icon

Čekáme dvojčata

chiwule
3. bře 2008

Ahoj holky, protože jsem tu nikde na českém koníkovi nenašla podobnou diskuzi, rozhodla jsem se jí založit sama. Doufám, že jsem špatně nehledala 🙂
Jinak já jsem po 1. IVF, už 7. den od ET jsem měla //, minulý týden na UTZ potvrzeny dvě bublinky, dneska jsem 5tt+4 a už se do ničeho nevejdu - mám dojem, že s dvojčátkama bude všechno mnohem intenzivnější a rychlejší 😀
Tak jestli máte nějaká také stejné pocity a jste na stejné lodi, budu ráda, když se přidáte do téhle diskuze, mám spoustu otázek
zatím zdravím, páček 😉 😎 😀

gilotek
7. zář 2010

@monstri tak držím palečky, do gennetu také jezdím, byla jsem tam ve 12 tt na I. screeningu, pak v 16 tt na triple testech, několikrát na krvi kvůli tromb. mutaci v rodině a ted naposled na II. screeningu ve 20 týdnu - a naprostá spokojenost.

Jen tam tedy dojíždím přes 80 km jednu cestu 😝

monstri
7. zář 2010

@gilotek,@broukb : Děkuju za povzbuzení 🙂 já Pražskej Gennet znám z minulého těhu, tam jsme byly na tom ultrazvuku ve cca 20tt, jak kontrolujou srdíčko... a taky moc hodnej pan doktor,všechno nám popisoval, velká spokojenost 🙂 teď ho máme " za barákem" tak jezdíme do Liberce, tak je to taky příjemnější, než dojíždět 100 km... 😉
A jsem ráda, že vám ty screeningy vycházely dobře, já se bála jak jsem četla, že u dvojčat jsou často zkreslené výsledky a koukám, že ne 🙂
@broukb jé a ty už to máš za pár, kéž už bych taky měla měsíc do porodu, všichni mě strašej s předčasným porodem ☹ ( jako, že u dvojčat je to časté... ) tak jsem zvědavá, jak dlouho u mě vydržej... ale já je ven nepustím dřív jak za půl roku 😉

provazek
7. zář 2010

Ahoj holky, zdravím Vás a hlásím se z utz a poradny. Vše v pořádku. Malej má 2300g a je hlavičkou dolů (ten už je připraven k výstřelu 😀 ) a holčička má 2050g stále příčná poloha. Mám radost, jak pěkně papkaj. 🙂
Jinak tu pročítám jaktu řešíte kočárky. My kupovali (teda rodiče nám zaplatili) EW. Já bych ani tak drahý mít nemusela,ale my museli hodně řešit šířku skrz výtah, jelikož bydlíme v 10. patře. Korby jsem sehnala z druhé ruky, tak se trochu ušetřilo. A ani jsme nekupovali adaptéry na autosedačky. Uvidíme až se narodí, zda vůbec upotřebíme a jaké bude počasí, ale spíš si myslím, že je ani kupovat nebudeme.

gilotek
7. zář 2010

@provazek to jsou super váhy 😵

atreides
7. zář 2010

@monstri screening ve 12tt mi taky vyšel nadmíru dobře, taky jsem čekala jak ty, že u dvojčat to bývá rádo zkreslené a čekala spíš nesrovnalosti apod, ale vše v naprostém pořádku 😉

atreides
7. zář 2010

@provazek gratuluji ke kontrole a váhy fakt super 🙂

kanegoo
7. zář 2010

@broukb Díky moc. Už se těším na fotky v reálu. Ten tvůj kočárek nemá nafukovací kolečka, co? A finančně tě to vyšlo líp než klasický kočárek pro dvojčátka? Díky 🙂

kanegoo
7. zář 2010

@provazek Gratulace ke kontrole - pěkné váhy 🙂

Mi vyšel NT taky v pořádku - i přes fakt, že mi řekl, že už jsem "starší" rodička 😀

tulanek
7. zář 2010

Ahoj, v pondělí v 5:20h jsme překvapili rodiče🙂 ja Alexandra - 1980g, 43cm a ja Sofie - 1660g, 42cm. Trochu jsme sice pospichaly, ale jsme v pořádku. Petrušku pustí z porodnice asi v sobotu. Starej Ťulan 🙂

atreides
7. zář 2010

no jéééééééééééééééééééééééééé 😅
jdu na čumendu co nového a ona tááááááááááááková novina 😅 😅 😅

@tulanek mooooooooooooc gratulujiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!! jsem na měkko, to je nádhera 😵 😵 😵 hlavně, že jste všechny tři v pořádku holky!

monika03
7. zář 2010

@tulanek gratuluji k holčičkám a přeji spoustu zdravíčka!!! 😵

chrobacek
8. zář 2010

@tulanek gratulacééééé holka to bych teda nečekala 🙂)))

mikii
8. zář 2010

@valmark já jsem rozhodnutá pro EW. Koupila jsem si už korby na inzerát za 3000Kč obě a kočár pak vyjde daleko levněji. Korby je zbytečné kupovat nové,máš je jen na pár měsíců.

gilotek
8. zář 2010

@tulanek No to je nádhera 😵 Holčičky maličký, ale hlavně že jsou v pořádku 🙂 🙂 🙂 Moc gratuluju a těším se na fotečky drobečků 😵 😵

salu
8. zář 2010

@tulanek Ahoj Petruš, velká gratulace k holčičkám. Přejeme hodně zdravíčka. Drž se, mamino !

lenca78
8. zář 2010

@tulanek To je prekvapeni. Velka gratulace a moc a moc zdravicka a stesticka vam vsem🙂

mikii
8. zář 2010

@tulanek velká gratulace k holčičkám. Hlavně hodně zdravíčka. 🙂 🙂 🙂

matteka
8. zář 2010

@tulanek Tuli, moc moc gratuluji, těším se na fotečky. Ať jste brzo všichni doma spolu 🙂

annamat9
8. zář 2010

@tulanek moc gratuluji, hlavně ať se daří a jste co nejdřív doma 🙂

betina
8. zář 2010

@tulanek Tuli, co to čtu? ježišmarja mamino dvojnásobná 😀 moc gratulujeme k holčičkám!!!! maminko, at vás co nejdřív pustí domů, at holky baští o stošest!!! já jsem v šoku...Tuli, uvidíš, jak vám bude...ale moc ráda bych vás všechny holky někdy viděla!

provazek
8. zář 2010

Wau, máme tu další dvojčátka 🙂 Tak moc moc gratuluji a přeji všem moc zdraví. 🙂 Krásná jména a už se těším na fotečky holčiček. 🙂 🙂 🙂

Ajajaj, noo začínám se bát, kdy to muže přijít třeba na mě...nebo na ostatní...je nás v tom termínu víc, coo holky??? 🙂 😝 Taška naštěstí je zbalená, ale jen at tam ještě alespon 2 týdny vydrží. Ale to neovlivníme, že 😉

provazek
8. zář 2010

Jak asi tulanek rodil? císařem nebo přirozeně? podle toho, že jí asi v so pustí to vypadá na přirozeně, tak pokud je to tak, tak tedy čest mamince, je to šikula. 🙂 🙂 🙂

broukb
8. zář 2010

Ahoj holky, tak já to teda vim už od pondělí , ale chtěla jsem počkat až si to tu Tuli oznámí sama abch jí nepředběhla....holčičky se narodily císařským řezem v pondělí ráno.Ve 3 z ničeho nic praskla voda a jeli Všechny 3 jsou v pořádku, holčičky jsou šikulky dýchaj od začátku sami tak teď jen aby hezky papaly a brzy mohly všechny domu. jsou krásnéééééé 🙂 🙂 🙂

Jinak my měli dneska v noci první poplach, už jsme málem jeli, ale nakonec jsem ve 4 ráno padla únavou a zaspala jsem to a ráno jsem se vzbudila a nic takže asi se jim do toho hnusnýho počasí nechce No jsem zvědavá jak dlouho ještě vydržíme 🙂

valmark
8. zář 2010

@tulanek Jééééjky, tak to velká gratulace k holčičkám. Ať krásně papají a můžete jít brzy domky.

darma
8. zář 2010

Také novopečené mamince moc gratuluji a přeji hodně zdravíčka všem třem 🙂

gilotek
8. zář 2010

Ahoj holky koukám tady na ty kočárky TAKO a DORJAN ....

Nevíte jakej je rozdíl mezi DORJAN DANNY SPORT TWIN 2010 a DorJan Danny Sport Twin MAX 2010 ?

Díííky 🙂

darma
8. zář 2010

@gilotek je rozdíl v šířce kočárku. U twinu dáš autosedačky trochu za sebe, u maxi Twin se ti vejdou vedle sebe, mám letáček - šířka twin je 79cm, max twin 93 - jinak rozdíl asi žádnej.

gilotek
8. zář 2010

@darma děkuju 😉

alsou
8. zář 2010

@tulanek obrovská gratulace a brzy se ozvy jo!!!!!!

@broukb děkujem za doplňující informace k průběhu porodu 😉

@provazek jo taky se začínám bát, ale alespoň ještě ty dva týdny prosím, prosím 😅

Jinak jsem byla včera u své doktorky, tak ten hlen je opravdu hlenová zátka 😠 😠 začíná mi měknout a povolovat čípek 🤐 Přesto můžu ještě nějakou dobu vydržět 🙂 Na kontrolu a ozvy jdu za týden ve středu a to už do porodnice. 😅

kaficko
8. zář 2010

Ahoj holky,chtela bych poprosit o radu.Rano jsem nasla na kalhotkach male mnozstvi hlenu-barva jakoby zluta a trosinku zelene.Mohla by to byt hlenova zatka?Jak bych se ted mela zachovat,kdyz jsem teprve 31.tt a na porod je jeste opravdu brzo?Na kontrole jsem byla vcera a dr rikal,ze cipek je zkraceny na 24mm a trochu mekne,ale o porodu nic nerikal.Mam se nak znepokojovat?Jsem z toho cela spatna- vcera mely holky na utz 1496g a 1327g,coz je asi jeste dost malo,aby se mohly narodit. 😖