icon

Čekáme dvojčata

chiwule
3. bře 2008

Ahoj holky, protože jsem tu nikde na českém koníkovi nenašla podobnou diskuzi, rozhodla jsem se jí založit sama. Doufám, že jsem špatně nehledala 🙂
Jinak já jsem po 1. IVF, už 7. den od ET jsem měla //, minulý týden na UTZ potvrzeny dvě bublinky, dneska jsem 5tt+4 a už se do ničeho nevejdu - mám dojem, že s dvojčátkama bude všechno mnohem intenzivnější a rychlejší 😀
Tak jestli máte nějaká také stejné pocity a jste na stejné lodi, budu ráda, když se přidáte do téhle diskuze, mám spoustu otázek
zatím zdravím, páček 😉 😎 😀

bobule2015
8. dub 2016

@ivanka86 ajooo tak to ja mam presne ta druha 🙂

bobule2015
8. dub 2016

@ivanka86 Ajooo.. Já si to myslela, ale nebyla jsem si jistá.. Tak já tam mám naštěstí dva oddělené prcky 🙂, tak doufám, že mě takové riziko nepotká... tak hlavně ať vše dopadne v pořádku 😉 🙂

kamaxet
8. dub 2016

@luwa_s
@zluva

@pavlapavlapavlapavla
@odvarkova
Holky ahoj díky všem za držení palců jdu na patro P 3 což je oddělení rizikovoho těhotenství ano napíšu rada když budu mít chvilku s těmi drobatky již doma. nebojte se držte se a vubec teště se.🙂

pavlapavlapavlapavla
8. dub 2016

@kamaxet to bysme meli dodavat odvahu my tobe 🙂🙂 ale diky a hodne stesticka a vyfot drobecky 🙂

zoot
8. dub 2016

@kamaxet p3 je fajn, uzij si to tam 🙂 V Podoli jsem 30.3. porodila císařem v celk anestezii a nemůžu si stěžovat. Skvělá pece.
A holky, dvojčátka jsou fakt dar. I pres veškerou bolest a neskutečnou únavu se mi neustále odměňují 🙂

pavlapavlapavlapavla
8. dub 2016

@zoot věřím, že jsou dar. A taky věřím, že to bude náročné. Díky za povzbuzení 😀

petrapelech
9. dub 2016

@kamaxet Moooc drzim pesti,hlavne at vsechno dobre dopadne 🙂Urcite pisej dojmy,pocity atd 🙂

mosquito
10. dub 2016

@kamaxet Moc moc držím všechny palce a 12.4. na vás všechny budu myslet. Už se těším na zprávy kolik vážíte, měříte a že se máte moooc dobře 🙂

mosquito
10. dub 2016

@broucziyk Já se ptala doktora. Říkala jsem mu, že si vybírám dovolenou a tak si to potřebuju správně spočítat, aby mi nikde nic nechybělo. V průkazce mám TP pouze dle PM a dotor mi tam podle tohoto data připsal datum nástupu na mateřskou. Že chci 8 týdnů předem jsem si zvolila já sama. To je na tobě, jestli chceš 6 nebo 8 týdnů předem. A kdybychom nedej bože porodily ještě dřív, mateřská nám začne dnem porodu.

zluva
16. dub 2016

Ahoj holky, jak se vsechny mate? Je tady nejake ticho 🙂

odvarkova
16. dub 2016

@zluva Ahoj. Já podám info v pondělí, jedu na další UZ. Už se nemůžu dočkat. Jen doufám, že je všechno v pořádku a jsme stále 3v1. Dnes bych měla být podle MS 10+1. Podle UZ před 14 dny byli píďalky ještě o tři dny starší 😊 😉

zluva
16. dub 2016

@odvarkova mne taky zjistili, priblizne v tomto tydnu, ze jsou mimca trosku starsi.
Jsem ted na konci 27tt a jak dr rikal, mimca maji v techto tydnech rustovy spurt, takze bricho roste vesele s nimi 🙂 a ja jen funim. Od kvetna uz asi pujdu na neschopenku, protoze mi dela cim dal vetsi potize v praci normalne fungovat. Beztak koncem kvetna nastupuju normalne na materskou, takze doberu asi i dovcu a bude. Tobe drzim pesti, at je na utz vse v poradku a mimonka se maji cile k svetu 👍

