icon

Čekáme dvojčata

chiwule
3. bře 2008

Ahoj holky, protože jsem tu nikde na českém koníkovi nenašla podobnou diskuzi, rozhodla jsem se jí založit sama. Doufám, že jsem špatně nehledala 🙂
Jinak já jsem po 1. IVF, už 7. den od ET jsem měla //, minulý týden na UTZ potvrzeny dvě bublinky, dneska jsem 5tt+4 a už se do ničeho nevejdu - mám dojem, že s dvojčátkama bude všechno mnohem intenzivnější a rychlejší 😀
Tak jestli máte nějaká také stejné pocity a jste na stejné lodi, budu ráda, když se přidáte do téhle diskuze, mám spoustu otázek
zatím zdravím, páček 😉 😎 😀

petranela
3. kvě 2010

Cepecku, je to tak, výhoda spinálu je, že tam může být i manžel 😉

Rejch, hlavně ať se s primářkou minete, at´není u Tvýho porodu, držím palce.

Reddwarf, uvidíš, jak rychle Ti to taky uteče a dozvíš se termín 😉 ale úplně do konce, nebo na přírodu Tě nenechají čekat, jistě Ti termín v tom 38 tt dají.

monika03
3. kvě 2010

Ahojte! Petru tak Ti moc gratuluji k pátku!!! A Rejchl tobě ať už zítra taky určí nějaký krásný termín. 😉
Holky já mám po asi šesti týdnech premiéru- spala jsem do půl deváté!!! Tak dlouho mě miminka nenechaly už fakt dlouho. A ke všemu teď řádí tak doufám, že se jim začne vracet do normálu ten jejich obrácený rytmus. 😀

salu
3. kvě 2010

Ahoj skoro maminy, myslím, že budeme do 14 dnů hoooodně miminek 🙂 Ať máte pohodový porody a jste všichni zdraví.

Rejchl - já mám pocit, že se v Děčíně maluje, vozí to do Lípy, tak vydrž !!!!!

salu
3. kvě 2010

Moniko03 - ráda Tě na dálku poznávám 😎 (viz album). Jsi sympaťanda !

eirin
3. kvě 2010

Reddwarf, tak to budeme dvě slonice 🙂

Petranel, páni, tak už víš kdy, to je na plánovaném porodu super, že se člověk na ten den může psychicky připravit, alespoň mi to tak přijde. Manžel má strach, že nestihne z práce dojet domů pro mě a potom mě odvézt do porodnice a tím strachem mě nakazil (když totiž mamka rodila mě a bráchu, šlo to strašně rychle).
Rejchl, a ty se dozvíš už zítra...
Jejda začínám být nějaká nervozní, ale tak hezky, z toho očekávání... 😉

rejchl
3. kvě 2010

Salu meli malovat do nedele.Tak snad uz to maji hotove.V utery jsem byla na porodnim na monitoru a uz delali jen pokoje.Tak snad uz to bude hotove.

monika03
3. kvě 2010

Salu díky! 😉 Taky jsem na tebe myslela celou sobotu a házela to tam tuším až o půlnoci, abych nezapomněla. 😀 Jinak ty jsi mi byla sympatická hned jak jsem tě zahlídla a Anička je celá maminka!!! 🙂 No jo a v těch nastávajích dvou týdnech máš pravdu- hotový dvojčecí babyboom! 🙂

reddwarf
3. kvě 2010

Petru,doufám,že se to příští týden trochu pohne,protože tahle nejistota je na prd 😝,ani nevim.jestli se holky dostaly přes 2kg,ale doufám,že jo 😀 .

reddwarf
3. kvě 2010

Eirin-tak to bude fajn.až nás všechny předběhnou 😀 a my budem v létě ještě 3v1

zuzka72
3. kvě 2010

Jen nakukuji. Já jsem si taky užila svý, než jsem dosáhla císaře.
Primář v Olomouci je snad každej 😀 Procházka-ženskyho, Kilián novorozeneckyho atd. takže já všem říkala primáři,abych to nezblbla. 🙂

salu
3. kvě 2010

Rejchl, tak fajn. Tak to už stihneš 😎 Já budu rodit v Lípě. A chci císaře 😉

monika03
3. kvě 2010

Salu a proč chceš už teď císaře? Já bych fakt pokud budou obě mimi hlavou dolů raději přirozený.

fiallinka
3. kvě 2010

já jsem byla snad jediná, kdo císaře nechtěl, jak vidím 🙂

salu
3. kvě 2010

Moni, díky. Áňa je moje zlatíčko, jenom se bojím, jestli nebude žárlit. Zatím se mazlí s bříškem, říká "tak co vy buchty naše", zpívá jim ..... ale co bude, až je přivezeme domu ??????

