icon

Co mě čeká na 1. těhotenské prohlídce u MUDr.?

bartkat
24. lis 2014

Ahoj,zítra jdu k mudrovi aby mi potvrdil tehu, zítra budu 5+6, co mám očekávat?
(Někdo říká ze můj MUDr není pečlivý někdo ze jo,tak nevím)

Strana
z7
bartkat
autor
26. lis 2014

@terezapetrova Děkuji si moc hodna

terezapetrova
26. lis 2014

@bartkat ja taky dekuju a není zac 🙂 to srdicko pro stesti mam od Tebe? 🙂

bartkat
autor
26. lis 2014

@terezapetrova jj 🙂

terezapetrova
26. lis 2014

@bartkat tak to jsi zlata, dekuji 🙂

bartkat
autor
26. lis 2014

Tak mám výsledek krve... 10670 U/I tak uz zacinam věřit ze tam někde ten prcek je 🙂

terezapetrova
27. lis 2014

@bartkat super 🙂 to je hezky 🙂 už se těším za týden na naše kontroly 🙂 v kolik hod jsi na 4. 12. Objednána? 🙂 já tam mám byt cca před 9h doufám, ze to stihnu, musím předtim odvést Vojtíška do školky, zase píšu z mobilu tak pardon kdyžtak za chyby 🙂

bartkat
autor
27. lis 2014

Ja jsem v nemocnici, zacala jsem krvácet, cekame co bude, vacek byl videt bez srdicka, ale byl akorat pry hodne v rohu delohy

terezapetrova
27. lis 2014

@bartkat hm, držím vsechno co mám aby doktoři pomohli a Vy dopadli co nejlépe , dej pak vědet ju, moc na Tebe myslím 🙂

terezapetrova
27. lis 2014

@bartkat tak jak je?

bartkat
autor
28. lis 2014

@terezapetrova byla jsem tam přes noc, ted uz jsem doma,, kvaceni je uz jen slabe, jedine co cim tak podle ultrazvuku odpovida 5+2 včera a ze je nhodne v rohu dělohy, jinak nic. Rano jo vizite mi doktorka rekla ze bud se udrzi nebo ne, zadne leky nema cenunted davat a vysetrovat me znovu taky nebudou, mam mit klid a ve ctvrtek ke svemu na kontrolu.

terezapetrova
28. lis 2014

@bartkat tak se setri a ja drzim palce, jak se cítíš psychicky ? 😲 na jakou hodinu jsi ve ctv objednana?

hany_bany
28. lis 2014

mně doktor řekl, že přes břicho to jde až od 10. tt. Mně dělal na první prohlídce vnitřní UTZ a taky odběr na cytologii, protože jsem ostuda, co na gyndě skoro 2 roky nebyla...

terezapetrova
28. lis 2014

@hany_bany ja si skoro myslim, ze cyto se dela takhle skoro automaticky, v pozdejsim tehu je to vic problém, tak si z toho nic nedelej 🙂 ale je to jen muj názor 🙂

bartkat
autor
28. lis 2014

@terezapetrova az po 16h, ted uz to jde, včera jsem byla hodne vyplasena a mimo.

teenyel
28. lis 2014

Proste se neubranim konstatovani "co to tu sakra mame za nemocnici!?" Ta sama doktorka, ktera rekla bartkat ze se bud udrzi nebo ne mi minule pri potvrzeni tehotenstvi v nemocnici vpalila, ze o to klidne muzu prijit. A ze nema cenu dat leky na udrzeni? Co to je za blbost? Vzdy ma cenu dat neco, co muze pomoct a dat prckovi vetsi sance na zivot. A po krvaceni ze druhy den ani nevysetri utz, zda je vse v poradku? No....tahle nemocnice je za me jeden hodne spatnej vtip....se mnou jednali na houby, nikdo mi nepomohl a ja potratila....a ted kdyz se tam dostane nekdo koho znam, tak me toci o to vic, kdyz vidim, ze to nebyl ojedinely pripad flakacstvi, ale ze je to tu bezne.....to je smutne. A pry vyhlasene gynekologicke oddeleni...to jo....to tak.

