icon

Čekáme dvojčata

chiwule
3. bře 2008

Ahoj holky, protože jsem tu nikde na českém koníkovi nenašla podobnou diskuzi, rozhodla jsem se jí založit sama. Doufám, že jsem špatně nehledala 🙂
Jinak já jsem po 1. IVF, už 7. den od ET jsem měla //, minulý týden na UTZ potvrzeny dvě bublinky, dneska jsem 5tt+4 a už se do ničeho nevejdu - mám dojem, že s dvojčátkama bude všechno mnohem intenzivnější a rychlejší 😀
Tak jestli máte nějaká také stejné pocity a jste na stejné lodi, budu ráda, když se přidáte do téhle diskuze, mám spoustu otázek
zatím zdravím, páček 😉 😎 😀

monika03
19. kvě 2010

Sakra!!! 😲 Ale pak jsi ve vedení! 😀

monika03
19. kvě 2010

No tak to asi ano. Těší se???

basina
19. kvě 2010

Juj, to je fofr. Děkuji za přivítání. Jen doplnění - čekáme klučíka s holčičkou, na jménech se nemůže shodnout, i když prckům od počátku říkáme Kvido a Julie. Mno a Salu díky za utěšení s tou výbavičkou. Snad to fakt přijde, i když se děsím, co vše bude třeba zařídit. Na doporučování EW jsem připravená, ale prý tam mají přehled i o jiných kouscích, tak snad to všechno zvážíme A pak se nám líbí i Bumberide, což mám pocit je Váš favorit... 😉.

monika03
19. kvě 2010

Basi v klidu my se na jménech nemůžem taky dohodnout, utěšuju se tím, že bez jména snad nezůstanou! 😀 Jo jinak bacha holky jsou tu šíleně akční!!! 😉 Už mají vše připravené- já zatím jen slibuji jak se do toho pustím. Ale už opravdu se do toho obuju, ale až příští týden. Pořád už druhý týden u nás někdo je. No a já jelikož nechci prozradit pohlaví tak to bude rychlá akce. Druhý týden je u nás Přítelův bratránek- odjel na víkend a byl u nás jeho strýc. Toho jsme odvezli a přijel zase bratránek- v pátek by měl jet a má přijet jeho mamka na víkend! No můžu já něco dělat??? 😀 Jinak Bumbla máme objednaného já i Salu. 😉

haassinka
19. kvě 2010

Ahojky, nejpozději koncem srpna budeme prodávat dvě červené korbičky na EW, ale myslím, že k tomu dojde spíš už během července, už teď je holek "plný kočárek" 😀 ...tak kdybyste některá měla zájem písněte do IP.

salu
19. kvě 2010

***ČEKATELKY***

EIRIN - 27. května - dvojvaječné, chlapeček a holčička
REDDWARF - 2. června - holčičky
ALI.CKA - 15. června - jednovaječné, Jiříček a Honzíček
SALU - 29. července - dvojvaječné holčičky
PANKACA - ??????
MONIKA.TDM - 18. srpna - dvojvaječné, ???
VLCKULKA - 22. srpna - dvojvaječné, holčička a ???
BASINA - 28. srpna - chlapeček a holčička
MONIKA03 - 30. srpna - dvojvaječné, ???
MRKVICKA28 - 7. září - jednovaječná dvojčata a trojče
ALSOU - 17. října - dvojvaječná, ???
PAVCAHOLA - 23. října -
BETINA - 24. října -
TULANEK - 25. října -
BROUKB - 27. října - chlapeček a holčička
KAFICKO - 5. listopadu -
CEPECEK - 6. listopadu -
BLER - 17. listopadu -
BEATRICE7 - 29. listopadu -
SARIK1 - 1. prosince -
FIALLINKA - 14. prosince -

salu
19. kvě 2010

Jak děláte ty párečky ????? 😒

salu
19. kvě 2010

V klidu, druhé jméno je pořád boj i u nás 😢

salu
19. kvě 2010

Moni03 - těší se, jede už potřetí. Jenom tatínek dělá kina 😎

monika03
19. kvě 2010

Tak to je super! No jo tatínkova beruška ho opustí... 😀 Co bude dělat až se bude vdávat!? 😀

