icon

Co mě čeká na 1. těhotenské prohlídce u MUDr.?

bartkat
24. lis 2014

Ahoj,zítra jdu k mudrovi aby mi potvrdil tehu, zítra budu 5+6, co mám očekávat?
(Někdo říká ze můj MUDr není pečlivý někdo ze jo,tak nevím)

Strana
z7
teenyel
30. lis 2014

@bartkat
@terezapetrova jojo, holky at uz je ten ctvrtek...ale uz jen 4 dny i se dneskem 🙂 to snad utece.

bartkat
autor
30. lis 2014

Urcite to utece, ja jdu az odpoledne, ale aspon se vyspim 🙂 dnes ještě budu odpocivat a zitra asi trochu úklid

terezapetrova
30. lis 2014

@teenyel musí to utéct 🙂 strasne všechny cekame na to srdicko coz 😉

terezapetrova
30. lis 2014

@bartkat to s tim vyspanim ve ctv Ti i zavidim ja budu muset stopro vstavat před patou ranni abych stihla před dr odvest Vojtu do skolky ale zas snad budu brzy vedet na cem jsem. a s tim zitrejsim uklidem prd na to co to jde ju 🙂 Tvuj nejdulezitejsi úkol je setrit se 🙂

teenyel
30. lis 2014

@bartkat vykasli se na uklid,setri se a odpocivej 😉 to neutece a klid je prednejsi 🙂
@terezapetrova uz aby tam bylo 🙂

bartkat
autor
30. lis 2014

Když me uz to šetření se nebaví, budu uklizet jen po chvilkách, nebojte 🙂

teenyel
1. pro 2014

@bartkat no jen aby 🙂 nejakej peknej film si pust a nevymyslej blbosti. 😀

terezapetrova
1. pro 2014

@teenyel a bude 🙂 ja brecela stestim primo na gyn kresle když jsem videla embryo a zlout vacek, tak nevim co budu delat az uvidim srdicko 😉

terezapetrova
1. pro 2014

@bartkat tak co odpočíváš nebo "zlobíš"? 😀

bartkat
autor
1. pro 2014

@terezapetrova odpočívám, jsemmhrozna lina, chtela jsem uvařit hraskovou polévku, ale ani to se mi zatim nechce 🙂
S teenyel pul dne polemizujeme o prasecinkach tak sem se docela i zasmála 😀

teenyel
1. pro 2014

@terezapetrova to ja jeste nikdy nevidela...ale doufam, ze uvidim...uz je pondeli, jen 2 dny uz a ve ctvrtek rano se dockam verdiktu.

bartkat
autor
1. pro 2014

@teenyel to vis ze uvidis i se srdickem 🙂 my všechny ve čtvrtek vidíme jak tam tluče srdicko toho prcka!

teenyel
1. pro 2014

@bartkat haha to teda 😀 aspon mi to v praci utika lepe 😀

terezapetrova
2. pro 2014

@bartkat uz se to blizi 🙂 nevim jak u Vas ale v Praze total zkolabovala tram doprava tak doufam, ze do ctv se to rozjede neb se k tomu dr musim nejak dostat 🙂

terezapetrova
2. pro 2014

@teenyel to vis všechno bude dobry 🙂

teenyel
2. pro 2014

@terezapetrova jakto? O vikendu to bylo jeste o.k. 😀

terezapetrova
2. pro 2014

@teenyel jj ještě včera vecer to bylo ok, ale od noci total námraza a všechny tramvaje stoji, bezva 🙂 holcicky letim varit, paaaa

teenyel
2. pro 2014

@terezapetrova tak at ti to jde, ja budu jeste do 6 v praci :-/

bartkat
autor
2. pro 2014

@terezapetrova valeni je nuda, cely den přemýšlím ze bych upekla pernicky, ale jsem lina, možná zitra 🙂
U nas cesty pry ok, ja nevim, od soboty jsem nevylezla z domu 😀
Dneska při pohledu do zrcadla jsem se zdesila, mam pupínků vic nez ne pubertě ☹

bartkat
autor
2. pro 2014

Holky, ceka me asi noc hruzy, ted jsem na wc objevila krev, ne moc, oproti minule maličko, proto zatím do nem.nejedu,bolesti nemam, ale mam strach.
Svagrova mi říkala ze taky na začátku krvacela u obou tehu a vse bylo v cajku, ale intakmae bojim.

teenyel
3. pro 2014

@bartkat tak co??? Dobry? Nerozkrvacela ses? A jestli se ti to nezda, kledne jed at te doktor prohledne. Treba uz bude srdicko a da ti konecne neco 😉 drzim palce, bude to ok.

terezapetrova
3. pro 2014

@bartkat tak jak je? ty si tedy užíváš ale verim, ze to bude dobre 🙂 tak dej vedet jak jsi a tom, drzim nam vsem tady palce 🙂 ja sem znovu pisnu asi zítra odpo ci vecer, paa 😉

terezapetrova
3. pro 2014

@teenyel tak hodne stesti pro zítřek 🙂 snad i barkat bude ok 😉 paa 🙂

teenyel
3. pro 2014

@terezapetrova snad bude zitrek stastny zazracny den.

teenyel
4. pro 2014

@terezapetrova v kolik jdes?ja uz cekam u mudr. v crkarne. To cekani je des.

terezapetrova
4. pro 2014

@teenyel
@bartkat holcicky u me po dnesni kontrole, jsem 7+6, vse ok srdicko hezky tluce, tak jsem moc rada 🙂 Co u Vas? 😉

teenyel
4. pro 2014

@terezapetrova ja jsem dle utz 6+5tt,embrijko se ukazalo a srdicko bylo sice videt jen chvilkama, ale blikalo 🙂 za 14 dni dalsi kontrola a nasazen fraxiparin a utrogestan.

terezapetrova
4. pro 2014

@teenyel tak to je moc fajn 🙂 vis jak je na tom barkat, jak s tim jejím krvacenim? 😲

teenyel
4. pro 2014

@terezapetrova ani nemluvit ☹

terezapetrova
4. pro 2014

@teenyel jakoze úplně spatny? :(

Strana
z7