Co mě čeká na 1. těhotenské prohlídce u MUDr.?
Ahoj,zítra jdu k mudrovi aby mi potvrdil tehu, zítra budu 5+6, co mám očekávat?
(Někdo říká ze můj MUDr není pečlivý někdo ze jo,tak nevím)
@teenyel chudák :( :( písnu ji sem ještě večer něco pro povzbuzení
Kočky, mam radost za vás 🙂
Ja uz v bříšku nic nemam, ale co melo byt to je, a dalsi prcek bude co nevidět.
@bartkat jsi moc hodna, mrzí me, co Té potkalo ale věřím, ze budeš taky brzy šťastná 🙂 jsi moc statečna a dej nám o sobě vědet ať víme novinky 🙂
@terezapetrova ty si moc hodna 🙂
Malinko se v ty nemocnici nudim ca mam roupy, po tele je mi ok a dusicka ujde, nesmim na to myslet, dnes uz tu alespoň neplace mimi jako vcera, to jsem plakala i ja v noci...
@bartkat tak ja tak dekuji a jsi moc statecna a silna 🙂 doufam, ze ted pekne odpočíváš a az naberes sily tak urcite stesti brzy prijde k Vam 🙂
Jj odpočívám, ale už bych chtěla jít co nejdříve do prace-dokud ještě nějakou mam a doma je to docela narocne.
Doufám, že u tebe je v se ok a ze moc netrpiš nevolnostmi.
@bartkat doma to mas asi narosny na psychiku coz 😒 u me vse relativne ok, nevolnosti asi o trochu lepsi, spis v takových vlnách nekdy par hodin uplne ok a pak to prijde apod 😉 od kdy by jsi chtěla do práce a co vlastne delas? 🙂
Chtěla bych klidne hned, jenže Můj MUDr ordinuje jen utery a čtvrtek odpoledne, takže mu dnes budu volat kdy me vezme, potřebuji ukončit od něj neschopěrku, pokud me tento týden nevezme, objednám se na pondělí už k novému doktoroví, ten dela v nemocnici, celou dobu se tam o me staral je moc sikovnej a má lidský přístup a neslyšela jsem na něj nic než chválu.
Dělám u O2 na prodej ne, ale ted tam budu končit. ...
@bartkat tak snad te vezme brzy a posle mi te do prace....me se tu bez tebe nelibi 😀 a jinak vim o jakeho noveho mudr jde, je fakt sikovnej, o me se staral v zari po potratu a vazne ma skvely pristup. Oproti tem ostatnim, se kterymi jsem mela co docineni. Urcite bude lepsi nez ten soucasnej. Jsem rada, ze jsem od nej utekla. 🙂
@bartkat aha, tak at Te brzy propusti a preju at jsi nakonec s dr spokojena 🙂 a jak dlouho by jsi u O2 mela ještě byt? 🙂
@teenyel jakpak se cítíš? nejake tehu zmeny nevolnosti a tak?
@bartkat to jo...ale...no neni to ono.
@terezapetrova no...nevolnosti...kdyz prepadnou,tak nezvracim, ale soufl je mi dost. Nejhorsi to byva kolem obeda. A nedavno me hryznul ten nas lump do nosu,me se najednou udelalo zle,doletela jsem do koupelny a flakla tam sebou o studene dlazdicky, jak me to horko polozilo. A ne a ne se zvednout,tak jsem tam asi ctvrt hodiny lezela a pak az prisel manzel a odtahl me na chodbu, protoze ja se nechtela zvednout, motala se mi hlava. Ale jinak dobry 😀 co ty?
@teenyel to mas tedy zážitky, tim lumpem myslis pejska? 🙂 me je taky celkem fest blbe od zaludku a když me do toho zlobi Vojta a nekdy chce venkuj en nosit na ramenou tak mam dost 🙂 kdy mas dalsi KO ja 18. 12 a mela bych dostat legitku a 8. 1 mam genetiku a pak hned ten samy den velky screening
@terezapetrova má čas až příští čtvrtek, ráno budu volat do nemocnice ať mi někdo tu neschopenku ukončí.
Jne do konce roku.
Holčičky, jen ať máte příznaky, at víte že ty prckove rostou!
@terezapetrova jojo, myslim tim nase 3,5 mesicni stene hovawarta. Divoch malej....ja jdu na kontrolu taky 18.12. 🙂 a pak jeste nevim, to se dozvim az na kontrole 🙂 v kolik jdes?
@bartkat hmm, tak to si toho dr zmen 😉 a to vis jsem rada i za ty nevolnoste 🙂
@teenyel prosim te mam tam byt pred 9h a pripravit se na cekani - u mého dr je to poslední ordinacni den tohoto roku, v kolik Ty? 🙂
@terezapetrova jojo, tak to je. 🙂 ja tam mam byt asi na 8,nebo tak nejak brzy rano. Musim se podivat na ten listecek 😀
Jo jo je tu krásného 🙂
Jdu zítra ve 13 h ukončit neschopenku a pak se stavit v práci a pak asi na pracák v patek.
už nevím co doma dělat
@bartkat tak at sezenes nejakou praci co Te bude bavit 🙂
@teenyel Ahojky jsi dnes po kontrole? Ja ano a u me ok, jsem 9+6 🙂
@bartkat jakpak je, co práce? A kdy se zas budete snažit o nimi? ;)
@terezapetrova ahoj, jojo, po kontrole, dle utz 8+4tt a srdicko tluce a male tam sebou hazelo ze strany na stranu 😀

@terezapetrova bohuzel...