basina
19. kvě 2010

Já zase pořád dodělávám resty, abych měla čistý stůl. A pak si začnu shánět, co třeba. Ty dodělávky nějak zaberou víc času, než bych čekala.... Páreček byl nečekaný bonus, netuším, jak se to povedlo. Možna by v Pronatalu mohli říct... 😉. Jak dlouho prckové vydží v korbičkách? Když čtu Haasinku, tak se mi tam v zimě asi nevejdou. Myslela jsem, že tak do 6 měsíců by určitě měli být na ležato, ale zdá se, že už ve 4-5 měsících jsou korby malé.

monika03
19. kvě 2010

Basi- já myslím, že tam zimu vydrží- ono jim taky nic jiného nezbyde, že? 😉

salu
19. kvě 2010

Moni03 - ty jo, dům plný chlapů. To se nedivím, že nestíháš 🙂

Je to tatínkův miláček, každý den tam musíme volat, jak se má, jestli jedla, spí, nebrečí ......
Ale má mojí školu, takže si snad nenechá do života (až bude velká) kecat 🙂

salu
19. kvě 2010

Basi, podle toho, jací to budou baštílkové 😎 A co, kdyžtak vyndáš fusak z korby a dáš je do sporťáku. Netrap se tím. Nějak to dopadne.

basina
19. kvě 2010

Jojo, asi máte pravdu. Já pořád něco řeším a pak se ani nemohu rozhoupat koupit kočár. 🙂, či cokoliv jiného.

monika03
19. kvě 2010

Salu no jo- bratránek sice tak starý jako já (ženatý) a vypadá tak na 18let, no a strýc letos 72!!! Takže jen vařím a sklízím po nich bordel!!! 😠 Už se fakt těším na příští týden! Zítra musím k účetní- to bude taky na celý den a buď ještě večer nebo v pátek ráno jedu do Hodonína na hematologii a na gyndu. 😝

salu
19. kvě 2010

jeeee, tak to jsou teda chlapáci 😎
Tak ať ti to u doktorů dobře dopadne !!! Pak se ozvi 🙂

monika03
19. kvě 2010

No jo Salu tady jde opravdu říct, že jeden za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet! 😀 Popovídat se nedá ani s jedním!!! 😝

fiallinka
19. kvě 2010

salu: taky by mne zajímalo, já to u sebe vidím zas na dva kluky, ani si nebudu radši naděje na holku dělat 🙂

basi: no mně Jurča v korbičce vydržel cca do 9. měsíců, ale to byla jednokorba... s těma fusakama v zimě to bude horší 🙂

monika.tdm
19. kvě 2010

je dalsi, vitej basino! 🙂

broukb
19. kvě 2010

Ahoj holky a mimísci, tak dneska jsme zas jeli omrknout kočár a pan nám řekla, že dodací lhůta je až 2 měsíce....takže počkám do 20.týdne a pak radši objednávám 😉 Samo jsem neodolala a koupila jsem si (dětem) barevný plínečky pod hlavičku, polštářek s tešňovými peckami na prdíky a taky mi dneska dorazilo z MMB 2 mikinky s ouškama (50 jsou úplně pidi) a krásný set rukavičky, botičky a čepičky na zimu. Jo a včera jsem objednala fusáčky..takže už se mi to taky plní 😀 obdivuju vás holky co ještě nenakupujete...mě by to nedalo, každý týden si musím aspoň něco koupit a když ne osobně, tak aspoň přes net 😀 😀
Jinak Salu nám páreček vyrobili v Gennetu, ale já tvrdim, že jsem si to vydupala, protže jsem od začátku chtěla páreček a z 12 vajíček nám zbyly jen tyhle dvě 😉 Jo a hodila jsem fotečky našich pokládků do albíčka 😉
Vítám nově příchozí 😵 už nás tu je..jo a my budeme rodit u Apolináře a registrace v poho byla jsem tam o 10 min dřív a bylo přede mnou tak 6 maminek...akorát tam musíš přijít přesně 14+0 nevim proč, ale je to tak.

