icon

Hodnota free beta hCG u holčičky: Jaká by měla být?

berushe14
13. led 2023

Holky, jaká hodnota free beta hCG by měla být u holcicky?

Strana
z2
berushe14
autor
16. led 2023

@kristynaprandl me kartarka psala ze budu mít kluka. Pak dopadla ze to muže být holka jako kluk. Takže se mám na vo těšit 😂

kristynaprandl
16. led 2023

@berushe14 no teď mam 26 😄😄
Duhy syn 23
A první 59 😄tak jsem z toho debil prý se ale posuzuji ty čísla c MoM což mam 0,57 tak já nevím 😄

fifinka2020
16. led 2023

@berushe14 jako prý to není stoprocentní (protože to by jinak věděli všichni už ve 12.tydnu:-), ale opravdu co jsem četla, tak na 80 % to vychází... Mně to vyšlo u obou děti.

berushe14
autor
16. led 2023

@fifinka2020 v tom případě se mužů s holku rozloučit.

berushe14
autor
16. led 2023

@kristynaprandl tak u syna jsem měla 26 a 0,603

zet83
Autor odpověď smazal
daasqua
16. led 2023

@berushe14 Já si čísla už nepamatuji, ale tenkrát jsem to zkoumala a dcera měla opravdu dost vysoké a syn pak nízké, takže mi to sedělo. Seděly mi i chutě, měla jsem je dost odlišné, tak jsem si říkala, ze to druhé bude určitě kluk. Věděla jsem i ovu a naší stravu, takže další indicie (2 dny před vs 1 den po, hodně vápníku+hořčíku+zdravé lehke vs hodně masa+sodíku+drasliku) Ale nech se překvapit 😉

kristynaprandl
17. led 2023

@berushe14 no když první syn měl byt dle těchto cisel holka, tak to vypadá ze já nejsem ten případ, kterymu by to vyšllo a jdu ještě potichu snít o holčičce než mě někdo vyvede z omylu 😄😄😄

berushe14
autor
17. led 2023

@zet83 heh v moji diskuzi si guláš budu dělat 😂😂 zítra ty klky v pátek budem vědět výsledek. Drz palce. A co to tvoje miminko?

zet83
Autor odpověď smazal
zet83
17. led 2023

@kristynaprandl
@berushe14 holky, držím vám, ať jsou čísla jakákoliv, ať znamenají vaše vysněné princezny. 💃🍀

berushe14
autor
17. led 2023

@zet83 jsme ve skupině cervencovky. Když si do profilu Zadas termín porodu okamžitě té to k nám přiřadí.

pajusz
17. led 2023

Hele holky a není taky důležitý třeba kdy se ten screen a krev odebírá? Přece jen každá chodíme na krev a utz v jiném tt. Ale chtěla jsem vás požádat, ptz někomu by to pak mohlo helpnout až budeme 100% vědět co sem dát vědět zda sedělo nebo ne, nebo udělat anketu ať je to přehledně 😉 hodně zdraví Vám i mrnouskum

kristynaprandl
17. led 2023

@pajusz založím 🙂

berushe14
autor
17. led 2023

@pajusz prý Jo. Já byla 11+2 a na screen jsem byla 12+6. V 11+ hcg už prý hcg klesá. Tím pádem muže být nižší. Nejvíce je prý 10+

kristynaprandl
17. led 2023

@berushe14 já byla u všech tři 11+4

zet83
Autor odpověď smazal
berushe14
autor
17. led 2023

@zet83 jinak i na fb mám skupinu konikovky červenec. Stačí mi do sz napsat jméno prijmeni město a mužů té pridat

berushe14
autor
18. led 2023

Tak holky řekla bych, ze tato metoda docela sedi. Dneska mi doktorka hned řekla, ze čekáme chlapečka ❤️

kristynaprandl
18. led 2023

@berushe14 jeeeeee takže druhej kluk 😍😍😍😍 gratuluju !

berushe14
autor
18. led 2023

@kristynaprandl Dekuji, fakt jsem myslela, ze budu zklamana, ale byla jsem nadšena hned co mi to řekla❤️❤️

kristynaprandl
18. led 2023

@berushe14 no já si po dnesni noci taky mysllim ze to nakonec bude kluk 😄 mě spis než aby seděli tyhle hodnoty, sedi moje sny 😄😄 oba kluci mi o sobě dali vědět před zjištěním pohlaví, ze jsou kluci.. no a tentokrat se mi zdálo to same takže sazim taky na kluka 😄

zet83
Autor odpověď smazal
berushe14
autor
18. led 2023

@zet83 tak jako myslím, ze manžel je zklamaný. Chce pak Zadat o osvojení holcicky. Já další těhotenství ve svém věku a zdravotním stavu nedam.

berushe14
autor
18. led 2023

@kristynaprandl co se ti zdálo? Kdyžtak to nápis co naši skuoinyx

kristynaprandl
18. led 2023

@berushe14 no když pominu, že mi oba moji kluci vždy dali vědět ve snu, že jsou kluci a vše vyslo tak teď se mi zdálo ze jsem šla jsem na tu prohlidku 30tyho.. doktorce rekla ať mi napise to pohlaví zda se mimi ukáže, necekala jsem ze se půjde podívat hned.. normálně tam na mě vytasil pořádnyho pindika, holky jak kdyby mi chtěl říct MAMO, já nejsem holka aale kluk, divej !
Takovou šišku tam měl, no takže za mě to bude kluk
takový sny přesvědčivý uuz znam a vyšlo to vždy, kluci mi taky posílali pozdravy z břicha než jsem zjistila pohlaví 😄😄😄
Jak kdyby vycítil moje pocity na holku a chtěl mee vyvést z omylu 😄😄
Po tomhle si fakt myslím kluka protože to není poprvé 🤷🏻‍♀️

kristynaprandl
18. led 2023

@berushe14 první syn o sobě dal vědět už v době než jsemm zjistila těhotenství, a druhy na začátku nějak a ze bude větší než bracha a fakt ho dohání a to jsou od sebe 2 roky a jen o jednu velikost 🙈😄

daasqua
18. led 2023

@kristynaprandl Já u první na začátku myslela, že bude kluk, ale manžel měl velmi živý sen, kde viděl hnědovlasou holčičku... Blbost, říkala jsem si, kdyžtak bude určitě mít černé vlasy po tátovi, případně blond po mně (měla jsem do 4 let)... A máme hnědovlasou holčičku 🙂

Strana
z2