icon

Čekáme dvojčata

chiwule
3. bře 2008

Ahoj holky, protože jsem tu nikde na českém koníkovi nenašla podobnou diskuzi, rozhodla jsem se jí založit sama. Doufám, že jsem špatně nehledala 🙂
Jinak já jsem po 1. IVF, už 7. den od ET jsem měla //, minulý týden na UTZ potvrzeny dvě bublinky, dneska jsem 5tt+4 a už se do ničeho nevejdu - mám dojem, že s dvojčátkama bude všechno mnohem intenzivnější a rychlejší 😀
Tak jestli máte nějaká také stejné pocity a jste na stejné lodi, budu ráda, když se přidáte do téhle diskuze, mám spoustu otázek
zatím zdravím, páček 😉 😎 😀

atreides
27. zář 2010

ahoj holky 🙂
tak já mám 5kg a jsem zvědavá kolik naberu, páč s Niny jsem do pátého nenabrala nic a pak najednou 16kg 😅 😝

@gilotek ty jo to tak letí už 26tt

gilotek
27. zář 2010

@atreides no letí to neskutečně 😝

atreides
27. zář 2010

@frodo78 moc moc moc na tebe myslím a držím palečky!!! 😉

chrobacek
27. zář 2010

ahoj holky nevíte co znamená vyšší HCG z triple testů?

majka07
27. zář 2010

ahojky

@chrobacek zavolej dr. a zeptej se přímo jeho, bude to nejlepší řešení.

chrobacek
27. zář 2010

no tak to jsem zkoušela, bylo mi na recepci řečeno, že mám v kartě od genetičky napsáno utz ve 20tt s odborníkem a na dr. mě nepřepojila

chrobacek
27. zář 2010

tak jsem našla toto:

Dobrý den pane doktore. Chtěla bych se zeptat jak může ovlivnit hladiny HCG to, že čekám dvouvaječná dvojčata? naměřili mi v 15+4 prý více než dvojnásobné hodnoty. Mohou tyto hladiny zvyšovat nějaké léky(např agolutin, duphaston, pregnyl apod.), jelikož sem po ivf?Mám vyšší nadváhu a je mi 25 let.děkuji a přeji hezký den

Dobrý den,ne souvisí jen s vícečetným těh., proto tripple test nemá moc velkou váhu u dvojčato obecně.

kanegoo
27. zář 2010

Ahoj holky, zdravím Vás po delší době. Zkusím dočíst, co nového..
Máme nějaké nové miminka??? Co Frodo??

kanegoo
27. zář 2010

@frodo78 Frodo, to je moc dobře, že už jste doma a v pořádku. Teda doufám, že žádné změny - teď jsem dočetla tvůj příspěvek, kde popisuješ pobyt v nemocnici. Je mi líto, co všechno sis musela zažít 😔

A dívám se, že máme nové miminka. Sarik, mooooc gratuluju!!!

@kathy.skal Kathy, tak to ti v práci nasadili pěknou laťku!!! Držím palce, ať to zvládneš!
Já jsem byla v práci do 28 tt a možná bych vydržela i déle, ale dr. mi už vyhrožoval, že jsem nezodpovědná..
Možná si vyber nějakou dovču, ať si odpočineš a pak se tam zase v prosinci vrať, co? Nešlo by to tak?

darma
27. zář 2010

Ahoj všichni,
@sovicka_ 🙂 tak to jsme na tom stejně, mě je taky dobře akorát když něco žvejkám a chutná mi sladký...takže kilča půjdou asi dost nahoru....jinak mám pořád žaludek jak na vodě a nejhorší je to ráno, při čištění zubů 🙂

kanegoo
27. zář 2010

Zdravím všechny nově příchozí 🙂

kanegoo
27. zář 2010

@darma Darmo, pořád čekám, že se dočtu k tvým výsledkům? Je všechno v pořádku? Dost by mě naštval podobný přístup tvého dr.. 😠
Ale já jsem četla, že přístroje nebo tabulky výsledků nejsou přizpůsobeny na vícečetné těhotenství, proto je lépe s dvojčátkama jít na ten NT.. Jen mě udivuje, že všude je za jinou cenu, někde dokonce zadara!! No jo, naše zdravotnictví - no comment

gilotek
27. zář 2010

Holky zdravím 😉

Jdu se pochlubit těma našema špuntama ze včerejšího ultrazvuku, jestli tam teda něco poznáte 😅

Vlevo holčička, vpravo klouček s ručičkou

provazek
27. zář 2010

@gilotek Moc hezké fotečky 🙂 krásné obličejíky 😉

My jsme byli také v gennetu, ale máme jen foto klučika....holčina se nám nechtěla ukázat ☹

darma
27. zář 2010

@kanegoo no, dopadlo to tak, že krev je v pořádku, posílá mě tam čistě preventivně, prý se to u dvojčat běžně dělá a neplatí se to (České Budějovice) UTZ mi nedělala, prý už to ten týden počká. Jedeme tam teď v pátek, určitě napíšu, jak jsem dopadla....Každopádně mě pěkně Dr. vyšokovala.....a já jsem o nějakým NT neměla ani ponětí....díky za zájem 🙂

darma
27. zář 2010

@gilotek krásný fotky, jsou tam vážně pěkně zmáčlí 🙂 už se těším na ty svoje...ale to si ještě počkám.

majka07
27. zář 2010

@gilotek 😵 😵 😵 😵 😵 krásnééééééuž se taky na prďolky moc těším

kanegoo
27. zář 2010

@broukb Brouku, pořád 3 v 1 🙂 To je super, že poznáš, které miminko v bříšku je které. Já to teda nepoznám, kdo zrovna kope 😒

kanegoo
27. zář 2010

@darma Aha, tak to budu držet palce. Ale neboj, všechno bude dobré, uvidíš. U nás se platí 1300 i kdybys měla trojčata 🙂

@gilotek Krásné fotečky 🙂

sovicka_
27. zář 2010

@gilotek máš krásný fotečky !!!

A já mám v sobě dvě miminka s dvěma srdíčkama 🙂 Každé má 17,3mm a stáří je 8+1tt. Podle OPU bych měla být 8+2tt, takže jsem zpožděná jen o den 🙂

kanegoo
27. zář 2010

@sovicka Sovi, já jsem si koupila přebalovák na postýlku - nemáme nikde jinde místo, snad na jídelním stole.. Hold praxe ukáže..

kanegoo
27. zář 2010

@sovicka_ Jé, a gratuluju k srdíčkům!! Já jsem trnula týden, taky se na první kontrole ještě neukázaly..

Já jsem byla na kontrole v pátek - máme 1515 a 1460 g a myslím, že páreček už je fakt jistý 😀

kanegoo
27. zář 2010

@broukb Ted se dívám na tvou fotku přebalováku - krásně to máš připravené 🙂 Prosím tě, ty horní poličky máš taky z Ikei? díky!

gilotek
27. zář 2010

Holky díky 😉 Holčička se ukazovat taky nechtěla, ale nakonec se trochu povedlo 😵

gilotek
27. zář 2010

@sovicka_ tak to je super, že srdíčka už ťukají, velká gratulace 😵

majka07
27. zář 2010

@sovicka_ moc gratuluji k srdíčkům 😵 😵 😵 😵 😵

sovicka_
27. zář 2010

díky všem, jsem z toho úplně hotová 😀

lenca78
27. zář 2010

@sovicka_ velka gratulace, tak ses prece jen dockala, vid?🙂