beatrice7
20. kvě 2010

Ahojky holky, kde jste ? 🙂 .... přiznám se že bych taky radši vyspávala, ale nejde to ☹ dnešní počasí k tomu svádí - být v pelechu celý den. Tak já aspoň zatím doplním tabulku 🙂

EIRIN - 27. května - dvojvaječné, chlapeček a holčička
REDDWARF - 2. června - holčičky
ALI.CKA - 15. června - jednovaječné, Jiříček a Honzíček
SALU - 29. července - dvojvaječné holčičky
PANKACA - ??????
MONIKA.TDM - 18. srpna - dvojvaječné, ???
VLCKULKA - 22. srpna - dvojvaječné, holčička a ???
BASINA - 28. srpna - chlapeček a holčička
MONIKA03 - 30. srpna - dvojvaječné, ???
MRKVICKA28 - 7. září - jednovaječná dvojčata a trojče
ALSOU - 17. října - dvojvaječná, ???
PAVCAHOLA - 23. října -
BETINA - 24. října -
TULANEK - 25. října -
BROUKB - 27. října - chlapeček a holčička
KAFICKO - 5. listopadu -
CEPECEK - 6. listopadu -
BLER - 17. listopadu -
BEATRICE7 - 29. listopadu - dvojvaječná, ???
SARIK1 - 1. prosince -
FIALLINKA - 14. prosince -

beatrice7
20. kvě 2010

Koukám, všechny máte termín už za chvilku, já až koncem listopadu. Vím, že to uteče, ale když já ty svoje dvojčátka už bych tak ráda viděla 🙂
Bler, Fialli, sarik1, jsme na tom podobně, už máte doma nějaké věcičky ? Přemýšlíte nad kočárkem, postýlkami a tak ? Já právě vůbec ne, jen jsme se dívali na ty kočárky, ale do nakupování se mi vůbec nechce... Možná je ještě brzo. Nebo nejsem normální 🙂
Říkám si, co když se mi do toho nebude chtít vůbec nikdy...... 😅
Holky, kdy jste začaly pořizovat věcičky pro svoje miminka ?
Taky by mě zajímalo, jestli už nějaké děti doma máte ? Jak se těší na dvojčátka ?

beatrice7
20. kvě 2010

broukb, to je hezký, že vám to tak vyšlo a navíc je to páreček 🙂
U nás taky něco podobnýho - měla jsem jenom 4 folikuly po dost vysokých dávkách stimulace, z toho jen 2 vajíčka, která se oplodnila, vrátili mi je a čekám dvojčátka. Žádný ztráty 🙂

salu
20. kvě 2010

Ahoj Bea, já začala nakupovat až po 22tt, až když jsme věděli pohlaví. Kočárek jsem objednala 28tt.

U každé maminky je v tzv. pasu napsáno, kolik má už dětí, jejich věk. Stačí i myší najet na fotku, popř. rozkliknout fotoblog.
Já mám dceru 5 let a zatím se hrozně těší, ale taky mám strach, jak to bude potom.

beatrice7
20. kvě 2010

Ahojky Salu, díky za tip s tou fotkou, vím že to je ve fotoblogu, ale musí se to rozklikávat 😉 Jinak já mám 13 letýho syna, bude to, myslím, v pohodě, až na to že mi asi moc nepomůže - je to kluk, ne holka. 5 letá holčička - to už je taky dobrý, horší by bylo kdyby byla malinká 😉

beatrice7
20. kvě 2010

Salu, a kdy vám řekli pohlaví ? Na tom 2. screeningu nebo to už bylo poznat norm. utz ?

salu
20. kvě 2010

Bea - na 20tt se nám ukázala jedna ženská a druhou jsem se dozvěděla ve 21tt z plodovky.

Anička je už hodně samostatná a bude mi snad pomáhat (vyhodit plínku, dát dudlík ....).

salu
20. kvě 2010

Máme dvojky přirozeně, takže jsem na žádné special. středisko nejezdila, takže klasické úkony - utz. 12tt, 20tt,30tt, tripply, cukrovka ..... nic navíc.