Dovolená u moře ve 4. měsíci. Co myslíte?

hulda
11. črc 2011

Ahoj, chci se zeptat, co si myslíte o dovolené u moře na začátku 2. trimestru, případně jestli jste ji některá absolvovala. Je mi jasné, že těhule nemůže ležet týden na slunci, ale myslela jsem být třeba pod slunečníkem... 😒 Co myslíte?

medvik
11. črc 2011

@hulda Byla jsem v roce 2009 v 6.měsíci na Kypru, výlety i koupání, vše v naprosté pohodě. Letos jsme byli na Lago di Garda a u moře, to jsem v 5.měsíci. Takže to nevidím jako problém, buď co nejvíc ve vodě a ve stínu, hodně pij, nepřepínej se a dělej, co je Ti příjemné.

vendulka
11. črc 2011

já jsem se před 14 dny vrátila z dovolené na chorvatsku, nyný jsem 21tt a vše jsem přežila v pohodě a i cestu autem tam a zpět...hodně sem pila a odpočívala a bylo to dobrý, na pláži sem byla jen pod slunečníkem a nebo chvilku ve vodě

ia.
11. črc 2011

myslím,že bych jela. Já byla letos ve 22 až 24 týdnu a užila jsem si to 🙂

hulda
autor
11. črc 2011

Tak mockrát díky za pozitivní odpovědi! 🙂 Mám už doma totiž jednoho rošťáka, kterýmu je 2, 5 roku, tak bych ráda k moři vyrazila už kvůli němu. Díky!

jennyska
10. únor 2014

Ahoj @hulda @ia. @vendulka @medvik a ostatní těhulky, maminky 🙂

Mohly byste se podělit o své zkušenosti s Cestováním v těhotenství do naší Wiki knihovničky Modrého Koníka, kterou si tady s maminkami společně tvoříme? 🙂

Tím, že svou zkušenost vložíte do https://www.modrykonik.cz/cestovani-v-tehotenstvi/ pomůžete ostatním těhulkám, které to právě řeší a na MK hledají Vaše cenné rady, tipy, zkušenosti.

Děkuji Vám, že pomáháte a přeji Vám hezký den! 🙂
Janča

PS: Přispět a nebo napsat nový článek do Wiki může úplně každý. Knihovnička je otevřená všem, kdykoli! A pokud toto není téma, do kterého chcete přispět, můžete si vybrat z mnoha dalších: https://www.modrykonik.cz/wiki/all

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru