icon

Čekáme // a testujeme na konci března/dubna

snowbee
21. bře 2018

Ahojky netrpělivě očekávám, kdo se přidá k testování. Ja testovala 10dpo a dušik na testu byl. Přidá se ke mně nekdo další?

hope09
11. dub 2018

@adulin22 Skvělý, blahopřeju! 😊 kolikátý den cyklu a DPO se ti tam ukázal?

zak1991
11. dub 2018

@snazimese To mě mrzí. ☹ Tak uvidíš, co z toho bude, když je to jiné.

maice
11. dub 2018

@snazimese To nevim, mam kratkou lf,takze nasazuji utrogestan ( ms dojde az kdyz vysadim)

minanek
11. dub 2018

@maice Mezi desátou a druhou cca

snazimese
11. dub 2018

@zak1991 I kdyz je to jine, neznamena to, ze to nemuze byt klasicka MS. Coz podle barvy krve to vypada, ze to MS bude normalne. Ale zatim se jeste nerozjela, porad jen spinim, tak premyslim, zda koupit test a zkusit ho nebo ne.. Den primo ocekavane MS mam ted v patek..

snazimese
11. dub 2018

@maice to me mrzi. Ale myslim si, ze na to, aby ti MS prisla tak brzy po ovu, je jeste brzo..

maice
11. dub 2018

@snazimese To prave urcite ano :D proste zvlastni...asi se moc pozoruju :D

snazimese
11. dub 2018

@maice no ason nejsem jedina,kdo ceka jak to dopadne 🙂 i kdyz u ke je to jen diky tomu, ze MS mam dostat az v patek, ale od vcerejska lehce spinim, dneska teda o trosinecku vic, ale porad to neni klasicka MS i barva krve je jina. Bolesti me zacali trapit cca od 7DPO (ovu byla 30.3. + sex), coz u me je hodne brzy na PMS. Bolesti jinak mivam az tak 2-3 dny pred dnem ocekavane MS nebo vubec a MS vzdy dorazila v plne parade primo, nikdy nezacinala timto spinenim..

snazimese
11. dub 2018

Omlouvam se za chyby, telefon moc nespolupracuje 🙄

zak1991
11. dub 2018

@snazimese Já bych možná test vyzkoušela... Může to být MS, ale nemusí. Taky jí čekám v pátek, tak jsem zvědavá, jestli dojde.

snazimese
11. dub 2018

@zak1991 me napadlo, ze by se mohlo jednat o nidacni krvaceni (po te co jsem to studovala vsude mozne na internetu), tak nevim zda ho zkusit nebo jeste pockat do toho patku jestli se to rozjede nebo ne.. Ale beztak bych musela test koupit. Myslela jsem, ze doma jeden mam jeste, ale nemam..

zak1991
11. dub 2018

@snazimese Může to být nidační krvácení. Na testu by ale ještě asi nic nebylo, to spíš až v ten pátek. Testuješ ovulaci?

snazimese
11. dub 2018

@zak1991 no.. Prvne jsem slaboulince zaspinila narazove uz predevcirem po sexu. Ale pak nic, dalsi spineni prislo vcera vecer prave.. Neni to ani na vlozku. Ovu jsem netestovala, ale vim ze byla toho 30.3., vyslo mi to jak podle aplilace, tak se ozvali i ovulacni bolesti

snazimese
11. dub 2018

@zak1991 ale zacinam mit pocit, ze to bude rozjizdejici se ms.. Po utreni jsem na papire nasla dva hodne malinke kousky jak kdyby sliznice a krev zacina byt vyslovene cervena.. Takze test nema cenu kupovat.. Nepovedlo se... :(

maice
11. dub 2018

@snazimese Tyyy jo...aplikaci bych rozhodne neverila...

snazimese
11. dub 2018

@maice ja ji mam jen pro orientaci 🙂 ale tentokrat ta ovu sedela, tim jsem si jista. Ale stejne z toho nic nebude, takze si nadeje uz nedelam..

