Čekáme // a testujeme na konci března/dubna
Ahojky netrpělivě očekávám, kdo se přidá k testování. Ja testovala 10dpo a dušik na testu byl. Přidá se ke mně nekdo další?
Spineni tyden pred MS? Dneska bolesti v podbrisku. Co myslite? 🙂
Ahoj holky, tak u nás opět nic, ms dorazila.
Snad to jednou vyjde. Tenhle měsíc budu pot bylinky a třeba to něco udělá ..
@nunu22 pak napis ja mam dnes a zitra nocni, a stale uvazuji jestli to oznamit aspon vrchni, takze budu cekat na tve zpravy
@marci7777 neni to divne, a je to silne krvaceni, ktery den?
@dasenoxx tak to vypada uzasne, zalozime mikulasovy deticky 2018,ale jeste lockame na holky, urco nas bude vic
@hani1234 hani děkuji, chtela bych si ho uzit, urcite je me posledni, a na tebe budu cekat az mi napises a posles //
Holky tak k nam dorazila ms ☹
Holky byla jsem na WC a bílý výtok,pobolívá břicho jako při MŠ co to zase je?Cokoli sním je mi na zvracení 🤢
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. My se snažíme od konce minulého měsíce. Prvni pokus bohužel nevyšel, tak snad se zadari tento mesic. V pondělí mi skončila MS, tak očekávám koncem týdne plodné dny a ovulku. Chtěla jsem si ji pohlídat, tak mne napadly ovulační testy. Muzu se zeptat, jakou znacku kupujete a kolik jich je v krabičce? Od kterého dne je nejlepší testovat ovulacnimi testy? Vsem moc držím palce, aby brzy nasly // na testu a miminko se pěkně zavrtalo v nastávajícím domečku.
@nunu22 dneska ráno jsem zkoušela a dopadl stejně. Pidi duch a týden do ms

@dejvitka mě bylo takto z rana a teď navečer...jakobych měla opici,cekala jsem jestli fakticky nedorazi ms,takhle blbě mi bývá u ní..ale zatím nic.A to jsem dneska měla den na nic..odvezla jsem tatu do nemocnice,4 hodiny jej vozila po vysetrenich a jakoze 10pkg chlapik..bylo ho co uvezt..tak kdyz uz toto mimi vydrzelo..tak neni možné.
Rano další testiky holky moje😘