Máš úžasný fotky z 3D, to nám se bohužel moc vyfotit nepodařilo ☹

rejchl
3. kvě 2010

Salu a odkud jsi???? To bydlis nekde pobliz🙂

salu
3. kvě 2010

Tak jeden porod už mám za sebou a pořád si říkám, že pro dvojky je to bezpečnější. Zatím jsou jedna KP, druhá hlavičkou.

salu
3. kvě 2010

Rejch - já jsem ze Zákup, 10 km od Lípy.

alsou
3. kvě 2010

petranelka tak držím palečky v pátek 😀 😝
Jinak k tomu porodu i když já ho budu mít až za dlouho doufám 😠 Prvního chlapečka jsem po 36. hodinách porodila císařem i když jsme se všichni snažili rodit přirozeně ( doktoři i já ) to nevišlo a musela jsem na císař. Nechala jsem si dát částečnou anestezi do zad a bylo to super 🙂 hlavně vidět miminko hned jak ho vyndají bylo jedinečné 🙂

eirin
3. kvě 2010

Fiali, já jsem taky radši pro přirozený..

alsou
3. kvě 2010

Jinak jsem rodila v Plzni. Je tam velký nával ale jsou bezvadně vybaveni. 😀
Tak po prvním císaři je skoro jisté, že budu zase rodit takto. Jsem malá mám jen 155 cm. 😅

rejchl
3. kvě 2010

Salu neporodila ted v Lipe nejaka zenska do zachodove misy?Bylo to ve zpravach myslim.

monika03
3. kvě 2010

Salu je fakt zlatíčko! A mimo jiné- úžasně je teda v bříšku oslovuje! 😀 Ona nějaká žárlivost asi bude- tomu se zřejmě vyhnout nepůjde. Miminko vyžaduje péči a dvě tuplem! Budeš ji muset vysvětlit, že ona je ta starší šikulka a bude moct pomáhat- aby se necítila odstrčená. Jinak 3D fotečky nám klaply až po nějakém šťouchání a přemlouvání- obě mimča na nás vystrkovaly zadek! 😀 Ale doktorka to jen tak teda cvakla, i když říkala, že hezčí budou až po tom 24tt. Měli by jsme tam jet ještě ve 30tt tak to zkusíme znovu.

fiallinka
3. kvě 2010

alsou, jé - taky už máš za sebou císaře? Doufám, že jizva udrží...ale proč by neměla 🙂

Salu: máte tam u vás zámek s medvědama, nebo si to pletu?

salu
3. kvě 2010

Rejchl - jo jo, byla tady taková aférka, ale víš, jak to je. Nevěř všemu, co se píše. Byl to překotný porod. Hlavně, že je miminko v pořádku.

Fiallinko - medvědy máme, teda už jednoho a krásný zámecký park. Jenom pořád zkoumám, zda tam projedu s dvoj-kočárkem 😉

eirin
3. kvě 2010

Salu, oni píšou překotný porod, ale ta paní měla bolesti celou noc, to mi jako překotný porod moc nepřijde.. 😠

asmeena
3. kvě 2010

Ahoj holky, chci vám jen říct, že vás pozdravuje cien a dnes ji propustili z porodnice, tak jak bude mít čas, tak určitě nakoukne.

monika.tdm
3. kvě 2010

asmeena tak to je super, uz aby to bylo!!!! Se tesime na fotecky!!!!! 🙂

monika03
3. kvě 2010

asmeena- děkujeme za vzkaz! Taky moc zdravíme novopečenou maminku!!! 🙂

monika03
3. kvě 2010

Salu jseš tu???