Čekáme dvojčata
Ahoj holky, protože jsem tu nikde na českém koníkovi nenašla podobnou diskuzi, rozhodla jsem se jí založit sama. Doufám, že jsem špatně nehledala 🙂
Jinak já jsem po 1. IVF, už 7. den od ET jsem měla //, minulý týden na UTZ potvrzeny dvě bublinky, dneska jsem 5tt+4 a už se do ničeho nevejdu - mám dojem, že s dvojčátkama bude všechno mnohem intenzivnější a rychlejší 😀
Tak jestli máte nějaká také stejné pocity a jste na stejné lodi, budu ráda, když se přidáte do téhle diskuze, mám spoustu otázek
zatím zdravím, páček 😉 😎 😀
koupili jsme je od pani,od ktere jsme kupovali i kocarek,takze nemam zadnej original obal,kde bych si to precetla,proto me to nenapadlo,aby jste si nemyslely,ze jsem echt blba 😀
ahoj holky, no vaše rady nad zlato 🙂)) jsem ráda, že se můžu přiučit...
tulanku co jste kupovali za kočár?
Hihi tak holky už to ví naše máma 🙂
O na z toho málem měla infarkt 😅 😅 😅
Chytla se za obličej, zrudla, slzy v očích, no sranda, nechtěla uvěřit :D :D :D :D :D :D :D
Řekla: Proboha 3 děti 😲 😲
Myslím, že se bude dlouho vzpamatovávat 😀 😀 😀
@rozara děkuji a máš pravdu, my už máme jednoho prcka a teď to vyšlo nečekaně hnedka taky, o to víc překvapení, že jsou dvě, páč v rodinách co víme dvojky nebyli takže je fakt sranda. Ale samo jsme moc rádi, co by za to některý dali.
@atreides díky, koukám že u Vás bude taky veselo:o)
Ty zavinky od emitexu jsou super, máme jednu od kamarádky tak ještě musím sehnat jednu 😀
@chrobacek Chrobacku,my mame tento presne: ahttp://kocarky-autosedacky.sbazar.cz/prodam-koc... akorat ze dvojceci,vlozne tasky mame od Emitexu,ten nas je jako novej,koupili jsme ho od lidi,co ho meli chvilku a pak kupovali novy,pac koupili nove auto a tento se jim tam nevesel 🙂 je odlehceny a dobre ovladatelny,hlavne siroky,maji tam ditatka dost mista...Aaale samozrejme nejlip poznam,az si v nem holcicky parkrat povozim 🙂
A prodali nam ho za 5.500,- byla jsem a porad jsem unesena 🙂 tenkrat to byl rychly kup a to jsme jeste nevedeli stopro,jesli budeme mit holcicky,tak barvy jsou proto neutralni 🙂
@chrobacek Nooo prave,jsou to prdy za ne,proto jsem tenkrat nemohla ani verit,ze jsme ho fakt koupili za tu cenu 🙂 je vysel tenkrat se vsim vsudy pres 18000,- a je fakt jako novej 🙂 a jetej asi neches vid?Nekdy jsou fakt jak novy,jen se jich potrebujou lidi zbavit,pac uz se nehodi,ale musi se to hodne hlidat,vetsinou je to boj o ne...My jsme meli sileny stigro,narazili jsme na nej nahodou...Ted schanim jeste na chalupu,to chci fakt uplne obycejnej,jen na jezdeni po zahrade a pres vesnici...Myslim,ze s tim Hartanem by jsi byla spokojena...Ale 25tis by jsme na nej nemeli,coz te uplne chapu,ze se musite hodne rozmyslet...
Holky,ahoj,prosim o radu.Jak se presne pozna tvrdnuti bricha?Mne se ted holky v brise dost vyvaluji dopredu,najednou jakoby vystoupne bricho a je tvrde,treba vickrat za de.Nemam ale zadnou krec nebo bolest.A tak si nejsem jista,jestli je to to obavaane tvrdnuti bricha a nebo jestli se jen mimca nejak prevaluji 🙂 Mate to nekdo take tak?
@kaficko Ahoj,me tvrdnuti bircha pripada,jakoby se to bricho ztahlo,je to neprijemny,chvili to tak zustane a je uplne tvrdy,za chvilku povoli...Tezko rict,me se taky holcicky kolikrat vybouli,ale to je jiny, tohle citis boule,jakoby to miminko obrysovane a fakt uplne tvrde...Nevim,jak to lip popsat 🙂
A jak casto tak to bricho tvrdne?Ja byla predevcirem na kontrole a dr prohmataval a rikal,ze dobry.Beru magnezko 2krat denne.
@sarri ja jsem ho ted nasla nahodou https://www.modrykonik.cz/bazar/kocarky/bjr6/lo... tajik v bazarku trochu levneji 😅
Kaficko,co vim tak tvrdnutí cca do 30 tt je normal do 10 ti denně a od 30 tt 20 krát denně. Já jsem s tím zrovna včera byla v nemocnici. Bylo to,ale dobré. To mi tvrdlo několik hodin. Uplně celé tvrdé.Píchli mi magnézko.Každopádně si přidej dva hořčíky,tím nic nezkazíš.Já beru šest denně.
Ahoj holky,
právě jsem přišla z poradny, tak nám paní dr. potrvrdila páreček 😵 😵 😵 , mám ATB na zánět v moči, ale jinak je vše naprosto v pořádku. Do 24tt budu prý chodit ještě po měsíci a pak už po dvou týdnech na kontroly.
@gilotek tě normálka obdivuju, že jsi to vydržela neříct tak dlouho, že čekáte dvojky 😅 ale super ta rekace, já to taky miluju 😵
jinak k těm fusakům, myslím, že se vám hokly nebude chtít předělávat je pořád z kočíku do sedajdy a mmch v autě by jim v tom bylo stejně horko. Na to mi přijde právě super ta zavinka od Emitexu, že jde pěkně odkrýt a venku zakutat 😉
Ahoj, všechny vás zdravím, ráda bych se k vám přidala.
V pondělí jsme se dozvěděli, že čekáme dvojčata 😲 - dvojvaječná. V rodě je sice jedny máme, ale opravdu jsme to nečekali. Doma už máme dvouletého raubíře, takže jsme všichni docela v šoku. Jsem zatím hodně na začátku 8tt - takže to ještě může dopadnout všelijak, jak mi řekla doktorka ☹ . Manžel to zatím nevstřebal, a neche o tom moc mluvit, tak potřebuju tuhle novinu s někým sdílet 🙂
@darma Ahoj Darmo. Za to nikdo nemůže, ani vy, ani ty miminka... 😉 Já jsem to taky nemohla vstřebat, dvojčátka jsem v životě nechtěla a ejhle... jako naschvál 🙂 U nás o to horší, že na první prohlídce mi doktorka tvrdila, že je tam jen jedno a že už se to určitě nerozmnoží 😀 Trvalo mi zhruba měsíc, než jsem se zase začala těšit, ale hodně pomohla rodina. Tak držím pěstičky, když už jsou dvě, tak ať jsou zdravoučká a hodňoučká a ať máš těhu v pohodě 😉

@sarri http://www.emitex.cz/k-zimni-pytel-combi.php takmy mame ty se snehulackem a tak jsou i do autosedacky,jsem blba no 😀