Čekáme // a testujeme na konci března/dubna
Ahojky netrpělivě očekávám, kdo se přidá k testování. Ja testovala 10dpo a dušik na testu byl. Přidá se ke mně nekdo další?
Tak jsem dnes testla 9dpo a bilo ☹
@misakri ano, slabá čárečka tam je.... tak uvidíš, jak to bude dále sílit....
@adulin22 ahojky, tak co dnes? zkoušela jsi dnes ještě testík? A teplota vypadá jak?
@vendelinka08 Ahojky, nic z toho nebude...včera večer jsem začala spinit a od 3 jsem vzhůru v křečích...do 5 jsem ztravila v horké sprše a 2 prášky a vůbec to nepomohlo..bolí mě to ještě teď, al ms se zatím ještě vůbec nerozjela..pořád mi stačí jen intimka..No nevím 😏 už 2x jsem měla takové bolesti, ale tentokrát to bylo ještě horší...
@adulin22 tak to me mrzi....a vypadalo to tak nadejne..
@adulin22 uvidis...cloveku se pak i ulevi..kdyz se to rozjede....takove to cekani a stale nic poradne je fakt na palici. Ja to tak mela po vanocich...carka zeslabla a uz jsem cekala kdy se to rozjede..no jednoduche to nebylo...😟
@vendelinka08 jojo mě taky, už jsem si myslela že budu jedna z těch co se povede napoprvé 😊
@denny1990 jenomže já už 2 čárku nemám žádnou, tak proto víš? 😏
@spejsek už bolesti nemám.. teda mám, ale normální.. každopádně pořád se mi mš pořádně nerozjela, tak nevím 😑
@vendelinka08 jojo, jednoduché to není, ale jsem ráda, že jsem se aspoň někam posunula 😏 a jak se říká.. všechno zlé pro něco dobré 😊
Každopádně všem děkuju za podporu a za názory ❤😊
@adulin22 Ahoj, tak po delší době zase zdravím a mrzí mě, že to u Tebe nevypadá nadějně.... co dnes? Ms už se rozjela nebo jeětě pořád čekáš co z tobo bude?
Jestli tě uklidním, že v tom nejsi sama. Tak já jsem předevčírem začala lehce špinit. Dva dny jsem porozovala co to je, jak Ms to nevypadalo. Testy ale negativní. Dneska ráno se mi rozjela silná a hodně bolestivá MS (po 43DC), takže u mě nic... Ale taky jsem ráda, že alespoň další nový cyklus a vím na čem jsem! Nikdy mě Ms nezačíná dvoudenním špiněním, mám snad i pocit, že je to kvůli psychice, jak se pořád pozoruju🙄 ...to jak každý říká: "užívejte si snažení, nepozorujte se a nemyslete na to...." Tak by to možná chtělo i Návod na to, jak to úspěšně převést do praxe😂
@mischeylaa Ahoj, to je v poradku, nemusí 😊 u mě zatím pořád nic..je to spíš taková růžovo hnědá krev, tak čekám kdy už..
U tebe mě to taky mrzí, mě taky vždy začne večer spineni a ráno ms, ale tenhle cyklus je divný celý.. přesně návod jak se nepozorovat by mohl někdo napsat 😂😂
@mischeylaa je to strasne tezke se nepozorovat..je to vse o nastaveni v hlave...soustredit se na jine veci..pracocat sama se sebou..ale je to tezka prace...ale myslim..ze se to da. Uz jen tim ze clovek treba nemeri teplotu a nedela testy...uplne tyto veci vypusti...a pak nenavstevovat tyto stranky. Myslim to vse v dobrem...sama se o to snazim...tim ze tento mesic nemerim...tak je to lepsi...
@misakri super....uz je hezky videt 👍👍👍
Tak já tu s vámi zatím zůstávám a testuji dál.
Používáte nějaké bylinky na srovnání cyklu? Napadá mě kontryhel.. nebo jaké ještě?
Tak tu budu „strašit" ještě nějakou dobu. 1DC, jsem z toho nějak rozhozená. ☹ Tak nějak jsem doufala, že by se konečně mohlo zadařit a ono nic.

@misakri vím, že to není jednoduché čekat, ale nejlepší je až v den MS, nebo po. Ale pokud už nemůžeš vydržet, tak bych testla tak v sobotu...