icon

Co používáte na pálení žáhy?

lenus202
4. pro 2013

Holky co používáte při pálení žáhy? Někdy je to fakt dost nepříjemný...prosím o pomoc, díky.

ajinkafo
4. pro 2013

voda s citronem, bylo to snad jediný pití, který jsem v těhotenství pila a pálení žáhy mě dokonale zbavilo. Citron nějak neutralizuje ty žaludační šťávy. Rennie, mlíko a tak na mě vůbec nezabíralo..

kancatko
4. pro 2013

Mně zabírá Tums a mlíko jinak nic taky s tím bojuji doufám že to po porodu skončí

kamino
4. pro 2013

U me Rennie a mleko zabiralo.

fifina86
4. pro 2013

Sklenice mléka a pak mi lékař říkal o Anacidu...

romantika
4. pro 2013

kavovou lzicku sody bikarbony do vody, rozmíchat a ucucavat, nebo při kojeni jsem prisla ze mi udela dobře i fenyklovy caj a téměř cele tehu mi pomahali tobolky espumisanu. nekdy to muze palit i ne jen z prekyseleni ale ze zaludek nestiha

jaja01k
4. pro 2013

V lékárně mi doporučili Gaviscon a fakt mi pomáhá.

antoinet
4. pro 2013

Mandle. A nejíst večer, v průběhu dne malé porce a po jídle si nelehat.

lenkalenulka
4. pro 2013

Me pomohly pastilky rennie nebo se napit trochu studeneho plnotucneho mlika, nekdo pije i smetanu🙂 musis zkusit co a tebe zabere😉

amabilis
4. pro 2013

Já mám Anacid, ten na pálení žáhy pomáhá. Bohužel nefunguje na poškrábaný krk od zvracení, nemáte nějakou radu, co s tím?

Jinak říká se, že jedlou sodu v těhotenství ne, ale nějak se mi nepodařilo zjistit, proč.

gosa22
4. pro 2013

Gaviscon tablety (přijdou mi lepší, než ten tekutý)...a plnotučné kvalitní mléko 😉 případně smetana... raději ale samostatně 😉

caboonek
4. pro 2013

Renii pastilky

frantiska85
5. pro 2013

Apo Ome, jsou dva druhy. Jeden je preventivní a druhý se bere, když už je špatně. Ten preventivní je super, ale může se max 14 dní celkem.

anulilinkaaa
5. pro 2013

Mléko, soda, rennie. Jíst po menších dávkách, nejíst kořeněná jídla a hned si po jídle nelehat.