icon

Čekáme // a testujeme na konci března/dubna

snowbee
21. bře 2018

Ahojky netrpělivě očekávám, kdo se přidá k testování. Ja testovala 10dpo a dušik na testu byl. Přidá se ke mně nekdo další?

snowbee
autor
25. bře 2018

@horvathova3 tak to je supr a testuj rano😘

hani1234
25. bře 2018

@snowbee A co ti zůstalo ? Já bych odkoupila 🙂) Mas i ten kotvičník ? Kdyžtak napis zprávu 🙂

hani1234
25. bře 2018

@smyschek No já nijak zvlášť nebylinkařím, ale třeba ten sporýš je dobrý na úpravu cyklu, na ms pravidelnost atd.. A je pravda, ze cyklus mám teď 28 dnů .. Tak alespoň něco.

marci7777
25. bře 2018

@snowbee neprochladla, nevim co to ma znamenat. Je to jak MS a mnohem silnejsi nez mivam obvykle.. ☹

hani1234
25. bře 2018

@jessulka Ahoj, když jsem sledovala ovulaci, tak jsem si koupila Clearblue , je to super, sice je dražší, ale víš přesně, kdy ovulaci máš.. Za mě top.

jessulka
25. bře 2018

@hani1234 Ahoj, děkuju, poptám se v lékárně. Kolik jich je potřeba zakoupit?

hani1234
25. bře 2018

@jessulka https://www.pilulka.cz/clearblue-ovulacni-digit...
Stačí ti takhle jedno balení pokud nemáš extra dlouhy cyklus 🤷🏼‍♀️ .. Já tenhle měsíc taky budu testovat tak od toho 8.dne

jessulka
25. bře 2018

@hani1234 Jsi hodná, moc děkuji. Já jsem teď 11DC, tak zítra musím skočit do lékárny a začnu testovat. Ovulaci bych měla mít někdy v půlce týdne, počítám že v úterý nebo ve středu. Tak se těším na tulení. Musím ale toho mého chlapa krotit, on by nejradši každý den a já se mu snažím vysvětlit, že musí dozrát spermie. Jak často máte tulení vy? Ob den, nebo vydržíte 2 dny? 🙂

hani1234
25. bře 2018

@jessulka Jen ho zkroť 😀😀 Hele my se snažíme oproti jiným hrozně málo.. Jak to vyjde no. Tenhle měsíc to bylo 10. , 11. a pak v den ovu. Ale jestli to má k tomu být, tak se to povede 🤷🏼‍♀️

snowbee
autor
25. bře 2018

@hani1234
@jessulka
@marci7777 jsem na nocni,ozvu se urco zitra..co mam to urcite poslu mam kotvicnik..i ovu testy..take detox naplasti..vlozky atp..takze jsou k dispozici

jessulka
25. bře 2018

@hani1234 Snad se mi to povede, že ho zkrotím. My bychom chtěli chlapečka, tak se musíme ještě k tomu trefit do toho správného dne, aby ty spermie byly nejrychlejší. Ale i za holčičku bych skákala radostí. Hlavně, že se to podaří a miminko bude zdravé.

jessulka
25. bře 2018

@snowbee Já musím ovu testy sehnat zítra v lékárně, tak moc děkuji za nabídku, moc si toho vážím, ale źatím ji nevyužiji. Ať máš poklidnou noční a ať ti to v práci uteče.

nunu22
26. bře 2018

Holky tak u nás nic.Dnes1DC.

jessulka
26. bře 2018

@nunu22 Dobré ránko. To mne mrzí. Jaro je v očekávání a to samé i // na testu. Já myslím, že v dubnu už vám to vyjde. Já dnes o obědovou pauzu přepadnu lékárnu a koupím ovu testy. Jsem zvědavá, co mi ukáže. Je jedno, že budu testovat třeba odpolko, nebo navečer? Přeji krásný den. Jess

letadylkokane
26. bře 2018

@jessulka delas chybu, nekrot ho. At nema pocit, ze je jen spermobankou. Miluj se s nim, kdyz budete mit oba naladu, treba i jen jednou za tri dny, ale nerikej mu to o tech spermiich.

