icon

Čekáme dvojčata

chiwule
3. bře 2008

Ahoj holky, protože jsem tu nikde na českém koníkovi nenašla podobnou diskuzi, rozhodla jsem se jí založit sama. Doufám, že jsem špatně nehledala 🙂
Jinak já jsem po 1. IVF, už 7. den od ET jsem měla //, minulý týden na UTZ potvrzeny dvě bublinky, dneska jsem 5tt+4 a už se do ničeho nevejdu - mám dojem, že s dvojčátkama bude všechno mnohem intenzivnější a rychlejší 😀
Tak jestli máte nějaká také stejné pocity a jste na stejné lodi, budu ráda, když se přidáte do téhle diskuze, mám spoustu otázek
zatím zdravím, páček 😉 😎 😀

mirkamartin
5. říj 2016

@kaczenka2 tyhle kočárky se mi také líbí. 🙂

rarynka
5. říj 2016

My máme tenhle. Ale až tenhle týden jsme byli vybírat. A to jsem ve 29 tt. Dřív jsem se bala a i tak je schovaný u sousedů😃

rarynka
6. říj 2016

Holky kdy jste si začaly chystat tašku do porodnice a co do ní?

mimar
6. říj 2016

Ahoj holky dorjan máme a mohu jen doporučit.

nukyna
6. říj 2016

@rarynka Popravdě ráno v den porodu, po tom co mi při snídani odtekla voda 😆

rarynka
7. říj 2016

@nukyna 👍👍 super. Tak já nic ještě nechystám😃

rarynka
7. říj 2016

@mimar já na něj četla tak samou chválu . Proto jsme ho i koupili😃

rarynka
10. říj 2016

Holky jaký jste měli ultrazvuk na 30 tt. Je.tu možnost že řeknou ještě něco špatného?? My už chodíme na ultrazvuk po 14 dnech. A před tím bylo všechno cajk. Tak jestli mám mít ze zítřka nervy

sobtik1986
12. říj 2016

Holky co čekáte páreček a nebo už máte jaký jste měly odhad děti na screeningu v 21 t? kluk u mě odpovídá 20+4 a holčička 18+4 tak jestli to také některá měla nebo má? díky

luckamb
12. říj 2016

Ahoj holky, tak mi tak došlo, ze sem jsem ani nenapsala. A dnes je holkama týden. Narodily se akutním cisarskym řezem (prdla mi voda) 34+6, A 2190g Kristýnka, B 2220g Klárka. Jsou v pořádku, kojime a v porodnici čekáme až trochu priberou. Shodila toto na 2000g a 2060g. Takže někdy v příštím týdnu.

luckamb
12. říj 2016

Ještě fotka

uhz
12. říj 2016

@megara my mame Bugaboo Donkey- vybirali jsme podle skladnosti, prujezdnostmi dvermi, vytahem, ovladatelnosti. Jo, a taky aby nejak slusne vypadal, samozrejme. Jsem s nim maximalne spokojena, je fakt vychytany.

tanapa1
12. říj 2016

Ahoj holky, tak to jsou ty naše princezny. Rebeca a Rút.

zoot
12. říj 2016

@luckamb gratuluji ke krásným slecnam 🙂 přeju ať hezky papaji a jedete brzy spolu domu 🙂

zoot
12. říj 2016

@tanapa1 vám taky gratuluji, jsou moc krásný 🙂

luckamb
13. říj 2016

@tanapa1 gratuluji!!

luckamb
13. říj 2016

@zoot dekuji

megara
13. říj 2016

@luckamb a @tanapa1 gratuluju k malým krasavicím 🙂

nukyna
13. říj 2016

Tak koukám, že statistiky moc nekecaj😀. Prý nejvíc je dvojčátek holčičky, pak je páreček a kluků je nejméně. A tady jsou to snad samý princezny☺.

kaczenka2
13. říj 2016

@nukyna Tak my jako ve všem budeme vyjímky :D v únoru čekáme dva kluky :D

hel18
13. říj 2016

@nukyna vzhledem k tomu, ze vsechny kamaradky ted cekaji kluky,tak jsem rada,ze jsem to vyvazila trochu svyma holkama.

kaczenka2
13. říj 2016

@hel18 Můj chlap před otěhotněním také furt říkal, jak klučičí populace pomalu vymírá a jak je málo kluků, tak jsem mu říkala, že si to pojistil rovnou 2x aby populaci zachránil :D Ale teké mi příjde, že se teď rodí více kluci 🙂 V mém okolí mají všechny kamarádky kluka a my to nemáme jinak 🙂

milovnikkoni
14. říj 2016

Ahoj holky, řešily jste hodně, kde budete rodit a zda má nemocnice neonatologické oddělení?

zluva
14. říj 2016

@milovnikkoni ja ano. Bylo to pro me dulezite. Chtela jsem byt v klidu, ze treba ja nezustanu nekde v nemocnici a deti v pripade problemu neodvezou jinam...byla to asi intuice. Holcicka se narodila bez problemu a chlapecek hure dychal. Dva dny si polezel na jip a pak uz byl s nami na klasickem pokoji o patro niz. A pece na neonat. uzasna 🙂

zluva
14. říj 2016

@kaczenka2 u nas je to parecek 🙂 a starsi sourozenec je take holcicka 🙂

zluva
14. říj 2016

@sobtik1986 mne take jedno odhadovali starsi. Narodil se parecek ale nenechali jsme si to rict predem 🙂

zluva
14. říj 2016

@kaczenka2 mam naprosto stejny kocarek i barvu a jsem opravdu spokojena. Je prostorny a dobre se s nim jezdi i manipuluje. Zatim ho vsichni co mi vozili mimca chvalej 🙂

rarynka
15. říj 2016

Holky kdy jste začaly poprvé otékat? A co ruce nebo nohy?

kaczenka2
15. říj 2016

@zluva To jsem moc ráda - za ten kočárek, já jsem na něj právě četla samé dobré recenze a pak se nám poštěstilo jej za dobrou cenu koupit z druhé ruky v dobrém stavu, tak jsem šťastná jako blecha, protože tohle byla láska na první pohled 🙂

kaczenka2
15. říj 2016

@rarynka já jsem teď 22+ 1 a zatím naštěstí nic.. 🙂 ;)