icon

Hledám respektujícího gynekologa Praha, Praha-východ

urtica
3. srp 2018

Dobrý den, hledám empatického gynekologa v Praze či Praze-východ, který bere pacientky a respektuje individuální přání (např. odmítnutí vnitřního vyšetření). Jsem už v rozjetém vlaku "těhotenství", o to je hledání náročnější - dr. bych potřebovala změnit kvůli změně bydliště. Prosím jen konkrétní tipy na lékaře, díky za zdržení se nesouhlasných či napadajících příspěvků. Děkuji.

linee
•
3. srp 2018

Ja ti chci jenom pri hledani poprat hodne stesti (doopravdy). Ono je obecne v Pze sileny problem najit gyndare, ktery bere pacientky, jeste k tomu tehotne. A pokud mas jeste dalsi pozadavky, prijde mi to jako temer nemozne...Takze opravdu preji, at brzy najdes🙂

urtica
autor
•
3. srp 2018

@linee děkuji, v nejhorším budu dojíždět ke staré lékařce - ale je to 100 km, takže žádná slast...

linee
•
3. srp 2018

@urtica tak to si uprimne ve vyssim stadiu tehotenstvi nedokazu predstavit🙄 snad bude mit nekdo tip🙂

pajita
•
3. srp 2018

Nepises v jakym tydnu, ale muzes se od ty svy gyndarky poslat uz do porodnice kde chces rodit a tu gyndarku si nechat/nemenit, 2x rocne 100km neni narocny jet na kontrolu 😉

urtica
autor
•
3. srp 2018

@pajita 15 tt, tj. na dojíždění do nemocnice opravdu brzy

pajita
•
3. srp 2018

@urtica tak to je jeste brzy, myslela jsem ze uz 25tt a vic

pajita
•
3. srp 2018

@urtica Mela jsem bezvadnyho, ale odstehovala jsem se, bohuzel je pro tebe daleko Praha 13 - Velka Ohrada

anve77
•
3. srp 2018

můžu nabídnout kontakt na svou sestřenici v Praze. Ale netuším zda respektuje individuální přání pacientek. Teď však 14 dní na dovolené.

urtica
autor
•
3. srp 2018

@anve77 Děkuji. To respektování je pro mě důležité, jinak by nebyl problém někoho sehnat...

anve77
•
3. srp 2018

Rozumím... je to mladá lékařka, která se neustále vzdělává. Myslím, že by mohla být pro tyto pacientky otevřená. Ale opravdu netuším. A teď ani nezjistím, je na dovči....

urtica
autor
•
3. srp 2018

@anve77 Děkuji, 14 dní je bohužel dost dlouhá doba, ale i tak budu ráda za kontakt - třeba se bude do budoucna hodit.

anve77
•
3. srp 2018

Dobře, posílám do sz....

ivuska1986
•
3. srp 2018

Ahojky, asi nejrychlejší zpusob registrace a objednani je v Gyncentru - chodim do Hloubetina - kousek od metra. Příjemné prostředí, vse na místě-odběry, velky ultrazvuk, 4 D ultra, maji i svou internu, kdyz jsem objednana tak jdu přesně na čas, na vsem se s nima da domluvit. Poplatek je necela tisícovka za rok.

urtica
autor
•
3. srp 2018

@ivuska1986 V Gyncentru mě právě odmítli kvůli tomu, že jsem odmítla vaginální vyšetření...na všem se opravdu domluvit nedá, takovou aroganci jako dnes jsem dlouho nezažila.

cuuza
•
3. srp 2018

@urtica Fakt? Mne ho za cele těhotenství dělali dvakrát, z toho jednou kvůli cytologii. U koho jsi byla?

urtica
autor
•
3. srp 2018

@cuuza Jandejsek a pak jsem ještě měla pohovor s Holbou. Cytologii už mám za sebou u své původní lékařky, Holba mě přesvědčoval, že ji musím podstoupit znova, protože výsledkům jiných lékařů nevěří...🙂.

lafejfi
•
8. srp 2018

@urtica Zkuste MUDr. Galambošovou, je skvělá! A je v Líbeznicích, zde odkaz na její webové stránky - http://www.gynekologie-libeznice.cz/

urtica
autor
•
8. srp 2018

@lafejfi Děkuji, snad už jsem našla, ale pokud by to nevyšlo, určitě na ni mrknu...

hani1234
•
8. srp 2018

@urtica Zkus MUDr.Renatu Kavanovou, já jsem u ni spokojená, zatím nebyl problém .

urtica
autor
•
8. srp 2018

@hani1234 Děkuji - jak už jsem psala výše, už jsem snad našla, ale pokud by to neklaplo, využiji...