icon

Čekáme dvojčata

chiwule
3. bře 2008

Ahoj holky, protože jsem tu nikde na českém koníkovi nenašla podobnou diskuzi, rozhodla jsem se jí založit sama. Doufám, že jsem špatně nehledala 🙂
Jinak já jsem po 1. IVF, už 7. den od ET jsem měla //, minulý týden na UTZ potvrzeny dvě bublinky, dneska jsem 5tt+4 a už se do ničeho nevejdu - mám dojem, že s dvojčátkama bude všechno mnohem intenzivnější a rychlejší 😀
Tak jestli máte nějaká také stejné pocity a jste na stejné lodi, budu ráda, když se přidáte do téhle diskuze, mám spoustu otázek
zatím zdravím, páček 😉 😎 😀

basina
4. říj 2010

Ahoj holky, přináším zprávu od Frodo:Včera se císařským řezem narodil Honzík (2806 gr) a Boženka (2280 gr). Oba jsou v pořádku. Narodili se ve 13.20 a 13.22. Frodo byla ve 37+3., rodila ve spinální anestezii a manžel byl s ní.

majka07
4. říj 2010

@basina jůůůůůůůůůůůůůůůů

FRODO moc moc gratuluji a přeji prckům hodně zdravíčka a ať hezky rostou 😵 😵 😵 😵 😵 krásnéééé

@broukb
@betina tak holky už pomalu do porodky ne? Jááá se těším na fotečky, já se teď nad dvojkama totálně rozňuchnuju 😀

kathy.skal
4. říj 2010

Ahoj holky. Tak jsem dneska byla na utz a na 90% máme potvrzené dvě holčičky 🙂 Manžel je z toho jakýs takýs přejetý 😅

majka07
4. říj 2010

@kathy.skal gratuluji k holčičkám 😵

betina
4. říj 2010

@basina jéé to je zprávička!!! moc děkujeme za krásnou zprávu, gratulujeme mamince a miminkům, mají krásně váhy, at se všichni hezky drží a přejeme rychlou rekonvalescenci!!!!!!!

mikii
4. říj 2010

Frodo: obrovská gratulace k miminkům 🙂 hlavně zdravíčko a ať jste brzo doma ...

@kathy.skal gratulace k holčičkám 🙂 , ale ještě to nemusí být definitivní, já to taky měla do 21tt holky a naráz je z toho jeden chlapeček a manža je v sedmém nebi 🙂

bejatka3
4. říj 2010

@ alsou - moooc gratuluji, úžasné fotoalbum, ty dvojčátka jsou opravdu suprová... 😉

@ frodo - Honzík a Boženka - krásné jména, přeji hodně zdravíčka a gratuluji, už se těším na fotečky 🙂

@betina @ brouk - děvčátka držte se, myslím na Vás kudy chodím, klobouk dolů jak ty 2 dětičky statečně zvládáte ještě nosit, jste pro mě velkým vzorem...Když si říkám, že už jsem "na rozsypaní a že už další týden nedám", tak si vzpomenu hned na Vás a hned je mi lépe a mám novou sílu "to moje velké skoro už 100 kg břicho a velkou dělohu" zvládat....Mimochodem nevíte, jak se daří Provázkovi?

Dnes jsem byla na vyšetření - těhotenská cukrovka, výsledky budou zítra, tak doufám, že to dobře dopadne 😒

sovicka_
4. říj 2010

gratulace pro Frodo 🙂
To se tu s dětmi krásně roztrhl pytel 😵 😵

Já jsem se rozhodla, že si objednám za nějaké bonus body, které sbírám, osobní váhu. Si říkám, že bych svojí váhu teď měla asi hlídat, co? 😅

broukb
4. říj 2010

A že jsem si to nemyslela 😀 Frodo moc moc gratuluju k dětičkám..tak vidíš jak si to pěkně dlouho zvládla 😉 to budete za chvilinku doma ..jen škoda, že nebudem u Apo spolu, ale třeba tě ještě stihnu 😀 A propo neměli to být 2 holčičky??? nebo jsem to pomotala???Už se moooc těším na fotečky! 😵 😵 😵
@kathy.skal gratuluju k holčičkám..a neboj oni se chlapi vždycky tváří, ale ve skutečnosti jsou za holčičky možná i radši..počkej jak zjihne 😀
@betina ty si zlatá, že tady takle se mnou držíš... 😵 😵 jen ty mě držíš nad vodou tak si to nepokaž 😝 😀 poslíky mít můžeš, ale rodit mi neodcházej!
@bejatka3 myslím, že já moc dobrým vzorem nejsem fňukám už dobře 3 týdny a kdybych to mohla ovlivnit už by šli ven dávno 😅 ale jinak samozdřejmě děkuji za podporu..někdy je líp, někdy hůř...ale jde to!!!

