Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři

Hroznový nebo klasický cukr v těhotenství?

gilotek
16. říj 2007

Nevíte jestli je lepší v těhu požívat hroznový cukr místo klasického? Který je víc "škodlivý" ? 😅

many
16. říj 2007

tak to by mě taky zajímalo,jestli se můžeš užívat,máme doma nakoupený jablečný,citronový a ještě jakejsi a nevím právě,jestli se to může v těhotenství brát 🙂

ria80
16. říj 2007

Urcite to muzes brat. 🙂 Jinak se ani neda rict,ktery je zdravejsi,ono to je nejak stejny.. Jedine mozna je trochu zdravejsi ovocny cukr(fruktoza),jinak to vyjde natejno.

helca76
16. říj 2007

Mě řekli v lékárně, že se hroznový cukr v těhotenství může normálně, tak ho baštím o sto šest. Ale bacha na kilča 😀

lu777
17. říj 2007

může se, taky jsem se na to ptala.. ale max. 6 kousků denně prý.. já si to vezmu i k porodu, na ten začátek (teda jestli to žaludek bude brát)
nejdřív jsem se bála, ale teď po testech na cukrovku si jeden dva denně dám, asi lepší než se při chuti na sladké cpát krémovými dorty 😅

neeve
17. říj 2007

Já měla hroznový cukr s sebou a byla jsem za něj hrozně vděčná, že můžu něco cucat 🙂 Střídala jsem to s ledovými kostkami. A přišlo mi oboje hrozně super a moc dobrý v tu chvíli 🙂 A dodalo energii...stopro!
Ale jedna moje kámoška na ten hroznový cukr zapomněla, že ho má s sebou a pak ho druhý den po porodu snědla dvě balení najednou 😀 😀 😝

helca76
18. říj 2007

neeve- tak to muselo kamarádku pěkně pročistit, myslím že ve větším množství to má projímavé účinky 😀

ria80
18. říj 2007

To je pravda,ale ja jem taky druhy den snedla dve baleni a nic.A si se to vsechno spotrebovalo v tele,potrbovala jsem energii. 😉