icon

Čekáme dvojčata

chiwule
3. bře 2008

Ahoj holky, protože jsem tu nikde na českém koníkovi nenašla podobnou diskuzi, rozhodla jsem se jí založit sama. Doufám, že jsem špatně nehledala 🙂
Jinak já jsem po 1. IVF, už 7. den od ET jsem měla //, minulý týden na UTZ potvrzeny dvě bublinky, dneska jsem 5tt+4 a už se do ničeho nevejdu - mám dojem, že s dvojčátkama bude všechno mnohem intenzivnější a rychlejší 😀
Tak jestli máte nějaká také stejné pocity a jste na stejné lodi, budu ráda, když se přidáte do téhle diskuze, mám spoustu otázek
zatím zdravím, páček 😉 😎 😀

bubisek
18. čer 2010

Nazdarek,
tak premyslim,ze bych se k vam taky konecne pridala do party. Hlavne abych Fiallince udelala radost, ze je nekdo v tabulce za ní🙂. Cekam jednovajecna dvojcata a termin porodu mam 16.12.

sarik1
18. čer 2010

Ahoj holky, chtěla sem se zeptat, jen tak pokukuju po kočárku pro dvojčata a nevěřila bych, že je to takovej problém... Peg Perego duette nebo EasyWalker DuoWalker Deluxe, myslím, že jsou fakt super, ale jako když připočtu zvlášť hluboké korbičky a autosedačky tak se pod 30.000 nečapu......poradili byste mi z vlastní zkušenosti nějakou dobrou vyzkoušekou značku... děkuju moc

monika.tdm
18. čer 2010

@bubisek pojd mezi nas!!!! 😉

monika.tdm
18. čer 2010

@sarik1 No my s kocarkama nemame zkusenosti!!! zkus to na https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/dvojcatk...

sarik1
18. čer 2010

@monika.tdm Ok, díky moc 🙂 ty už máš koupenej kočárek? 🙂

monika.tdm
18. čer 2010

@sarik1 Mam, vcera jsme ho dovezli domu!!! 🙂

sarik1
18. čer 2010

@monika.tdm A jaký máte, jestli se můžu zeptat

monika.tdm
18. čer 2010

@sarik1 EW mam ho ve fotoblogu 🙂

sarik1
18. čer 2010

@monika.tdm Ok, juknu se 🙂

sarik1
18. čer 2010

@monika.tdm Ten je super...to je přesně ten co chci..... hele a to máte nový? Jestli se můžu zeptat za kolik celkem.... já sem právě z těch cen docela hotová

sarik1
18. čer 2010

To je ten Duo Walker, a ten mě právě spolu s Peregem zaujal

monika.tdm
18. čer 2010

@sarik1 No, novy, manzel si ho vybral a ja neprotestovala, cena 38020,-KC

sarik1
18. čer 2010

@monika.tdm Já si myslím, že to je taková pálka, ale vyplatí se to určitě, tiše závidím a přeju at se ti v něm dobře kočárkuje

monika.tdm
18. čer 2010

@sarik1 No kdyz nam rekli cenu, tak jsem z toho taky nebyla nadsena, ale pak jsem si rekla, ze letos nejedeme k mori, coz by stalo jeste vic, tak jsme to vrazili do kocaru!!!

sarik1
18. čer 2010

@monika.tdm My právě stavíme... takže je to fakt pálka.. :( jako fakt je to problém něco sehnat když se mě na netu nějaký líbil, tak mě bylo řečeno, že v obchodem ho není možné vidět, že se rovnou objednává.... což je na prd...

monika.tdm
18. čer 2010

@sarik1 nemas co zavidet ,ale uz ho prodavaji na netu tak zkus aspon koupit korby a vajicka z druhe ruky!!! Ja jsem par inzeratu nasla, tech cernych moc neni a my jsme si ho vybrali protoze nezname pohlavi, takze kdyz budes vedet co to bude, tak si myslim ze to sezenes!!! 🙂

sarik1
18. čer 2010

@sarik1 Právě ten kočárek co máš ty, tak se na něj jedem do Kolína podívat... je fakt boží...

monika.tdm
18. čer 2010

@sarik1 No my tam byli vcera, ale maji tam i jine pro dvojcata!!!

sarik1
18. čer 2010

@monika.tdm to je pěkná cena, a myslíš že by to šlo i do toho co máš ty to je nějaký deluxe pro rok 2010

monika.tdm
18. čer 2010
sarik1
18. čer 2010

@monika.tdm To je právě to, já se dívala na jejich internetové stránky a já nechci takový ten s jednou velkou korbou pro oba, hezky dvě korbičky zvlášt.... a mají tam velký výběr?

monika.tdm
18. čer 2010

@sarik1 Ja si myslim ze jo!!! Ta kostra je furt stejna!!! Ja tam nejaky rozdil nenasla!!!

sarik1
18. čer 2010

@monika.tdm Moc děkuju za ty odkazy, už je mám v oblíbených 🙂 my jedeme do kolína bud zítra a nebo příští týden.. tak to chci zkouknout 🙂

monika.tdm
18. čer 2010

@sarik1 ber v uvahu, ze jsou vyhradni dovozce tohoto kocarku, budou ti ho asi cpat, ja teda takovou zkusenost nemam, ale holky to tady tenkrat probiraly, ze jim ho cpaly!!!!

sarik1
18. čer 2010

@monika.tdm Jako ten Duo walker, že cpaly? Mě u nás Pardubicích vychvalovala Peg Perego Duette

salu
18. čer 2010

ahoj, tak poradna v celku dobrý, čípek drží, tlak 120/60, otoky patří k těhu, mám ležet. Ale bílkovina v moči - v pondělí donést zase moč. Zlobil se kvůli váze, zakázal sladký 😝
Ve 36 tt mi udělají UTZ + natáčky a pak se domluvíme na způsobu porodu........

salu
18. čer 2010

@bubisek ráda tě do tabulky doplním, vítej mezi nás 🙂

***ČEKATELKY***

SALU - 29. července - dvojvaječné holčičky
MONIKA.TDM - 18. srpna - dvojvaječné, ???
VLCKULKA - 22. srpna - dvojvaječné holčičky
BASINA - 28. srpna - chlapeček a holčička
MONIKA03 - 30. srpna - dvojvaječné, ???
MRKVICKA28 - 7. září - jednovaječná dvojčata a trojče
ZKA - 15. října - asi holčičky ???
ALSOU - 17. října - dvojvaječná, ???
PAVCAHOLA - 23. října - kluci
BETINA - 24. října - kluci
PROVAZEK - 24. října -
TULANEK - 25. října - holčičky
BROUKB - 27. října - chlapeček a holčička
KAFICKO - 5. listopadu -
CEPECEK - 6. listopadu - dvojvaječná - necháme se překvapit co je v bříšku
BLER - 17. listopadu -
BEATRICE7 - 29. listopadu - dvojvaječná, ???
SARIK1 - 1. prosince -
FIALLINKA - 14. prosince -
BUBISEK - 16. prosince - jednovaječná, ???

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* ROK 2011 *

GILOTEK - 9. ledna - dvojvaječná, ???

salu
18. čer 2010

@sarik1 Čtu, že jsi byla dnes na tripplech. Hlavně neplaš, když ti vyjdou blbě !!!!!!!!!!!!!!!! U dvojek to vychází skoro všem blbě. Pokud máš screening z 12tt v pořádku, tak hooooodně zvaž, zda podstoupíš AMC. Určitě tě budou hnát do genetické poradny.

Já mám kočárek Bumbleride za 16.900,- ( s autosedačkama něco málo přes 23.000,-).

broukb
18. čer 2010

Ahoj holky..zdravím. Saryk my máme vybraný Dorjan Dany sport a ten je i s autosedačkama za 17000,- a je to jeden z největších kočárků pro dvojčata. Blbý je, že se s nim nikam nevejdem, ale zas my máme miminka na zimu a chci aby i s fusáčkem měli pohodlíčko.
Jinak u nás vše zatím ok..pupínčata kopou o 106, pupík roste jak blázen 😉