Čekáme // a testujeme na konci března/dubna
Ahojky netrpělivě očekávám, kdo se přidá k testování. Ja testovala 10dpo a dušik na testu byl. Přidá se ke mně nekdo další?
@jessulka nepsala jsem, protože se snažení snažím neřešit, zatím jsem netestovala 😂😉👏
No po mych spatnych zazitcich to beru s rezervou
Holky, tak se mi asi rozjela MS. Ale je to divny, mam ji dostat az na konci příštího týdne. Krvácení se rozjelo silneji a uz neni ruzove, hnede, ale normalne cervene a hrozně mne bolí podbřišek jako pri MS. Ach jo. Takze asi zase nic 😥
Zacinam mit pocit, ze se mi MS rozjede o neco driv nez za tech 5 dni, zacina me podbrisek bolet cim dal vic.. :(
@jessulka ja mam prave ms dostat az za pet dni.. :-/ nebyt tech bolesti v podbrisku, ktere me chytly predevcirem pozdeji vecer, tak bych nic neresila, stejne jako do te doby. Jenze jsem bohuzel takova, ze pokud me zacne neco bolet "mimo obvyklou dobu", tak jsem z toho dost nervozni.. :(
@jessulka ja mam prave ms dostat az za pet dni.. :-/ nebyt tech bolesti v podbrisku, ktere me chytly predevcirem pozdeji vecer, tak bych nic neresila, stejne jako do te doby. Jenze jsem bohuzel takova, ze pokud me zacne neco bolet "mimo obvyklou dobu", tak jsem z toho dost nervozni.. :(
Ahoj holky, zitra jsem 8-9DPO ma cenu delat zitra rano test? To cekani je hrozne...
@adulin22 tak ja se taky nepovazuji primo za snazilku, nejak neresim kdy je ovu a podobne. Jen tento cyklus jsem na sobe ovu poznala a zacala jsem to "resit" vlastne az kdyz me predevcirem zacal pobolivat ten podbrisek a zpetne jsem si uvedomila, ze v ten den ovu byl i sexik, tak si rikam, ze by se mohlo zadarit.. Ale.z druhe strany tomu dvakrat neverim..
Ahoj holky bolení břicha v bedrech pocit na zvrácení a ovu testu duch nevíte co je?
@gramli na test je brzy, nejdříve po 110DC, já měla uhnízdění až 9DC, do té doby testy sněhobílé, takže bys akorát zbytečně plýtvala testema a možná byla i zbytečně zklamaná,... takže vydž alespoň 3 dny
@gramli po 11DC
@minanek může to být i nějaká viroza, na ovu testu budeš mít vždy slabou čárku...
@gramli podle mě to nemá cenu, jsem zítra 10dpo a testovat nebudu, počkám na MS, už nemám nervy na to hledat duchy.

@snazimese jj máš pravdu