icon

Čekáme dvojčata

chiwule
3. bře 2008

Ahoj holky, protože jsem tu nikde na českém koníkovi nenašla podobnou diskuzi, rozhodla jsem se jí založit sama. Doufám, že jsem špatně nehledala 🙂
Jinak já jsem po 1. IVF, už 7. den od ET jsem měla //, minulý týden na UTZ potvrzeny dvě bublinky, dneska jsem 5tt+4 a už se do ničeho nevejdu - mám dojem, že s dvojčátkama bude všechno mnohem intenzivnější a rychlejší 😀
Tak jestli máte nějaká také stejné pocity a jste na stejné lodi, budu ráda, když se přidáte do téhle diskuze, mám spoustu otázek
zatím zdravím, páček 😉 😎 😀

mosquito
19. dub 2016

@luckamb pritel je modrooky blondak a ja tmavsi typ. Tak ro je sance, ze jeden po mne bude. I kdyz doufam, ze me soatne vlastnosti nezdedi ani jeden 😀 Uvidis, treba ted budou tve kopie hned dve at se to vyrovna 😉

odvarkova
19. dub 2016

@mosquito jj, v prvním trim. je to ještě tak nějak únosné. Moje neteřinka chudák rodila na konci osmého měsíce mrtvého chlapečka 😢 svého prvního potomka. Bylo to hrozné a otřáslo to celou rodinou. Já sama také potratila před sedmi lety v 9tt a stačilo mi to.

mosquito
19. dub 2016

@odvarkova to je to co myslim. Na psychiku je to nic moc, ale zdravotne to jde a snazit se muze relativne brzy. Ale prijit o dite, kdyz uz jsou citit pohyby a vis, ze uz jebi za hranici zivotaschopnosti.... Tu bolest si vubec nedovedu představit. A neter je v poradku?

odvarkova
19. dub 2016

@mosquito teď už ano. Musela brát antidepresiva, ale to už je dávno a je ok. Stalo se ji to cca před 3,5 lety a teď chystá výbavičku pro chlapečka, kterého čeká na začátku srpna 😊

pavlapavlapavlapavla
19. dub 2016

@odvarkova tak to je mazec. Ja si tak rikam, ze uz jsme tak daleko, ze uz by se nemelo snad nic stat ... tuk tuk tuk a ted clovek cte toto :'(. Je to mazec :(

odvarkova
19. dub 2016

@pavlapavlapavlapavla člověk neví nikdy. Ale to nejhorší období je první trim. Pak už to bývá pohoda. Mně by taky nikdy nenapadlo, že se něco takového může stát. Bohužel může. A čím jsem starší, tím větší strach mám, u všech kdo v rodině čekali, čekají, nebo budou čekat. Člověk si to nesmí tak připouštět. To by jsme se zbláznili.

mosquito
19. dub 2016

@odvarkova takovýhle příběhy jsou strašně smutný. Obzválšť, když ta miminka jsou chtěná a já si pak vzpomenu na svou první revizi, kde byla přede mnou na sále cikánka, co šla na chtěné umělé přerušení. Tak hlavně, že už to mají odžité a mají důvod se těšit ze srpnového chlapečka. Zapomenout nejde, ale určitě je ta bolest menší. Je to zvláštní, že mít dítě je někdy tak složité. Už od početí a vlastně obavy neskonční nikdy.

mosquito
19. dub 2016

@odvarkova přesně jak říkáš. Chce to myslet pozitivně a nic špatného si nepřipouštět. Stejně tyhle věci neovlivníme a nemá cena myslet, že by se mohlo něco stát. Miminka si svojí správnou cestu najdou 🙂

luckamb
19. dub 2016

Holky, lepší je to necist. Rozhodně ne teď. To dáme. Je to jasný.

luckamb
19. dub 2016

Holky, když už k nám ti skřítci chtěli a nastěhovali se nám do brisek,budou v pohodě.