jessulka
26. bře 2018

@letadylkokane Nojo, jenže my se milujeme většinou každý den. A to pro početí také není dobré. Nestihnou mu prý podle internetu dozrát spermie.

qaz
26. bře 2018

Ahoj holky, teď březen je první měsíc, kdy jsme měli nechráněný sex i přes moje plodné období, takže poprvé je šance, že bych byla těhotná... To se nedá vydržet😀 Další MS bych měla dostat teď v sobotu... Už sem do téhle diskuze několik dní nahlížím a furt se držím a netestuju... Ale myslím, že nejpozdějc ve čtvrtek nebo v pátek to už nevydržím🙂

hope09
26. bře 2018

Ahoj holky, já jsem tu s vámi taky ☺ plánujeme druhé mimčo, tak snad to co nejdřív vyjde. Zatím sem budu trošku načuhovat a až založíte nějakou soukromou skupinku, tak se moc ráda přidám 😊

jessulka
26. bře 2018

@hope09 Ahojky, vítej a ať brzy zadaří 🙂

qaz
26. bře 2018

Hmm, tak jsem se podívala pořádně do kalendáře a MS (ne)čekám už ve čtvrtek... Jsem se přepočítala, no... Jsem strašně zvědavá, ale to když to má být takhle dřív, tak bych to mohla vydržet bez testování předem... Ale zas bych ráda věděla (jen tak pro zajímavost, že jo 😇), jestli by se něco objevilo už teď nebo ne.... hmm, dilema🙂 Ale asi už tuším, co udělám... A vy asi taky... (nevydržím a otestuju🙂)

hope09
26. bře 2018

@jessulka Děkuju 😊
Jinak jak ses ptala, tak ovulační testy by se dokonce měly dělat raději odpo/navečer. A s tím dozráváním jsem četla názory, že spermie dozrávají měsíc, takže nemá vliv, jestli se snažíte každý den nebo ob den, obojí je v pořádku 😉

jessulka
26. bře 2018

@hope09 My jsme právě minulý měsíc měli tulení každý den tak nějak hned po skončení MS až do ovulace. Byli jsme na dovolené, tak jsme mysleli, že se zadaří tam. Pak jsme si po dovče dali dva dny pauzu. No a nevyšlo to. Tak jsem myslela, že tenhle měsíc to uděláme jinak a uvidíme, jestli to vyjde. Včera jsme měli pauzu, dnes na to vlítneme. Jsem 12 DC, tak to si myslím, že už mám plodné dny 😀 Byla jsem v lékárně a měli jen obyč ovulační testy, tak jsem je nevzala a objednala na zítra ty Clearblue digitální.

plytvani
Autor odpověď smazal
plytvani
26. bře 2018

Ahoj holky, nikdy jsem si nemyslela, že nepoznám //. Vidím toho ducha jen já? Strašně chci druhý mimco. (MS cekam az v sobotu)

hope09
26. bře 2018

@plytvani Taky ho vidím ☺ držím palce

plytvani
26. bře 2018

@hope09 uff. zkusím jeste zítra ráno, teď jsem to jen tak zkusila

qaz
26. bře 2018

@plytvani já ho taky vidím, takovýho pididucha🙂

plytvani
26. bře 2018

@qaz jj, takový duch ducha 😀

plytvani
26. bře 2018

snad to vyjde, manžel mi dal na snažení měsíc 😀 a teď je to třetí. další dítě nechce, ale kvůli mě se "obetuje", aby mi splnil sen

qaz
26. bře 2018

@plytvani Jsem fakt napnutá, jak to dopadne🙂 Ale na to, že je to přes den a ne ráno (nebo ne?) a docela dlouho před MS, tak lepší duch ducha než nic🙂

Strana