icon

Hubené holky v těhotenství hodně přibírají - pravda?

shannondrake
2. kvě 2016

Chtěla jsem se zeptat, co je pravda na tom, že hubené holky v těhotenství hodně přibírají? Mám 48 kg na 165 cm. Nedržím žádné diety, jím spíše zdravě + trochu toho pohyhu. Tak trochu se děsím velkého přibrání ne jen kvůli postavě ale i bolestem z důsledku velkého nabrání. Známá je hubená a přibrala do 10 kg a říkala že když nebudu žrát jak prokoplá a budu se maličko hlídat tak se nemusim bát. Máte zkušenosti?

Strana
z2
tofife
2. kvě 2016

Já jsem měla 51kg na 170cm a přibrala jsem 25kg.. a to jsem jedla normálně.. Jsem 6 týdnů po porodu a mám 10kg nahoře, ale já to shodím 😀 😀 😀

luccaaa7
2. kvě 2016

Já jsem měla 50 kg na 165 cm a přibrala jsem 12 kg. A když jsem odcházela z porodnice, tak jsem byla pomale na původní váze. Myslím, že je to individuální 🙂

marki133
2. kvě 2016

Je to opravdu individuální - začínala jsem těhotenství na 52,5kg/ 160cm a rodit jsem šla s 54,2 kg. Jedla jsem normálně jak jsem byla zvyklá před těhotenstvím, ale nepřibírala jsem. Doktor to neřešil, malá je zdravá. Porodní váhu měla 2 760g/49cm a teď v roce má 11 930g a 80cm. Samozřejmě si brala vše ode mě, takže po porodu jsem byla pod svojí váhou.

Strana
z2