Ester nebo Anna?
cekame holcicku v kvetnu a nemuzeme se rozhodnout. zijeme v zahranici a chtela bych nejake jednoduchhe jmeno co se bude hodit v CR i USA.
zajima me vas nazor na Ester nebo Anna?
existuje milion jmen začínajících na E a nevyslovují se s Í na začátku - jak jste na to proboha přišli? copak říkáte Emma jako Íma, Emily jako Ímily, Elizabeth jako Ílizabet?
Esther jakožto biblické jméno je celkem mezinárodní. Určitě bude známé i Hispanoamerikancum nebo Asiatum v USA 🙂
@florida2001 Ester
No nazory jsou tu ruzne, my pobyvame v USA kazdy rok zhruba 6 mesicu a co se zde setkavam s mistnimi tak to vyslovuji fakt jako Íster, Evu jako Ívu😉. Je pravda, ze kdyz pak jim slecna lec americanka s ceskym otcem vysvetlila, ze proste Eva, tak tech par vyvolenych ji tak rika pro ostatni je Íva. U Anny se ptaji jestli je z ruska.. asi podle ty tenisky..🙂 takze urcite jsou jmena, kde je to bez diskuse.. jinak Elisabeth bezne rikaji Liz, Lizbeth...apod. to jsou typicky americka jmena...
@amazonkajanik to jooo, ale film dobrej 🙂
Za mě Anna 🙂
@jjasmina což to jo , ale mám s ním spojený jednu mrchu, co ho má ráda, takže mi ho zprotivila 😣😁
@victress To sice jo, ale treba Eva je Iva..
Rekla bych ze bych vybirala dle příjmení ;)
Za mě Ester.
Anna se mi taky dost líbilo, ale vzdycky premyslim, jak ji budou realne lidi rikat a uplne slisim "Anco" no to by me svihlo... ale kdyby ji meli oslovovat anglicky, tak pak rozhodne pro
@nikyliz taky se mi nelíbí oslovení Ančo..ale mě se tohle -čo nelíbí u žádného jména, takže Jančo, Hančo, Dančo, Mončo, Emčo (ale Emčo je asi jediný jméno, kde mi to zas tolik nevadí🙂).. určitě by se našlo více jmen,co jde takhle přizpůsobit.. Anna může mít oslovení třeba Ani/Any.. to mi přijde hezký (Stejně jako Jani, Dani, Mony, ..atd) 🙂
Ester

@daisy95 No, ti co to jmeno znaji asi ne, ale pristehovalci apod si myslim, ze klidne