sebralo. V koupelně jsem začala bulet. Už jsem myslela, že se zadařilo a nakonec zase ne. Snažíme se tedy teprve druhý měsíc, ale pokaždé jsme se museli trefit do ovulky, když spolu spíme často. No a představ si, že včera ze mne při čůrání a výměně tamponu vypadl obrovský kus sraženiny, bylo to i se sliznicí. Málem jsem se pozvracela, jak to bylo hnusné. Tak jsem si říkala, zda to byla normální MS, což jsem nikdy dřív takto neměla, nebo zda se neudrželo vajíčko a odešlo to s MS. No jsem z toho jelen.

@adulin22 Kraaaaaasa,je tam....moc gratuluju ❤️😘