broucziyk
16. dub 2016

A já byla ve čtvrtek na další kontrole, dozvěděli jsme se , že to budou oba chlapáci, takže si dovedete představit jak mě tatínek nosí teď na rukou :D trochu mě zamrzelo chvilkama že tam ta holčička není, ale teď se moc těším na klučíky a hlavně jsem ráda, že se ukázali a můžu konečně koupit i něco barevného a ne jen neutrálního 🙂 příštím týdnem začínám už šestý měsíc - páni - šestý - je to nedávno co jsem se dozvěděla že jsem těhotná vůbec a za chvilku už tady prckové budou 🙂 jinak ale krásně rostou a dávají mi znát , že je s nima všechno v pořádku a líbí se jim u mě...a jak to máte s váhou...u mě teda 6kilo nahoře, ale vím, že to je hlavně sladkým, které jsem snad nikdy nejedla a teď si ráda dám sušenku apod...takže reálně si myslím, že by to tolik kilo nebylo....

zluva
16. dub 2016

@broucziyk gratuluji ke klucikum 🙂 S kilama si nelam hlavu 🙂 ja mam nahore uz 12 🙂 U prvni dcery jsem pribrala celkem 17 ! a do 3 mesicu byla kila fuc ani nevim jak....

broucziyk
16. dub 2016

@zluva no přece jen jsem začínala na dost vysoké váze takže si trochu dávám pozor ale na co mám chuť si dám, jen v menším množství 🙂 a ve kterém si měsíci?

zluva
16. dub 2016

@broucziyk koncim 27tyden, takze sedmy mesic. Ja zacinala na 51 kg.

zoot
16. dub 2016

Pro povzbuzení 🙂

zluva
16. dub 2016

@zoot jeee nadherna miminka 🙂 Gratuluji!!! A jak to zvladas?

odvarkova
16. dub 2016

@zoot jsou úžasný. Gratulujiiiiii ❤

zelva78
16. dub 2016

@zoot krasne 🙂.Gratuluji....

pavlapavlapavlapavla
16. dub 2016

@zoot no nadherne deticky :-* ... tise zavidim a moooc se tesim na ty svoje :D. GRATULUJU

zoot
17. dub 2016

@zluva díky 🙂 No, zvladam 🙂) Nejhorší je, kdyz placou soucasne a ja nemám dost rukou, ale vzdycky se to nějak zvládne ;) třeba ted jsem kojila skoro hodinu. A to je kojim najednou 😀

broucziyk
17. dub 2016

@zoot páni z toho kojení a současného pláče mám největší obavy :/

luckamb
17. dub 2016

Ahoj holky, ráda bych se přidala. Ještě teda moc lidí ani neví, že jsem těhotná, natož kolik prcku je v bříšku. Dnes jsem 10+3 a 5.5.jdu na screening. Na posledním utz před týdnem bylo jedno mimi přesně na den, druhé o den větší.

zluva
17. dub 2016

@zoot jde asi o cvik a zvyk. 🙂 At jsou miminka co nejspokojenejsi a placou tak co nejmene. Me dve zizalky zrovna delaji v brise nedelni rozcvicku. 🙂
Jaky jsi mela vubec porod a jak ho zvlafly deti?

zluva
17. dub 2016

@luckamb Ahoj vitej u nas 🙂 nam se to tady zacina pekne rozrustat 🙂

zluva
17. dub 2016

@luckamb Mas uz doma deticky nebo cekad prvni?

luckamb
17. dub 2016

@zluva právě že už doma dva poklady máme. Chtěli jsme třetí poklad a ejhle oni jsou ty třetí poklady dva. Široko daleko ani na jednu stranu žádná dvojčata. Takže prvotní šok byl extra. Navíc na obě děti jsme čekali dva roky a vždy se podařilo až po laparce (mám endometriozu). No teď jsem byla taky na laparce.

luckamb
17. dub 2016

No ale šok odeznel a uz se moc těšíme a zároveň bojíme.

luckamb
17. dub 2016

A když vidím fotku od @zoot, těším se ještě víc. Je to sladký ❤