icon

Čekáme // a testujeme na konci března/dubna

snowbee
21. bře 2018

Ahojky netrpělivě očekávám, kdo se přidá k testování. Ja testovala 10dpo a dušik na testu byl. Přidá se ke mně nekdo další?

vendelinka08
12. dub 2018

@misakri vím, že to není jednoduché čekat, ale nejlepší je až v den MS, nebo po. Ale pokud už nemůžeš vydržet, tak bych testla tak v sobotu...

misakri
Autor odpověď smazal
mia171717
12. dub 2018

Tak jsem dnes testla 9dpo a bilo ☹

misakri
Autor odpověď smazal
vendelinka08
12. dub 2018

@misakri ano, slabá čárečka tam je.... tak uvidíš, jak to bude dále sílit....

vendelinka08
12. dub 2018

@adulin22 ahojky, tak co dnes? zkoušela jsi dnes ještě testík? A teplota vypadá jak?

adulin22
12. dub 2018

@vendelinka08 Ahojky, nic z toho nebude...včera večer jsem začala spinit a od 3 jsem vzhůru v křečích...do 5 jsem ztravila v horké sprše a 2 prášky a vůbec to nepomohlo..bolí mě to ještě teď, al ms se zatím ještě vůbec nerozjela..pořád mi stačí jen intimka..No nevím 😏 už 2x jsem měla takové bolesti, ale tentokrát to bylo ještě horší...

vendelinka08
12. dub 2018

@adulin22 tak to me mrzi....a vypadalo to tak nadejne..

denny1990
12. dub 2018

@adulin22 taky spinim a poboliva bricho, ale carky krasne sili. Horkou sprchou a praskama bych si teda nezkousela pomoct

spejsek
12. dub 2018

@adulin22 Ale jestli mas, tak velke bolesti, tak jestli neni lepsi zajit k doktorce. Drz se at je brzo lepe.

vendelinka08
12. dub 2018

@adulin22 uvidis...cloveku se pak i ulevi..kdyz se to rozjede....takove to cekani a stale nic poradne je fakt na palici. Ja to tak mela po vanocich...carka zeslabla a uz jsem cekala kdy se to rozjede..no jednoduche to nebylo...😟

adulin22
12. dub 2018

@vendelinka08 jojo mě taky, už jsem si myslela že budu jedna z těch co se povede napoprvé 😊
@denny1990 jenomže já už 2 čárku nemám žádnou, tak proto víš? 😏
@spejsek už bolesti nemám.. teda mám, ale normální.. každopádně pořád se mi mš pořádně nerozjela, tak nevím 😑
@vendelinka08 jojo, jednoduché to není, ale jsem ráda, že jsem se aspoň někam posunula 😏 a jak se říká.. všechno zlé pro něco dobré 😊

Každopádně všem děkuju za podporu a za názory ❤😊

denny1990
12. dub 2018

@adulin22 aha, promin, to jsem asi preskocila😣😪

adulin22
12. dub 2018

@denny1990 to je v poradku 😊

mischeylaa
13. dub 2018

@adulin22 Ahoj, tak po delší době zase zdravím a mrzí mě, že to u Tebe nevypadá nadějně.... co dnes? Ms už se rozjela nebo jeětě pořád čekáš co z tobo bude?
Jestli tě uklidním, že v tom nejsi sama. Tak já jsem předevčírem začala lehce špinit. Dva dny jsem porozovala co to je, jak Ms to nevypadalo. Testy ale negativní. Dneska ráno se mi rozjela silná a hodně bolestivá MS (po 43DC), takže u mě nic... Ale taky jsem ráda, že alespoň další nový cyklus a vím na čem jsem! Nikdy mě Ms nezačíná dvoudenním špiněním, mám snad i pocit, že je to kvůli psychice, jak se pořád pozoruju🙄 ...to jak každý říká: "užívejte si snažení, nepozorujte se a nemyslete na to...." Tak by to možná chtělo i Návod na to, jak to úspěšně převést do praxe😂

adulin22
13. dub 2018

@mischeylaa Ahoj, to je v poradku, nemusí 😊 u mě zatím pořád nic..je to spíš taková růžovo hnědá krev, tak čekám kdy už..
U tebe mě to taky mrzí, mě taky vždy začne večer spineni a ráno ms, ale tenhle cyklus je divný celý.. přesně návod jak se nepozorovat by mohl někdo napsat 😂😂

vendelinka08
13. dub 2018

@mischeylaa je to strasne tezke se nepozorovat..je to vse o nastaveni v hlave...soustredit se na jine veci..pracocat sama se sebou..ale je to tezka prace...ale myslim..ze se to da. Uz jen tim ze clovek treba nemeri teplotu a nedela testy...uplne tyto veci vypusti...a pak nenavstevovat tyto stranky. Myslim to vse v dobrem...sama se o to snazim...tim ze tento mesic nemerim...tak je to lepsi...

misakri
Autor odpověď smazal
denny1990
13. dub 2018

@misakri drzim palce 😉

misakri
Autor odpověď smazal
misakri
Autor odpověď smazal
vendelinka08
13. dub 2018

@misakri super....uz je hezky videt 👍👍👍

misakri
Autor odpověď smazal
loylii
13. dub 2018

@misakri já když měla test negativní, tak jsem měla úplně bílo...jak tam byla taková carecka, tak tehu😊

misakri
Autor odpověď smazal
hope09
13. dub 2018

Tak já tu s vámi zatím zůstávám a testuji dál.
Používáte nějaké bylinky na srovnání cyklu? Napadá mě kontryhel.. nebo jaké ještě?

misakri
Autor odpověď smazal
zak1991
13. dub 2018

Tak tu budu „strašit" ještě nějakou dobu. 1DC, jsem z toho nějak rozhozená. ☹ Tak nějak jsem doufala, že by se konečně mohlo zadařit a ono nic.

hope09
14. dub 2018

@zak1991 Nejsi tu sama, ono to přijde 😊

zak1991
14. dub 2018

@hope09 Já už tomu nějak přestávám věřit, že to přijde. ☹ Uvidím, co přinese další měsíc.

Strana