icon

Čekáme // a testujeme na konci března/dubna

snowbee
21. bře 2018

Ahojky netrpělivě očekávám, kdo se přidá k testování. Ja testovala 10dpo a dušik na testu byl. Přidá se ke mně nekdo další?

snowbee
autor
24. bře 2018

@dejvitka mě bylo takto z rana a teď navečer...jakobych měla opici,cekala jsem jestli fakticky nedorazi ms,takhle blbě mi bývá u ní..ale zatím nic.A to jsem dneska měla den na nic..odvezla jsem tatu do nemocnice,4 hodiny jej vozila po vysetrenich a jakoze 10pkg chlapik..bylo ho co uvezt..tak kdyz uz toto mimi vydrzelo..tak neni možné.
Rano další testiky holky moje😘

marci7777
24. bře 2018

Spineni tyden pred MS? Dneska bolesti v podbrisku. Co myslite? 🙂

nunu22
24. bře 2018

@dejvitka jo to máme stejně :D

hani1234
25. bře 2018

Ahoj holky, tak u nás opět nic, ms dorazila.
Snad to jednou vyjde. Tenhle měsíc budu pot bylinky a třeba to něco udělá ..

dasenoxx
25. bře 2018

Včerejší těhu testík😍😍😍

snowbee
autor
25. bře 2018

@marci7777 ja mela presne tyden pred ms naruzovely hlen
@nunu22 co testik?
@hani1234 hani to je mi lito,ale my tady budem cekat😉a drzet palusky
@dasenoxx gratulace nejvetsiiii,ktery jsi dc?

A ja dneska rano takhle😘

hani1234
25. bře 2018

@snowbee Vau, nádherný ! Přeji, ať mas krásný tehotenstvi bez potíží 🙂

dasenoxx
25. bře 2018

@snowbee dnes 27DC 🙂

marci7777
25. bře 2018

@snowbee tak se mi to rozjelo v krvaceni, vcera vecer a dneska to trva... asi MS o tyden driv nebo co to ma znamenat? Jinak mam cykly pravidelne. ☹

nunu22
25. bře 2018

Holky všem dodatečně potichounku gratuluju a ostatním foukám👻.
@snowbee Já jsem naštěstí u rodičů jinak bych testovala jak divá.Ms nikde,ale pořád je na ní čas.Občas mi je šoufl,prsa bolely jako když se nalívají.Ted jsou jen citlivé.Budu testovat odpoledne až dojedu domů.

snowbee
autor
25. bře 2018

@nunu22 pak napis ja mam dnes a zitra nocni, a stale uvazuji jestli to oznamit aspon vrchni, takze budu cekat na tve zpravy
@marci7777 neni to divne, a je to silne krvaceni, ktery den?
@dasenoxx tak to vypada uzasne, zalozime mikulasovy deticky 2018,ale jeste lockame na holky, urco nas bude vic
@hani1234 hani děkuji, chtela bych si ho uzit, urcite je me posledni, a na tebe budu cekat az mi napises a posles //

snowbee
autor
25. bře 2018

@kaaaciii a jak to vypada s tebou???

marci7777
25. bře 2018

@snowbee krvaceni je od vcera od vecera, uplne silne neni, ale pri curani krvacim a bolesti v podbrisku jen narazove a mirne. Ne jak pri MS.

kaaaciii
25. bře 2018

@snowbee Ahoj, u mě nic 😊

snowbee
autor
25. bře 2018

@marci7777 a neprochladla jsi spis?

snowbee
autor
25. bře 2018

@kaaaciii ja myslim co ms neno testy?

smyschek
25. bře 2018

Holky tak k nam dorazila ms ☹

snowbee
autor
25. bře 2018

@smyschek to mě fakt mrzí😞..

smyschek
25. bře 2018

@snowbee ja vedela ze si nemam delat zbytecne nadeje....no co uz. Tak zase priste :( ms rozhozene, to zas bude mesic

kaaaciii
25. bře 2018

@snowbee jo takhle.. MS má dorazit 29.3 a testy sněhobílé.

nunu22
25. bře 2018

Holky byla jsem na WC a bílý výtok,pobolívá břicho jako při MŠ co to zase je?Cokoli sním je mi na zvracení 🤢

snowbee
autor
25. bře 2018

@nunu22 a uz jsi doma,ze bys delala testik?

hani1234
25. bře 2018

@snowbee Jsi zlatá, díky za podporu ! Ono snad už začne být hezký počasí , tak se rozptýlím venku, na zahradě, s naši malou cácorkou 🙂) A nebudu na to tolik myslet.
Dneska začínám pít sporýš.. Pak přidám kontryhel a začnu vařit lektvary 😀 A to se budou dít věci 🙂)))

snowbee
autor
25. bře 2018

@hani1234 ja pila kotvicnik a delala takovou kuru jedne firmy, ktera se zabyva cinskou medicinou.. A asi zabralo.. Jen mi tu zustalo ted tolik nakoupenych veci ze nvm co s tim... Ale drzim palce

smyschek
25. bře 2018

@snowbee
@hani1234 holky co to tady pijete bylinkarite. Ja potrebuju pomoct ☹

nunu22
25. bře 2018

@snowbee jsem a moc teda moudrá nejsem

snowbee
autor
25. bře 2018

@smyschek napis mi zpravu pisnu ti
@nunu22 je tam pididuch... Ze?

nunu22
25. bře 2018

@snowbee no duch snad?já právě nvm tady jo vidím líp než na testu 😐

jessulka
25. bře 2018

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. My se snažíme od konce minulého měsíce. Prvni pokus bohužel nevyšel, tak snad se zadari tento mesic. V pondělí mi skončila MS, tak očekávám koncem týdne plodné dny a ovulku. Chtěla jsem si ji pohlídat, tak mne napadly ovulační testy. Muzu se zeptat, jakou znacku kupujete a kolik jich je v krabičce? Od kterého dne je nejlepší testovat ovulacnimi testy? Vsem moc držím palce, aby brzy nasly // na testu a miminko se pěkně zavrtalo v nastávajícím domečku.

horvathova3
25. bře 2018

@nunu22 dneska ráno jsem zkoušela a dopadl stejně. Pidi duch a týden do ms

Strana