bartkat
autor
28. lis 2014

Holky, je normální ze nemam zadne příznaky? Ani prsa me neboli....

terezapetrova
28. lis 2014

@bartkat prima budu na Tebe myslet a pak sem prosim hod zpravu 🙂 jsem rada, ze se cítíš lepe a hezky odpočívej 🙂 a s téma priznakama me třeba od 6teho tydne každý den skoro cely den boli zaludek ale není co zavidet.. trochu me boli prsa, při smrkani, zatnuti svalu me picha, boli v pravem podbrisku ale stejne tak jako si myslim, ze normalni je tohle všechno tak si myslim, ze normalni je i nemit zadny priznak, proste každý to ma jinak, me podle me u Vojty taky nic nebylo, ted se hlavne stresuju, ze tomu malému ve me nejak ublizim protože mam virózu a k tomu s Vojtou je to ted fakt kriz a strasne me nervuje a tak vůbec nejsem v klidu ☹

terezapetrova
28. lis 2014

@teenyel to je hrozny no, holcicky preju vam uz jen dobře zkusenosti, ja taky vim, ze hned od zacatku se muze dat nejaka podpurna medikace při problemech , kazdopadne nam vsem tady preju krasna a hlavne zdrava miminka 🙂 Co ty jak prozivas tehu a uz bije srdicko? ja jsem ted taky cca 7tt 🙂

teenyel
28. lis 2014

@terezapetrova byla jsem na kontrole ve ctvrtek v 6+1 a zatim jen gestacni a zloutkovy vacek. Srdicko zatim ne. Dalsi kontrola ve ctvrtek 4.12. Tak snad. A co ty?

terezapetrova
29. lis 2014

@teenyel určitě ted srdíčko tlouct uvidíš 🙂 já na kontrole 20 11 cca 6tt zárodek embrya a zlout Vacek, další kontrola rovněž 4 12 a taky se modlím za srdíčko, já už to čekání nevydrzim :( a to tády jiné ženy nabádam k trpělivosti

bartkat
autor
29. lis 2014

Holky 4.12. Je za chvíli už. Vy se hezky zabavite ale já se zkoumán v posteli jak se nudim,když me někde píchne hned koukam jestli zase neteče červená

teenyel
29. lis 2014

@bartkat a zatim dobry? Mas ten vitamin C?

terezapetrova
29. lis 2014

@bartkat no ju, to bude dobry uvidíš 🙂

bartkat
autor
29. lis 2014

Bojim se... bastim vse co ma v sobe céčko (uz nekrvacim)

teenyel
29. lis 2014

@bartkat tak to je moc dobre! Tak jen jez cecko dal 🙂

terezapetrova
29. lis 2014

@bartkat neboj a chod často mezi nas, my Te podržíme 🙂

bartkat
autor
29. lis 2014

@terezapetrova ja radši většinu dne spím, aby to rychle utikalo 🙂
Ale jste moc hodny na me

terezapetrova
29. lis 2014

@bartkat dyt jo, spinkej co to da, to urco je dobry ted pro Tebe 🙂 a není zac ale netřeba dekovat 🙂 od toho tu jsme 😉 🙂

bartkat
autor
29. lis 2014

@terezapetrova srdicko mam odvtebe? 🙂
Myslim zevuz zítra nme to spaní moc bavit nebude, ale radsi chci byt v klidu a teple do toho čtvrtka nez mi mudr rekne ze je vse ok a uvidí srdicko

terezapetrova
29. lis 2014

@bartkat jj ode mne 🙂 to uplne chápu s tim odpočinkem, hezky se setri , delas to rozumne 🙂 a ve čtvrtek sem budeme psat same dobře zprávy 🙂

Strana
z7