Věřím, že i vy tu kočky budete staršit dlouho jak kdysi psala Salu tady se pod 37. tt až na vyjímky nerodí 😀

broukb
4. říj 2010

jo a nechcete si holky upravit tabulku??? já vždycky když něco hledám tak mi to trvá děsně dlouho než jí najdu 😉 abysme měli přehled kdo co čeká 🙂

annamat9
4. říj 2010

tak doufám, že je tam vše správně

****** Č E K A T E L K Y ******

BETINA - 24. října - kluci
PROVAZEK - 24. října - dvojvaječná - chlapeček a holčička
BROUKB - 27. října - chlapeček a holčička
CEPECEK - 6. listopadu - dvojvaječná - necháme se překvapit co je v bříšku
BEATRICE7 - 29. listopadu - dvojvaječná, ???
KANEGOO - 3. prosince - dvojvaječná - chlapeček a holčička
BUBISEK - 16. prosince - jednovaječná, ???
MATTEKA - 24. prosince - dvojvaječná - holčičky

**** ROK 2011 ****
MIKII - 2.ledna - dvojvaječná - chlapeček a holčička
ANNAMAT9 - 6. ledna - dvojvaječná - holčičky LIBEREC
BEJATKA - 8. ledna - dvojvaječná - chlapeček a holčička
GILOTEK - 9. ledna - dvojvaječná - chlapeček a holčička
JITAKL - 9. ledna - dvojvaječná - chlapeček a holčička
LENCA78 - 9. ledna
WERONIKA - leden -
JARA - 11. února
ATREIDES - 15. února - dvojvaječná - chlapeček a holčička
MAJKA07 - 21.února
KATHY.SKAL - 25. února - dvojvaječná - holčičky
OKURKAA - 1. března - dvojvaječná
CHROBACEK - 3. března
VALMARK - březen - dvojvaječná -
BERULENICKA - 3. března - dvojvaječná -
DARMA - 9.dubna - dvojvaječná -
MONSTRI - 10. dubna -
SOVIČKA - květen

kathy.skal
5. říj 2010

@mikii Vážně???? 🙂 To by bylo naprosto bezva. U toho jednoho mimča jsem i já jasně viděla, že je to holčina, u toho druhého je to právě těch 90 %. Chtěli jsme páreček, tak třeba se tam ještě nějak přešmudlíkujou 🙂

A jinak holky, já si myslela, že děti mají oči zavřené, ale včera na tom utz na nás jedno mimčo normálně valilo oko! 😀

kathy.skal
5. říj 2010

@sovicka_ Sovicko, já bych tu váhu snad ani nechtěla 😅 Mám pocit, že jednou do měsíce ta hrůza u doktorky stačí 😀

sovicka_
5. říj 2010

CEPECEK - 6. listopadu - dvojvaječná - necháme se překvapit co je v bříšku

**** ROK 2011 ****
LENCA78 - 9. ledna
WERONIKA - leden -
JARA - 11. února
MAJKA07 - 21.února
CHROBACEK - 3. března
MONSTRI - 10. dubna -
SOVIČKA - 8. května - dvojvaječná

bubisek
5. říj 2010

To se nam ta tabulka v letosku uz pekne krati.
Frodo - blahopreju k narozeni parecku🙂. Co by za to muj muz dal, za parecek a abysme to uz meli zdarne za sebou.
Vcera zrovna zkonstatoval,ze jsem pekne osypana,ze to budou urcite holky🙂. Ale nastesti uz to nebere tak tragicky. Rict jsme si to nenechali,ale uz ho na to dlouho pripravuju.

Annamat - tak to jsem rada,ze v tech bolestech na MS nejsem sama. O tvrdnuti bricha nemluvim,to tu holky pisou porad.Takze mi to prijde skoro normalni.

Darma - to ti tu nedeli teda nezavidim. Tak jeste ze to je jen ta praskla cevka. Pekne odpocivej.

lenca78
5. říj 2010

@betina
@broukb holky,jste fakt dobre, ze jesze drzite 3v1,smekam pred vami. Ja si uz ted nedokazu predstavit,jak dlouho to jeste vydrzim, obri buben misto bricha, vsechno me boli.

