icon

Čekáme // a testujeme na konci března/dubna

snowbee
21. bře 2018

Ahojky netrpělivě očekávám, kdo se přidá k testování. Ja testovala 10dpo a dušik na testu byl. Přidá se ke mně nekdo další?

jessulka
26. bře 2018

@plytvani Kéž by ti to vyšlo. Držím palce.

kazitka
26. bře 2018

Dneska jsem vytáhla ze šuplíku test a bohužel nic, ale stále doufám, dneska jsem 10 DPO, teplota spadla o 0,3 stupně, pokud se zítra nezvedne tak mířím s teplotami k zemi a je to opět v háji

jessulka
26. bře 2018

@kazitka Hlavu vzhůru. Najdi si nějakou zábavu, na co se budeš soustředit a nebudeš tolik myslet na to, jestli to vyjde, nebo bohužel zase nevyjde. Ono si mimi vybere ten správný čas a překvapí tě, až to budeš nejméně čekat, uvidíš.

plytvani
26. bře 2018

@qaz to jo, sama jsem byla překvapená. hlavně tenhle měsíc jsem se vyprdla na měření BT a sex jen jednou 😀

kazitka
26. bře 2018

@jessulka Díky... to uměmí zvládám, mám praxi ... jenže se mi krátí čas, nejsem nejmladší 🙂, a snažíme se už cca 9 měsíců

hani1234
26. bře 2018

Holky, já se tenhle týden chystám na testy na trombofilni mutace .. Odkladam to už od prosince. Mám strach, ze se to potvrdí . Ale budu alespoň vedet, na čem jsme 🤨

jessulka
26. bře 2018

@kazitka Kolik je ti, jestli se mohu zeptat?
@hani1234 Moc držím palce

snowbee
autor
26. bře 2018

@nunu22 to je mi líto😞,ale neboj ono to vyjde musí😘

plytvani
26. bře 2018

@jessulka musím souhlasit
@kazitka já teď oslavila 33 a 3 dny nato se snad povedlo. Právě jsme rekonstruovali kuchyň, tak jsem měla hlavu úplně jinde

kazitka
26. bře 2018

@jessulka bylo mi v lednu 40

jessulka
26. bře 2018

@plytvani Sex jen jednou.....to bych umřela 😀 To jste neměli chuť, nebo se doma potkáváte mezi dveřmi, jeden přichází z práce a druhý odchází?

snowbee
autor
26. bře 2018

@plytvani ahojik gratuluji,ja to mela takhle pred tydnem..duch..ms mela take dojit v soboti a zatim tady neni a //sili😉
@hope09 ahojik vitej tady u nas, rada bych zalozila soukromou skupinku,ale fakticky nvm jak..

jessulka
26. bře 2018

@kazitka Krásných 40. To teď bylo mému chlapovi. Mne je 35, v září 36. Taky už nejsem nejmladší 😀

jessulka
26. bře 2018

@snowbee Prý se soukromé skupiny dělají už jen na Modré střeše. Co jsem tak slyšela, tak Modrá střecha patří někomu jinému a Modrý koník taky. Já jsem byla členem jedné soukromé skupiny dřív na Koníkovi a holky jí přesunuly na Střechu a tam se nemůžu pod svým loginem přihlásit a admin jaksi nereaguje. To by se z toho jeden posr.. 😀

plytvani
26. bře 2018

@jessulka no, ono je to u nas s tou frekvencí trochu chudy 😀 2x v mesici je bezny soucet. Chlap na to moc neni

kazitka
26. bře 2018

@plytvani no mi jsme tento měsíc taky moc neplánovali a ani moc nepracovali na miminku, míjeli jsme se ve dveřích, v dubnu to bude už zase dobrý, mně skončily daně a partner ukončil projekt tak budeme zase více pracovat na mimi

plytvani
26. bře 2018

@jessulka já mám chuť skoro pořád

snowbee
autor
26. bře 2018

@jessulka
@plytvani aha no ja payrila soukrome skupinku v rijnu a bylo to tady..zkusim omrknout
S tim sexikem ja mam take chut porad,ale chlap chodi pres tyden z prace unaveny a vikend se mmuze vybourit to zas pracuji vetsinou ja..no a me bude v kvetnu 35..a // vysly ze sexu 4x po sobe😉

jessulka
26. bře 2018

@plytvani To je divný u chlapa. Ale znám to, můj bývalý na to taky nebyl. Zkoušela jsem to i něčím okořenit, ale on se zase styděl a prostě mu sex byl cizí. Šel raději spát a já seděla v obýváku a koukala na tv a popíjela vínko.

plytvani
26. bře 2018

@jessulka ze zacatku to tak nebylo, ale nastesti neni nijak protivný a vztah tim netrpi, tak jsem spokojená i tak 🙂

jessulka
26. bře 2018

@snowbee Jakože 4 dny sex po sobě v plodné období? 2 dny před ovulací a 2 dny po ní?

jessulka
26. bře 2018

@plytvani Bych spíš byla protivná já 😀

plytvani
26. bře 2018

@jessulka 😀 no jsem ráda spíš za míň, než kdyby mě obden prudil jako bývalý . a navíc to pak stojí za to, tak mě to pořád bavi

jessulka
26. bře 2018

@plytvani Tak to je ale zase dobře. Hlavně že si jste vzácní.

plytvani
26. bře 2018

@jessulka to rozhodně. i když jsme spolu každý den.

plytvani
26. bře 2018

@jessulka oba jsme teď měli narozeniny, tak jsme si nadelili asi dárek na pár let dopředu 😀 doma máme 3.5 letého chlapečka a manžel má ještě 14 letou dceru. proto treti dítě moc nechce. ale mymu argumentu když ty máš dvě děti, tak ja chci taky dvě, "neodolal"

snowbee
autor
26. bře 2018

@jessulka ano rano jsme meli sexik,odpo byl pozitivni testik a pak 3 dny po sobe kazde rano...😆

nunu22
26. bře 2018

@snowbee určitě, mě hrozně ničí to čekání.Tak vím na čem jsem

plytvani
26. bře 2018

tak jsem zkusila ještě jiný test a taky tam je

jessulka
26. bře 2018

@plytvani Tak kéž by sílil 👻

Strana