Cestování v těhotenství do zahraničí, dotazník k BP

artep_18et
23. říj 2013

Prosím všechny maminky, které mají malé miminko/a cca do 1 roku, aby mi vyplnily dotazníček k BP, týká se cestování v těhotenství do zahraničí. Budu ráda za každé vyplnění (vyplňovat mohou i ty, které nikam necestovaly). Pozorně si ale prosím čtetě pod otázkami komentáře. Děkuji všem moc za ochotu a spolupráci🙂))
http://www.survio.com/survey/d/R3L1U8Z1D3G9R8Z2P

lucieandrlova
24. říj 2013

Dobrý den, já mám sice dítě staré 2 roky (tedy vyplňovat dotazník nechcete), ale cestovala jsem těhotná do zahraničí. Pro zajímavost jsem se podívala na Váš dotazník a u výběru dopravního prostředku Vám chybí možnost - cestovala jsem tímto dopravním prostředkem, protože to jinak nejde (např. letadlem). Ale to je detail. Přijde mi, že dotazník směřuje k pojištění, proto bych ráda upozornila, že jsem měla pojištění storno pro případ těhotenství a když jsem skutečně otěhotněla a chtěla stornovat, řekli mi, že to nejde a že to ve skutečnosti nedělá žádná cestovka... Muselo by jít totiž o případ, kdy doktor napíše, že z důvodu rizikového těhotenství, nemůže žena odjet. Samotné otěhotnění není důvodem ke stornování zájezdu... Zdravím a ať se práce podaří!

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru