Gynkrup v Praze - rizikové těhotenství, máte zkušenost?
Holky, prosím, která máte zkušenost s gyndou Gynkrup v Praze? Přemýšlím, jestli by nebylo lepší jít na rizikové těhu, ale nevím, jak se k tomu pan doktor Krupša staví? Když poslední dobou čtu diskuze o tom, jací jsou doktoři prudéři, tak si nejsem jistá .. Předem moc děkuji za odpovědi, K.
Pak dr je uzasny, staci vse vysvetlit.
Jsem ve čtvrtém měsíci a rozhodně se nechci jen tak flákat doma, proto si u doktora ani nestěžuji. Jenže je toho v práci celkem hodně, místo, aby mi spíš ubrali, tak mi práci přidali. Nemám vůbec možnost si během dne odpočinout a nikdo neřeší, že mi občas není dobře nebo jsem unavená. Nedělám rukama, jsem v kanceláři, ale jelikož se jedná o kancelář, jejiž chod a administrativu mám na starosti jen já a pracuji s velkými penězi a pod tlakem, tak jsem začala poslední dobou uvažovat, jestli mi ten stres za to stojí. Chtěla jsem pracovat až dokud to bude možné a vlastně ani nevím, co je lepší řešení, doma bych se asi zbláznila.. Také potřebuji ještě dokončit vysokou školu, protože pochybuji, že s malým mimčem na to bude síla, alespoň ne ze začátku. A upřímně jsem ráda, že to v té práci přežiji, přijdu domů a jdu si lehnout. Možná to ještě zkusím, občas jsem se vytratila, když mi nebylo dobře, ale během chvíle mě někdo hledal.. je to fakt úlet občas. A to nemluvím o těch zástupech lidí, kteří chodí na ověřování.. usmívejte se, když se vám chce zvracet 🙂 Známe to asi všechny 🙂 ... Nicméně, jen mě zajímalo, jestli v případě, že už to nebude k vydržení a nezačne mi být lépe, existuje tato možnost a doktor bude vstřícný a nepošle mě hned někam. Tak Vám děkuji 🙂
jsem sla na neschopemku ve 23tt nas sve pozadani, taky se mne nechtelo flakat doma, ale zacalo mi tvrdnout bricho a mela jsem hodne namahavou praci, chtela jsem pracovat do materske)))
a jak to nakonec zvládáš doma? 🙂
S miminkem dostudujete. Je to jednodušší, když je to úplné miminko. Já promovala s 10 měsíční slečnou a v pohodě. Jen to chce zapojit tatínka. Člověku to učení jde nějak rychleji a nepotká ho prokrastinace. K učení využijete kažkou volnou chvíli. Fakt se to dá zvládnout.
@reinne to věřím a ani si nemyslím, že to není možné, ale já tu školu musím dokončit do září.. přinejlepším do února, už mi chybí jen dva jazyky, státnice a napsat práci.. takže bud ted a nebo s malym mimčem.. netuším, jestli v šestinedělí nebo těsně před porodem budu schopná něco dělat.. tak bych to raději dokončila do února a pak, až bude mimčo větší, pokračovat ve studiu v klídečku 🙂

na rizikove se nechodi protoze chces,ale protože musís.Doktori neprudi,jen se s rizikovym roztrhl pytel a kazda chce neschopenku hned,jak pocura test.Ke Krupšovi jsem dříve chodila,ale jak se k tomuhle staví,netuším.každopádně by měl existovat duvod,proc te na rizikove poslat a ten asi neni co?