Co mě čeká na 1. těhotenské prohlídce u MUDr.?
Ahoj,zítra jdu k mudrovi aby mi potvrdil tehu, zítra budu 5+6, co mám očekávat?
(Někdo říká ze můj MUDr není pečlivý někdo ze jo,tak nevím)
@bartkat ja taky dekuju a není zac 🙂 to srdicko pro stesti mam od Tebe? 🙂
@terezapetrova jj 🙂
@bartkat tak to jsi zlata, dekuji 🙂
Tak mám výsledek krve... 10670 U/I tak uz zacinam věřit ze tam někde ten prcek je 🙂
@bartkat super 🙂 to je hezky 🙂 už se těším za týden na naše kontroly 🙂 v kolik hod jsi na 4. 12. Objednána? 🙂 já tam mám byt cca před 9h doufám, ze to stihnu, musím předtim odvést Vojtíška do školky, zase píšu z mobilu tak pardon kdyžtak za chyby 🙂
Ja jsem v nemocnici, zacala jsem krvácet, cekame co bude, vacek byl videt bez srdicka, ale byl akorat pry hodne v rohu delohy
@bartkat hm, držím vsechno co mám aby doktoři pomohli a Vy dopadli co nejlépe , dej pak vědet ju, moc na Tebe myslím 🙂
@bartkat tak jak je?
@terezapetrova byla jsem tam přes noc, ted uz jsem doma,, kvaceni je uz jen slabe, jedine co cim tak podle ultrazvuku odpovida 5+2 včera a ze je nhodne v rohu dělohy, jinak nic. Rano jo vizite mi doktorka rekla ze bud se udrzi nebo ne, zadne leky nema cenunted davat a vysetrovat me znovu taky nebudou, mam mit klid a ve ctvrtek ke svemu na kontrolu.
@bartkat tak se setri a ja drzim palce, jak se cítíš psychicky ? 😲 na jakou hodinu jsi ve ctv objednana?
mně doktor řekl, že přes břicho to jde až od 10. tt. Mně dělal na první prohlídce vnitřní UTZ a taky odběr na cytologii, protože jsem ostuda, co na gyndě skoro 2 roky nebyla...
@hany_bany ja si skoro myslim, ze cyto se dela takhle skoro automaticky, v pozdejsim tehu je to vic problém, tak si z toho nic nedelej 🙂 ale je to jen muj názor 🙂
@terezapetrova az po 16h, ted uz to jde, včera jsem byla hodne vyplasena a mimo.
Proste se neubranim konstatovani "co to tu sakra mame za nemocnici!?" Ta sama doktorka, ktera rekla bartkat ze se bud udrzi nebo ne mi minule pri potvrzeni tehotenstvi v nemocnici vpalila, ze o to klidne muzu prijit. A ze nema cenu dat leky na udrzeni? Co to je za blbost? Vzdy ma cenu dat neco, co muze pomoct a dat prckovi vetsi sance na zivot. A po krvaceni ze druhy den ani nevysetri utz, zda je vse v poradku? No....tahle nemocnice je za me jeden hodne spatnej vtip....se mnou jednali na houby, nikdo mi nepomohl a ja potratila....a ted kdyz se tam dostane nekdo koho znam, tak me toci o to vic, kdyz vidim, ze to nebyl ojedinely pripad flakacstvi, ale ze je to tu bezne.....to je smutne. A pry vyhlasene gynekologicke oddeleni...to jo....to tak.
Holky, je normální ze nemam zadne příznaky? Ani prsa me neboli....
@bartkat prima budu na Tebe myslet a pak sem prosim hod zpravu 🙂 jsem rada, ze se cítíš lepe a hezky odpočívej 🙂 a s téma priznakama me třeba od 6teho tydne každý den skoro cely den boli zaludek ale není co zavidet.. trochu me boli prsa, při smrkani, zatnuti svalu me picha, boli v pravem podbrisku ale stejne tak jako si myslim, ze normalni je tohle všechno tak si myslim, ze normalni je i nemit zadny priznak, proste každý to ma jinak, me podle me u Vojty taky nic nebylo, ted se hlavne stresuju, ze tomu malému ve me nejak ublizim protože mam virózu a k tomu s Vojtou je to ted fakt kriz a strasne me nervuje a tak vůbec nejsem v klidu ☹
@teenyel to je hrozny no, holcicky preju vam uz jen dobře zkusenosti, ja taky vim, ze hned od zacatku se muze dat nejaka podpurna medikace při problemech , kazdopadne nam vsem tady preju krasna a hlavne zdrava miminka 🙂 Co ty jak prozivas tehu a uz bije srdicko? ja jsem ted taky cca 7tt 🙂
@terezapetrova byla jsem na kontrole ve ctvrtek v 6+1 a zatim jen gestacni a zloutkovy vacek. Srdicko zatim ne. Dalsi kontrola ve ctvrtek 4.12. Tak snad. A co ty?
@teenyel určitě ted srdíčko tlouct uvidíš 🙂 já na kontrole 20 11 cca 6tt zárodek embrya a zlout Vacek, další kontrola rovněž 4 12 a taky se modlím za srdíčko, já už to čekání nevydrzim :( a to tády jiné ženy nabádam k trpělivosti
Holky 4.12. Je za chvíli už. Vy se hezky zabavite ale já se zkoumán v posteli jak se nudim,když me někde píchne hned koukam jestli zase neteče červená
@bartkat no ju, to bude dobry uvidíš 🙂
Bojim se... bastim vse co ma v sobe céčko (uz nekrvacim)
@bartkat neboj a chod často mezi nas, my Te podržíme 🙂
@terezapetrova ja radši většinu dne spím, aby to rychle utikalo 🙂
Ale jste moc hodny na me
@bartkat dyt jo, spinkej co to da, to urco je dobry ted pro Tebe 🙂 a není zac ale netřeba dekovat 🙂 od toho tu jsme 😉 🙂
@terezapetrova srdicko mam odvtebe? 🙂
Myslim zevuz zítra nme to spaní moc bavit nebude, ale radsi chci byt v klidu a teple do toho čtvrtka nez mi mudr rekne ze je vse ok a uvidí srdicko
@bartkat jj ode mne 🙂 to uplne chápu s tim odpočinkem, hezky se setri , delas to rozumne 🙂 a ve čtvrtek sem budeme psat same dobře zprávy 🙂

@terezapetrova Děkuji si moc hodna