@basina dekujeme za zpravu, obrovské gratulace Frodo a detickam🙂

@sovicka_ ja jsem si taky koupila vahu, ale ted bych ji radeji vyhodila. Zacala jsem pekne nabirat, kilo tydne a je to des, a to jsem si tu nedavno stezovala, jak nabiram malo...🙂

sovicka_
5. říj 2010

Manžel do mě hučel, ať si jí pořídím, když je to zadarmo, že to musím hlídat... tak teda jo no, už jí mám k vyzvednutí v Euronicsu 😀

annamat9
5. říj 2010

@bubisek No to jo, já mám ty bolesti jak u prvního porodu. Nebo mi to aspoň tak příjde 🙂 Když mě to chytne do zad. Hold nám dávají najevo, že tam jsou dvě 🙂
@lenca78 taky si nedokážu představit, že by to břicho mělo být třeba až dvakrát větší, už teď jsem jak buldozer a taky mě vše bolí.
@lenca78
@sovicka_ s váhou, ze začátku jsem si všechno pěkně zaznamenávala, kolik vážím kolik mám obvod bříška, no a teď když už jsem na 75 kilech, taky nabírám tak kilo za týden, jsem už fakt přestala. Na váhu lezu jen když jdu do poradny 🙂 A to můj manžel vždycky říkal, že jestli budu mít víc jak 60 kilo, že se rozvede 🙂

lenca78
5. říj 2010

@sovicka_ tak to mame tu samou, ja ji vyzvedla nekdy v dubnu, kvetnu 🙂

lenca78
5. říj 2010

@annamat9 taky jsem si zaznamenavala a merila se. Ale ono uz teda na tech mych pres 100 cm v pase neni nic krasneho k zaznamenani 🙂)

mikii
5. říj 2010

@bubisek ale zase to budete mít krásné překvapení, taky jsem to nechtěla vědět, ale manža byl jiného názoru... a teď stejně nevěřím dokud se to nenarodí....

Jinak holky, já se vážím skoro každý den, a mám z toho jen srandu a radost, když nenaberu a když naberu tak má radost manža...abych mu prej dětičky pěkně vykrmovala

Pádím se švagrovou na obídek, mají vdolky, tak jsem neodolala

kathy.skal
5. říj 2010

u nás byla včera největší sranda, že doktor na utz kouká a povídá "tady to vypadá na 90% na holčičku" pak se zarazil a povídá "chcete to vědět, že jo? Já jestli jsem zase neudělal nějakej průser!" 😀

Já jsem zatím moc nenabrala, dokonce vypadám hubenější než před těhu, ale stejně jsem nervózní z toho, že si přes břicho nevidím na nohy 🙄 Manža je taky rád a pořád ze mě tahá kolik vážím, a já se stydím mu to říkat 😅

lenca78
5. říj 2010

@kathy.skal a chtela jsi to vedet? my totiz s manzelem nechceme, tak uz vsude ve dverich minimalne dvakrat zopakuju, ze nechceme vedet co cekame 🙂 Chci mit nejake prekvapeni 🙂

cepecek
5. říj 2010

CEPECEK - 6. listopadu - dvojvaječná - naplánovaný porod CR na 20.10.2010

**** ROK 2011 ****
LENCA78 - 9. ledna
WERONIKA - leden -
JARA - 11. února
MAJKA07 - 21.února
CHROBACEK - 3. března
MONSTRI - 10. dubna -
SOVIČKA - 8. května - dvojvaječná

lenca78
5. říj 2010

@mikii tak to je u nas stejne, jakmile nenaberu, manzel ma pocit, ze mu ty deti dostatecne nevykrmuju 🙂. Pritom si nemyslim, ze by byla nejaka prima umera mezi kilem navic moji vahy a kilem navic vahy deti tydne, to by se chudaci rodili dvacetikilovy🙂. Ale to mu nevysvetlim. Jakmile neni kilo navrch, porad se pta, jestli jim poradne, jeslti si varim a hlavne jestli jim maso.

Holky, taky mate tak velike bricho? Ja mam na tyden stejne tehotnou segru, ta nemam skoro zadny, neco jako ja v cervnu. Zato ten muj obri buben - uz se nemuzu poradne ohnout, zavazat tkanicky a o holeni jistych partyji radsi ani nemluve. Vzdycky jsem si rikala, jak muzou ty holky jit do porodnice neoholene, ale uz to chapu - ony to delaji ne, ze by chtely, ale proste jinak nemuzou 🙂

kathy.skal
5. říj 2010

@lenca78 naštěstí jo 🙂 Akorát jsem chtěla slyšet, že čekáme páreček a místo toho jsem slyšela, že čekáme dvě holčičky 🙂

lenca78
5. říj 2010

@kathy.skal hlavne, ze jsi to chtela slyset 🙂

chrobacek
5. říj 2010

ahoj holky 🙂

tak to překvapení na nás teda teprve čeká já doufám sama za sebe alespon v jednu holčičku 🙂

gilotek
5. říj 2010

@lenca78 Leni já teda pupek nemám nikterak velkej i když je samo větší než u prvního syna, ale ohnout se nemůžu a ponožky si oblíknu jen když si nohu hodím přes druhou 😝

betina
5. říj 2010

tak holky posílám aktuální pupek, na ksicht se nedívejte, vždycky na foecní vypadám jak idiot...