Holky jaký je váš názor, zkušenosti? Děkuji 🙂
čím vyšší CS, tím větší připravenost těla k porodu. Takže když jdeš rodit a máš CS 5, tak budeš určitě rodit pomaleji a déle, než když budeš mít CS 9 😉
Já šla k porodu s CS 0 a není o co stát 😉 Pokud v tom neviděl problém doktor, tak pro Tebe je to jedině plus 😉
já při posledním těhu měla CS 8 od 34týdne 🙂 a přesnášela jsem dva týdny...žádný kotra, nic, takže v tom můj dr. žádný problém neviděl, pouze mi sdělil, že kdyby mi praskla voda nebo bych začala rodit, zřejmě bych to do porodnice nestihla....máme jí cca 12km
Jde o to, u ceho mas ty bodove hodnoty?Konzistence, zkraceni, smer cipku?????To nepises.
Ja mela od 16tt CS1 -bod u konzistence, protoze jsem mela cipek polotuhy. Pak CS3 -bod u konzistence, smeru a zkraceni.
pozdeji uz mi to ani nezapisovala, protoze jsem mela bolestivou stydkou kost a vysestreni bylo neprijemne, tak do mne moc nesahala.
Cs je indivudualni, rozhodne to neznamena, ze jsi otevrena na 6prstu, jak si hodne holke mylne mysli🙂
Já mám CS 3 od té doby, co vím, že jsem těhotná, to je asi od 9. týdne. Záleží, jestli Ti to najednou skočilo z CS 0 na 6, nebo se Ti to zvyšuje pozvolna. Jak píše Andara, jde taky o to u čeho máš ty hodnoty. Pokud Ti dr. nic neříkal, tak se tím zbytečně nestresuj. Měla by ses víc šetřit, ale hlavně věř doktorům a moc to neřeš. Jak píše Vojtišek2007 ani CS 8 nemusí nic znamenat 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
http://www.tehulky.estranky.cz/clanky/vsechno-m...
dolu mas tabulku v ktorom tyzdni by malo byt ake CS, tvoje je trosku vyssie nez by malo byt. lekar ti urcite povie aky rezim by si mala mat 😉