icon

Čekáme // a testujeme na konci března/dubna

snowbee
21. bře 2018

Ahojky netrpělivě očekávám, kdo se přidá k testování. Ja testovala 10dpo a dušik na testu byl. Přidá se ke mně nekdo další?

maice
10. dub 2018

@adulin22 Kraaaaaasa,je tam....moc gratuluju ❤️😘

adulin22
10. dub 2018

@maice d3kuju moc, ale ještě radši budu testovat🙄

minanek
10. dub 2018

Holky jsem zmatená mám asi 34 DC a na ovu testu pořád duch je možné že jsem ovu prosvihla?

maice
10. dub 2018

@minanek Jak a kdy a odkdy testujes???

snazimese
10. dub 2018

@adulin22 moc gratuluji 😘u me to zatim vypada vselijak.. :(

vendelinka08
10. dub 2018

@adulin22 tak to je bomba!!! super zpráva!!!! teda ten cyklus tě pěkně napínal.... ale čárka je krásně vidět... moc gratuluji

adulin22
10. dub 2018

@snazimese děkuju, tak uvidíš 😊
@vendelinka08 To mi povídej.. napínavý byl jak spagat 😁 dekuji, teď už jen návštěva u mudr

snazimese
10. dub 2018

@adulin22 nejak tomu prestavam verit, ze by se povedlo.. Veskery bolesti i tlak podbrisku uplne presel, takze to vidim tak, ze MS prijde.. :(

adulin22
10. dub 2018

@snazimese snad ne 😏 a doufám, že i tobě to dopadne nejlíp 😊

snazimese
10. dub 2018

@adulin22 moc nadeje tomu nedavam.. No uvidim, jeste pockam.. Je to bud a nebo.. Ale moc ti to preji a hlavne aby tehu prosperovalo a carka jen silala a mela.jsi jen a ken dobre zpravy 🤗

adulin22
10. dub 2018

@snazimese já už tomu taky nevěřila a podívej jak jsem skončila 😊 samozřejmě ještě není všem dnům konec, doufám, že bude vse jen a jen dobře 😉 a děkuju moc 😊

snazimese
10. dub 2018

@adulin22 tak u nas se uz nedari dva roky a kousek.. Takze uz u sebe neverim tomu, ze ny se povedlo ted "jentak".. :(

minanek
10. dub 2018

@maice od poslední ms

minanek
10. dub 2018

@maice testují podle přílohy

maice
10. dub 2018

@minanek A v jakou denni dobu???

snazimese
10. dub 2018

Holky, tak to vypada, ze se u me asi rozjizdi MS, zacala jsem slabounce spinit a to dokonce o tri dny driv, nez bych mela.. Takze asi nic nebude.. :(

adulin22
10. dub 2018

@snazimese aha to je mi líto, snad se podaří brzy 😍

adulin22
10. dub 2018

@snazimese teď to čtu..ach jo, co to je? Že by ti. Oteplováním? 🤔

snazimese
10. dub 2018

@adulin22 no uvidim rano, jestli se to rozjede nebo ne.. Zatim jen spinim na papir.. Jinak nejak nechapu tvou druhou zpravu..

adulin22
10. dub 2018

@snazimese jojo 😊 no jak se teď už udělalo hezký, tak jestli proto nechodí ms dřív 😁

snazimese
10. dub 2018

@adulin22 to si nemyslim ze by zrovna pocasi na to melo vliv 🙂 sice v lednu se mi stalo, ze MS prisla o tri dny driv, ale prisla.hned a pomerne silna.. To jsem si rikala, ze se mozna podarilo, ale neudrzelo.. Ted spinim, ale opravdu hodne slabounce, sotva na papir, tak nevim co.si mam myslet..:-/

adulin22
10. dub 2018

@snazimese no měl to být spíš vtip 😊 ale určitě počkej 😊

snazimese
10. dub 2018

@adulin22 uvidim eventuelne rano jestli se to rozjede nebo ne. Ted jsem to studovala na internetu a mohlo by se u me jednat i o nidacni krvaceni. Takze opravdu to asi poznam rano co by to mohlo byt..

adulin22
11. dub 2018

@snazimese jojo to už jsem taky slyšela 😊

zak1991
11. dub 2018

@snazimese Taky se bojím zklamání... Ale leze na mě chřipka, tak bych to chtěla vědět co nejdříve. Ale na druhou stranu, stejně to předčasným testováním nijak neurychlím. Tak se to ve mně trochu pere.

snazimese
11. dub 2018

@adulin22 Tak ani ted to u me neni jednoznacny, "spineni" je jen o trochu silnejsi nez vcera vecer..

snazimese
11. dub 2018

@zak1991 ja uz nad testovanim zatim prestala premyslet, vcera vecer jsem zacala slabounce spinit, takze si myslim, ze se ms rozjede.. Ale to spineni a bolesti jsou trochu jinaci nez obvykle, takze ted mi nezbyva nic jineho nez stejne cekat..

maice
11. dub 2018

Holky...3dpo a v podbrisku tlak jako by se mela rozjet ms :(

snazimese
11. dub 2018

@maice ahoj. A kolik dni mas do MS?

jessulka
11. dub 2018

@adulin22 Wáááááu, paráda. Tak potichounku gratuluji a foukám na test, ať čárečka sílí.
Mne to včera nějak sebralo. V koupelně jsem začala bulet. Už jsem myslela, že se zadařilo a nakonec zase ne. Snažíme se tedy teprve druhý měsíc, ale pokaždé jsme se museli trefit do ovulky, když spolu spíme často. No a představ si, že včera ze mne při čůrání a výměně tamponu vypadl obrovský kus sraženiny, bylo to i se sliznicí. Málem jsem se pozvracela, jak to bylo hnusné. Tak jsem si říkala, zda to byla normální MS, což jsem nikdy dřív takto neměla, nebo zda se neudrželo vajíčko a odešlo to s MS. No jsem z toho jelen.

Strana