Čekáme // a testujeme na konci března/dubna
Ahojky netrpělivě očekávám, kdo se přidá k testování. Ja testovala 10dpo a dušik na testu byl. Přidá se ke mně nekdo další?
@maice no ason nejsem jedina,kdo ceka jak to dopadne 🙂 i kdyz u ke je to jen diky tomu, ze MS mam dostat az v patek, ale od vcerejska lehce spinim, dneska teda o trosinecku vic, ale porad to neni klasicka MS i barva krve je jina. Bolesti me zacali trapit cca od 7DPO (ovu byla 30.3. + sex), coz u me je hodne brzy na PMS. Bolesti jinak mivam az tak 2-3 dny pred dnem ocekavane MS nebo vubec a MS vzdy dorazila v plne parade primo, nikdy nezacinala timto spinenim..
Omlouvam se za chyby, telefon moc nespolupracuje 🙄
@zak1991 me napadlo, ze by se mohlo jednat o nidacni krvaceni (po te co jsem to studovala vsude mozne na internetu), tak nevim zda ho zkusit nebo jeste pockat do toho patku jestli se to rozjede nebo ne.. Ale beztak bych musela test koupit. Myslela jsem, ze doma jeden mam jeste, ale nemam..
@adulin22 tak to mě moc mrzí, nechci být poslem špatných zpráv, měla jsem to stejné v prosinci, krásný viditelný a duch a pak v domění že bude sílit, najednou čárka nikde a přišla MS.
@vendelinka08 je mi to jasný...ale ms zatím nikde, tak právě nevím 😏 no jezisi..je to hrozny cekat, pockam do stredy 😊
@snazimese no zkusim a nebo to nechám být
@adulin22 ono nic jiného nezbývá... ach jo, to by byla škoda, takové čekání.... tak snad to byl třeba opravdu vadný test, asi bych testovala dál... zkusila jinou značku. Tak uvidíme... snad to dopadne... jsou prostě věci které neovlivníme.. bohužel.
Holky, ja se s vami asi rozloucim, nema cenu abych tu byla, kdyz se u me nic nedeje a jsem dnes nejspis 1DC, kdyz MS uz zesilila o neco... Obcas sem nakouknu, jak se vam dari 🙂 preji hodne stesticka vsem at najdete brzy vytouzene // a hlavne at je vse v poradku a drzi se🤗😘
@vendelinka08 ne, noc jiného opravdu nezbývá.. asi Jo, zase nechci být zklamaná..když jsem viděla ty // čárky tak jsem to obrecela..štěstím a druhý den tohle..celý den jsem...No divná.. prostě to ve mě je...dneska odpol jsme šli s přítelem koupit kávu mamine a já se rozbrecela.. hrozny.. je to možný, ale už tomu moc nevěřím.. i když to co jsem měla do teď mám pořád 🤔

@adulin22 Skvělý, blahopřeju! 😊 kolikátý den cyklu a DPO se ti tam ukázal?