Herbadent v těhotenství. Je vhodný?

nika110818
21. pro 2020

Ahoj, prosim, mate nekdo zkusenost s pouzivam gelu nebo roztoku Herbadent nebo Oroxid v tehotenstvi? Mam afty na spodnim patre, prosli jiz do zanetu dasne, silene to boli a zubar mi doporucil prave tyto pripravky, nebyl si ale jisty, zda jsou vhodne v tehotenstvi a v lekarne se taky informace ruzni. Obsahuji totiz bylinky jako salvej nebo natrznik (Herbadent) a peroxid (Oroxid). Nic nepolikam, aplikuji jen mistne. Mate, prosim, nekdo zkusenost? Dekuji.

emillyhk
21. pro 2020

@nika110818 Osobní zkušenost s uvedenými přípravky nemám, ale zubařka mi říkala, že zánět je pro těhotné větší riziko než lokální léky k ošetření... V jakém jsi týdnu?

nika110818
autor
21. pro 2020

@emillyhk v 16.tt. Ono to neni zanet v pravem slova smyslu, zuby a vsechno ostatni mam v poradku, jen ty afty se mi prenesly na dasne, ale je to jen lokalni zalezitost.

emillyhk
21. pro 2020

@nika110818 Tak to ještě zkus konzultovat na gynekologii, klidně jenom po telefonu. Že ti zubař doporučil to a to, ale že si nejsi jistá...

cilkat
21. pro 2020

Na ústní vodě Herbadent jsem přežila celé druhé těhotenství. Právě kvůli aftam. Můj zubař i praktik tvrdí, že dokud je to kloktadlo, sprej nebo mazání, které působí lokálně a ne přes krev, bývá pro miminko bezpečné skoro vše.

nika110818
autor
21. pro 2020

@cilkat moc dekuji, to jsi mne uklidnila. 😊

misa_illi
22. pro 2020

Dobrý den dámy, dovolím si připojit naše informace a moc děkuji, že zvažujete naše produkty: Bylinné složky v produktech Herbadent pocházejí z bylin ve farmaceutické kvalitě a jsou testované SÚKL. Pro jejich použití na kůži a sliznice není známo žádné omezení. Do krve maminky a tedy k plodu se nemohou dostat v takové koncentraci, která by jakkoliv mohly uškodit plodu. Jedinou kontraindikací je případná alergie maminky na některou z použitých bylin. Doufám, že tato informace je pro vás užitečná a hlavně, že vám produkty pomohou. Michaela

nika110818
autor
23. pro 2020

@misa_illi mockrat dekuji, pro mne je to zazracny produkt, po dvou dnech pouzivani se mi neuveritelne ulevilo. 😊 Moc dekuji.

misa_illi
23. pro 2020

@nika110818 to moc ráda slyším, já jsem spokojená, že pečuje, léčí a ještě krásně voní. Ať je jen dobře.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru