icon

Fotografování těhotných. Co si o tom myslíte?

smardik
5. kvě 2008

Holky chtěla bych se nechat vyfotit jen s bříškem a dát to příteli k narozeninám. Sice mám trochu strach že se budu stydět odhalit před fotografem, ale zase mi to přijde jako krásný dárek a krásná vzpomínka 🙂. Co si o tom myslíte, popřípadě nevíte o nějakém fotografovi který by takové fotečky dělal - v Moravskoslezském kraji. Za chvíi dám do alba nějaké fotky z internetu, jak bych si to představovala 🙂. Uvítám vaše názory nebo ještě líp zkušenosti

Strana
z3
pavelpustina
Odpověď byla odstraněná
lena.k
11. zář 2011

Ahoj, zkusim obnovit diskusi. Chteli bychom nejake tehotenske fotky a shanime doporuceni na nejakeho dobreho fotografa/ku z Ostravy a okoli, ktera uz ma s timhle focenim nejake zkusenosti a se kterym jste i vy byli spokojeni. A druhy poddotaz: v kolikatem TT jste se nechavali fotit.Diky

lena.k
18. zář 2011

jeste zkusim posunout nahoru

miparime
26. bře 2013

Holky já se chodím i s celoiu family fotit k Jursovi v Brně, foto mám zakázaný zvěřeňovat od manži 😒

kaccaa
31. led 2014

Taky se přidám, někdo nějaké nové zkušenosti s fotografováním bříška v přírodě - Ostrava?

bohdana45
24. bře 2014

Ahoj pěkné fotografie těhulek má Ostravská fotografka Pavla Gajdová. Fotí v ateliéru, ale myslím si, že po domluvě by klidně fotila i v exteriéru. Její wb je: pavlagajdova.cz a adresa: U Oblouku 501/8, 708 00 Ostrava - Poruba

kaaacaaatkooo
20. srp 2014

@bohdana45 Dobrý den, mohla bych se zeptat, na kolik takové focení vyjde? Nemám vůbec představu. Bydlím kousek od Ostravy, takže ty ceny tady budou cca stejné.

kaaacaaatkooo
20. srp 2014

@bohdana45 Aha, tak jsem si najela na její stránky a už to vidím 🙂

holecekholec
18. kvě 2016

ahoj, já se nechala fotit v Jihlavě, fotoateliér Kouzelný objektiv ( www.kouzelnyobjektiv.cz ) a jsem moc spokojená, fotky nádherné, fotografka moc milá, má tam dětský koutek, malýmu dala balonek, fakt moc fajn http://kouzelnyobjektiv.cz/foceni/tehotenske-ji...

klarah1986
30. srp 2017

ahoj, prosím o doporučení na fotografa, fotografku z jižních Čech - České Budějovice. Děkuji. Hofmannová

Strana
z3