odvarkova
19. dub 2016

@mosquito jj, obavy nikdy neskončí, ani po porodu. Čím jsou děti starší, tím větší strach a starosti. Ale proto jsme tady. Rodiče, aby se o ně báli a pečovali. A přesně jak říká
@luckamb když si k nám našli cestu spolu, má to tak být a určitě bude všechno krásné a v pohodě 😉

pavlapavlapavlapavla
19. dub 2016

U nas je to tehu vymodlene a teda nedala bych, kdyby se ted na konci neco stalo :'(

zluva
19. dub 2016

@luckamb my jsme si pohlavi deti nemechali rict ani na nalehani okoli...jsem zvedava co to nakonec bude 🙂

zluva
19. dub 2016

@mishkacz no ty jsou dokonale!!!! 🙂 nadherne holcicky. A co Ty? Jak se citis? Co porod atd.?

odvarkova
19. dub 2016

@pavlapavlapavlapavla určitě se nic nestane. Všechno bude v pořádku jako doposud a dostaneš nádherná a zdravá miminka 😉

zluva
19. dub 2016

Holky me tak napada, kdyz uz je nas tady tolik a v zive debate, jestli se neuzamkneme. Pak nas nikdo cizi nebude cist a bude to i pro zcerejnovani fotek lepsi 🙂

zluva
19. dub 2016

Zverejnovani fotek tam melo byt 🙂

mosquito
19. dub 2016

@pavlapavlapavlapavla neboj, chce to myslet pozitivně. Už jen pár týdnů a prckové tu budou s námi 🙂

mosquito
19. dub 2016

@zluva já bych byla pro uzamčení. Je to tu jiné, než ve skupině dvojčat. Ale někde jsem četla, že soukromé skupiny se na MK zrušily.

mosquito
19. dub 2016

@zluva já vás obdivuju, že to vydržíte. Já chtěla na screeningu vědět, zda je vše v pořádku a pak hned jestli jde poznat co to bude 😀

odvarkova
19. dub 2016

@zluva souhlasím. Jen se přidám až o víkendu, až to všem ohlásíme 😉 mam tu pár známých, tak aby jim ne dočkalo dřív, než chceme 😆 chci vidět ty jejich reakce 😃

zluva
19. dub 2016

Jinak s tou podobou ...taky bych ocenila, kdyby alespon jedno mimco bylo po mne. Manzel je tmavy a snedy a starsi dcerka cely on...ja jsem modrooka, takze slabsi geny. I kdyz znam modrookou svetlovlasku co ma mimco s arabem a holcicka je modrooka a svetla 🙂

odvarkova
19. dub 2016

@mosquito *nedocvaklo
Mně už to napadlo, ale říkala jsem že až potom co to na sebe prásknem 😁

mosquito
19. dub 2016

@zluva a bizarní jsou pak ta dvojčata, kdy každé je úplně jiné. Viděla jsem i dvojčata jiné rasy, takové ty příběhy z časopisů. Nebo když se rodičům jedné rasy narodí dítě rasy jiné, protože to skočí ob generaci. To musí být šoky 🙂

zluva
19. dub 2016

@mosquito ty dva mesice uz to vydrzime 🙂 Kdyz jsme to vydrzeli do ted...miminka uz se pekne hlasej. Zrovinka kopoujako o zavod. 😀

mosquito
19. dub 2016

@odvarkova ještě tajíte dvojčátka? 🙂

odvarkova
19. dub 2016

@mosquito já zas označila tebe. Promiň. To mělo být
@zluva

zluva
19. dub 2016

@mosquito ty ses zakladatelka diskuze? Mohla bys treba napsat afminum jestli se lze uzamknout?

mosquito
19. dub 2016

@zluva mi povídej. Já nejdřív pořád nic, pořád jsem se vyptávala, koho ještě prckové nekopou a teď je cítím několikrát denně a docela intenzivně. A je to fakt super pocit. Moc mě baví je pozorovat anebo čekat, kdy se "dotknou" mé ruky 🙂

mosquito
19. dub 2016

@odvarkova já jsem si říkala, že jsem trošku mimo 😀