icon

Ester nebo Anna?

florida2001
12. bře 2021

cekame holcicku v kvetnu a nemuzeme se rozhodnout. zijeme v zahranici a chtela bych nejake jednoduchhe jmeno co se bude hodit v CR i USA.

zajima me vas nazor na Ester nebo Anna?

Strana
z2
jednaholkaa
13. bře 2021

@daisy95 No, ti co to jmeno znaji asi ne, ale pristehovalci apod si myslim, ze klidne

victress
13. bře 2021

existuje milion jmen začínajících na E a nevyslovují se s Í na začátku - jak jste na to proboha přišli? copak říkáte Emma jako Íma, Emily jako Ímily, Elizabeth jako Ílizabet?

felixfelicis
13. bře 2021

Esther jakožto biblické jméno je celkem mezinárodní. Určitě bude známé i Hispanoamerikancum nebo Asiatum v USA 🙂

similenka
13. bře 2021
fyii
13. bře 2021

No nazory jsou tu ruzne, my pobyvame v USA kazdy rok zhruba 6 mesicu a co se zde setkavam s mistnimi tak to vyslovuji fakt jako Íster, Evu jako Ívu😉. Je pravda, ze kdyz pak jim slecna lec americanka s ceskym otcem vysvetlila, ze proste Eva, tak tech par vyvolenych ji tak rika pro ostatni je Íva. U Anny se ptaji jestli je z ruska.. asi podle ty tenisky..🙂 takze urcite jsou jmena, kde je to bez diskuse.. jinak Elisabeth bezne rikaji Liz, Lizbeth...apod. to jsou typicky americka jmena...

jjasmina
13. bře 2021

@amazonkajanik to jooo, ale film dobrej 🙂

krtcice
13. bře 2021

Za mě Anna 🙂

amazonkajanik
13. bře 2021

@jjasmina což to jo , ale mám s ním spojený jednu mrchu, co ho má ráda, takže mi ho zprotivila 😣😁

jednaholkaa
13. bře 2021

@victress To sice jo, ale treba Eva je Iva..

keksik002
14. bře 2021

Rekla bych ze bych vybirala dle příjmení ;)

colik
14. bře 2021

Za mě Ester.

nikyliz
19. bře 2021

Anna se mi taky dost líbilo, ale vzdycky premyslim, jak ji budou realne lidi rikat a uplne slisim "Anco" no to by me svihlo... ale kdyby ji meli oslovovat anglicky, tak pak rozhodne pro

janina228
20. bře 2021

@nikyliz taky se mi nelíbí oslovení Ančo..ale mě se tohle -čo nelíbí u žádného jména, takže Jančo, Hančo, Dančo, Mončo, Emčo (ale Emčo je asi jediný jméno, kde mi to zas tolik nevadí🙂).. určitě by se našlo více jmen,co jde takhle přizpůsobit.. Anna může mít oslovení třeba Ani/Any.. to mi přijde hezký (Stejně jako Jani, Dani, Mony, ..atd) 🙂

nikyliz
21. bře 2021

@janina228 ani je nadherny 🙂)

sylvka
21. bře 2021

Ester

janina228
21. bře 2021

@nikyliz my doma jednu Annu máme a můžu říct,že Ančo ji řeknu jen já.. a to musím být maximálně vytočena 🙈.. Andulka, Andy, Ani, Anuška.. je spousta variant 😉

Strana
z2