icon

Co lze vidět na ultrazvuku při časném těhotenství?

kyioko
1. kvě 2024

Krasny vecer vsem! 🙂
Tady je to asi jasne, ze? Ja jen.. zitra jdu k dr a jsem takova nesva. V lednu byl potrat a ted konecne.. ♥️ potraty mam za sebou dva, moc doufam, ze tohle uz tohle dopadne ♥️🍀
Digitalni ukazal plus. 😊 ale nevim kolikaty tyden.. posledni ms 3.3. , ns velmi nepravidelna.

Co lze vidět na ultrazvuku při časném těhotenství?Co lze vidět na ultrazvuku při časném těhotenství?Co lze vidět na ultrazvuku při časném těhotenství?
hezz17
1. kvě 2024

Jeste je brzo

hezz17
1. kvě 2024

Pardon. Ja spatne koukla. Myslela jsem 4.3., takhle uz by melo 🙂

merope
1. kvě 2024

Tak první bude asi vzít krev na hCG, protože ta slabší čárka na 8tt moc nevypadá - ovulace byla určitě později - a pak záleží, kolikátý jsi týden. V 8tt už by mohlo být vidět srdíčko, v 7tt dutinka, někdy srdíčko, jak kdy, dřív toho zase tak moc vidět nebude. Ale co bude vidět určitě, je to hCG. Takže gratuluji a držím palce.

europa00
2. kvě 2024

@kyioko ahoj za mě je ten test velmi slaby na to v jak vysokém týdnu bs měla byt … já bych určitě valila na gynekologii pro vyloučeni mimodelozniho těhotenství a dalších případných anomálií ale na prosperující tehu tvůj test pokud sis nespletla datum opravdu nevypadá teď bys byla v 9 týdnu určitě val na gynekologii

kyioko
autor
2. kvě 2024

@europa00 je to teprve treti az ctvrty tyden max.

hezz17
2. kvě 2024

@kyioko 8+4 pokud byla posledni menstruace 3.3. Jak pises

kyioko
autor
2. kvě 2024

@hezz17 tak to bylo asi nejake docisteni po potratu.. na utz je videt pouze gestacni vacek a uvnitr mala kulicka.

europa00
3. kvě 2024

@kyioko ahoj a nemůžeš mít fakt tak blbě ovulaci ? Potrat by tvá doktorka poznala odkud nrni úplný debil … a hlavně v 9 týdnu bys u potratu krvacela sliznice by vypadala rozpadla a byly vy tsm částečně rozpadlé struktura plodu a zborceny plodovy vak … určitě by tam nebyl normální klasicky nález. Buď z toho vyleze zamlkle nevyvyjici se těhotenství nebo jsi mels cyklus úplně jiný a ovulaci úplně jindy. Poslala té bs krev a kdy mas kontrolu ?

merope
3. kvě 2024

@europa00 @hezz17 Tak píše, že ms velmi nepravidelná.

eviicka
3. kvě 2024

@merope přesně, pokud má nepravidelnou menstruaci, tak to může být jakýkoliv týden, proč hned strašit...

europa00
4. kvě 2024

@merope to si E ano ale psala poslední den menses snad ne a to by teď byla v 9 týdnu takže je jedno ze je nepravidelná počítá se první den menses a ovulace bývá cca 14 den to bx ji musela mít kdy 30-40 den ? Aby ultrazvuk odpovídala 3 týdnu tehu ? Proste něco je jinak tyhle věci se musí řešit hned kvůli případnému mimoddloznimu které se naštěstí nepotvrdilo přesto výpočty a ultrazvuk dle menses nesedí tsk by se to mělo více řešit

merope
4. kvě 2024

@europa00 Já třeba ovulaci mívám kolem 9.-10. dne, někdo ji naopak může mít mnohem mnohem později. Ale nevyznám se, kdy mívají ovulaci holky, co mají menstruaci třeba 2x do roka.

kyioko
autor
4. kvě 2024

@merope zkousela jsem test dnes.. ale jak rikam, nevim, ktery tyden jsem. Ja opravdu kolikrat ms nedostala treba 2 mesice a nic se nedelo.. za dva tydny jdu na kontrolu a to uz by dr mela podle utz poznat. Ale presne takto jsem to mela u prvniho syna. Nejprve jsem potratila a pak jsem mela prosperujici tehotenstvi. Ted v lednu znovu potrat a opet se zadarilo.

merope
4. kvě 2024

@kyioko Tak to je slušná dálnice, gratuluji. A tím, že čárky sílí to znamená, že vysoce pravděpodobně i těhotenství je, kde má být a hezky prosperuje - holt ovulace byla později. Za 2 týdny bude vidět minimálně gestační váček.

europa00
5. kvě 2024

@kyioko přesně tohle to neudělá potrat jen mě zarazí ze ti doktorka řekne věci takobe u normálního ultrazvuku mr bx to třeba brutálně vyděsilo… protože odcházející těhotenství ona pozná dle zborceneho váčku atd m/s úplně jiný tvar… drží palce ať vše dobre dopadne test vypadá super