adulin22
11. dub 2018

Tak holky..Dnes ráno nebylo vidět už vůbec nic...teda lehounky duch byl, ale proste ne jajo vcera...jsem z toho nějaká zklesla.. příští středu jdu na gyndu..Vůbec nevím, co to má znamenat? Nemáte s tím někdo zkušenost? Že by mi třeba kolisalo hcg? Nebo to bude ta horší varianta?

maice
11. dub 2018

@adulin22 delalas ho rano???

spejsek
11. dub 2018

@adulin22 bohuzel se mi to stalo minulou nedeli. Slaba carka v limitu a v od pondeli uz nic. Mrzi me, ze nemam lepsi zpravu.

hladovaveverka
11. dub 2018

Tak já 28dc už mám pms, zkusila jsem tt, tam sotva viditelný duch a ještě ovu test a ten takto. Třeba z toho ještě něco bude 😉

adulin22
11. dub 2018

@maice ano, ráno a ještě jsem z včera na dnešek spala od 11hodin, tak jsem čekala, že n3bude zredena tolik...No fakt nevim
@spejsek A nevíš co to znamená? Byla jsi na gynde? Jako jestli se uchytilo a neudrzelo, nebo chyba testu? Ještě me napadlo, jestli to není falešné negativní dnes ..

vendelinka08
11. dub 2018

@adulin22 tak to mě moc mrzí, nechci být poslem špatných zpráv, měla jsem to stejné v prosinci, krásný viditelný a duch a pak v domění že bude sílit, najednou čárka nikde a přišla MS.

snazimese
11. dub 2018

Holky, tak u me nic, MS se zacina pekne rozjizdet, i kdyz je to zatim bez kousku sliznice... :(
@adulin22 zkus treba zitra dalsi, mohla jsi mit trochu naredenou krev, nebo byl test vadny.

adulin22
11. dub 2018

@vendelinka08 je mi to jasný...ale ms zatím nikde, tak právě nevím 😏 no jezisi..je to hrozny cekat, pockam do stredy 😊
@snazimese no zkusim a nebo to nechám být

vendelinka08
11. dub 2018

@adulin22 ono nic jiného nezbývá... ach jo, to by byla škoda, takové čekání.... tak snad to byl třeba opravdu vadný test, asi bych testovala dál... zkusila jinou značku. Tak uvidíme... snad to dopadne... jsou prostě věci které neovlivníme.. bohužel.

snazimese
11. dub 2018

Holky, ja se s vami asi rozloucim, nema cenu abych tu byla, kdyz se u me nic nedeje a jsem dnes nejspis 1DC, kdyz MS uz zesilila o neco... Obcas sem nakouknu, jak se vam dari 🙂 preji hodne stesticka vsem at najdete brzy vytouzene // a hlavne at je vse v poradku a drzi se🤗😘

adulin22
11. dub 2018

@vendelinka08 ne, noc jiného opravdu nezbývá.. asi Jo, zase nechci být zklamaná..když jsem viděla ty // čárky tak jsem to obrecela..štěstím a druhý den tohle..celý den jsem...No divná.. prostě to ve mě je...dneska odpol jsme šli s přítelem koupit kávu mamine a já se rozbrecela.. hrozny.. je to možný, ale už tomu moc nevěřím.. i když to co jsem měla do teď mám pořád 🤔

spejsek
11. dub 2018

@adulin22 ne, na gynde jsem nebyla. Po tydnu od toho testu jsem to dostala. Mam za sebou zamlkle tehu a spontani pozrat. Podle me se to neudrzelo, proto, testy pred tou nedeli mi uz ukazovali slabou carku po limitu. Ale od pondeli uz nic, ani po terminu. Zkus to zitra rano.

adulin22
11. dub 2018

@spejsek hrozně se toho bojím 😑

misakri
Autor odpověď smazal
Strana