Co mě čeká na 1. těhotenské prohlídce u MUDr.?
Ahoj,zítra jdu k mudrovi aby mi potvrdil tehu, zítra budu 5+6, co mám očekávat?
(Někdo říká ze můj MUDr není pečlivý někdo ze jo,tak nevím)
Urcite to utece, ja jdu az odpoledne, ale aspon se vyspim 🙂 dnes ještě budu odpocivat a zitra asi trochu úklid
@teenyel musí to utéct 🙂 strasne všechny cekame na to srdicko coz 😉
@bartkat to s tim vyspanim ve ctv Ti i zavidim ja budu muset stopro vstavat před patou ranni abych stihla před dr odvest Vojtu do skolky ale zas snad budu brzy vedet na cem jsem. a s tim zitrejsim uklidem prd na to co to jde ju 🙂 Tvuj nejdulezitejsi úkol je setrit se 🙂
@bartkat vykasli se na uklid,setri se a odpocivej 😉 to neutece a klid je prednejsi 🙂
@terezapetrova uz aby tam bylo 🙂
Když me uz to šetření se nebaví, budu uklizet jen po chvilkách, nebojte 🙂
@teenyel a bude 🙂 ja brecela stestim primo na gyn kresle když jsem videla embryo a zlout vacek, tak nevim co budu delat az uvidim srdicko 😉
@bartkat tak co odpočíváš nebo "zlobíš"? 😀
@terezapetrova odpočívám, jsemmhrozna lina, chtela jsem uvařit hraskovou polévku, ale ani to se mi zatim nechce 🙂
S teenyel pul dne polemizujeme o prasecinkach tak sem se docela i zasmála 😀
@terezapetrova to ja jeste nikdy nevidela...ale doufam, ze uvidim...uz je pondeli, jen 2 dny uz a ve ctvrtek rano se dockam verdiktu.
@bartkat uz se to blizi 🙂 nevim jak u Vas ale v Praze total zkolabovala tram doprava tak doufam, ze do ctv se to rozjede neb se k tomu dr musim nejak dostat 🙂
@teenyel to vis všechno bude dobry 🙂
@terezapetrova jakto? O vikendu to bylo jeste o.k. 😀
@teenyel jj ještě včera vecer to bylo ok, ale od noci total námraza a všechny tramvaje stoji, bezva 🙂 holcicky letim varit, paaaa
@terezapetrova tak at ti to jde, ja budu jeste do 6 v praci :-/
@terezapetrova valeni je nuda, cely den přemýšlím ze bych upekla pernicky, ale jsem lina, možná zitra 🙂
U nas cesty pry ok, ja nevim, od soboty jsem nevylezla z domu 😀
Dneska při pohledu do zrcadla jsem se zdesila, mam pupínků vic nez ne pubertě ☹
Holky, ceka me asi noc hruzy, ted jsem na wc objevila krev, ne moc, oproti minule maličko, proto zatím do nem.nejedu,bolesti nemam, ale mam strach.
Svagrova mi říkala ze taky na začátku krvacela u obou tehu a vse bylo v cajku, ale intakmae bojim.
@bartkat tak jak je? ty si tedy užíváš ale verim, ze to bude dobre 🙂 tak dej vedet jak jsi a tom, drzim nam vsem tady palce 🙂 ja sem znovu pisnu asi zítra odpo ci vecer, paa 😉
@teenyel tak hodne stesti pro zítřek 🙂 snad i barkat bude ok 😉 paa 🙂
@terezapetrova snad bude zitrek stastny zazracny den.
@terezapetrova v kolik jdes?ja uz cekam u mudr. v crkarne. To cekani je des.
@terezapetrova ja jsem dle utz 6+5tt,embrijko se ukazalo a srdicko bylo sice videt jen chvilkama, ale blikalo 🙂 za 14 dni dalsi kontrola a nasazen fraxiparin a utrogestan.
@teenyel tak to je moc fajn 🙂 vis jak je na tom barkat, jak s tim jejím krvacenim? 😲
@terezapetrova ani nemluvit ☹
@teenyel jakoze úplně spatny? :(

@bartkat
@terezapetrova jojo, holky at uz je ten ctvrtek...ale uz jen 4 dny i se dneskem 🙂 to snad utece.