icon

Hudební festival v těhotenství, jak byste to viděly?

gumicuq
11. kvě 2015

Ahojte, jak by jste to viděli s třídenním hudební festivalem v těhotenství? Budu v 6 měsíci, myslím si že by to neměl být problém (celé těhotenství je zatím bezproblémové),ale přeci jen ten červíček tam vrtá... 🙂

vercik83
11. kvě 2015

Klidně jdi, akorát pod reprákem bych nestála. Taky jsem byla a holka se zdá ok ;)

kacikaci
11. kvě 2015

Já byla v prvním těhu na třídenním fesťáku, tuším, že jsem byla v 7. měsíci a v pohodě, moc jsem si to užila..jen jsme nespali v autě, ale v penzionu..takže s chutí do toho 🙂
@gumicuq

sannnya
11. kvě 2015

Taky chodím na koncerty i do kina, kde je hluk srovnatelný a malá si řekne co se jí líbí nebo ne. Akorát upozorňuju na vyčítající pohledy některých lidí co si myslí, že těhule by měla být zavřená doma a sedět na zadku. Jsem fanda Pražského filmového orchestru a filmů v kině, proto si myslím, že není třeba se nijak zásadně omezovat, protože jsem těhotná a ne si připadat jak umírající připoutaná na lůžku.

gumicuq
autor
9. čer 2015

holky, děkuji za rady a názory 🙂 budu mít klidnější dušičku 😀

luckiesj
9. čer 2015

Já se taky chystám za měsíc na Točník ( to budu v 7. měsíci) a v srpnu, když bude všechno ok, tak na Okoř, to budu v 8. měsíci, nevidím důvod, proč bych jít nemohla, když nebudu sedět přímo u repráků nebo nebudu skákat v "kotli" 😉

fidlin
9. čer 2015

Určitě běž, pak se dlouho nikam nepodíváš 🙂

kristyna99
10. čer 2018

Šli byste na votvirak? Budu ve 32tt 🙂

zerea
10. čer 2018

@kristyna99 budu ve 33tt a jdu 😉

newwi
10. čer 2018

Taky jsem byla!!!V 6. mesici.. a pohoda!Jakmile partner videl,ze jsem unavena,tak jsme jeli dom,ale uzila jsem si to paradne!Na dalsi jdu za dva tydny... male je 7 mesicu!Takze jdi!Jak uz tu nekdo zminoval-dlouho se nikam nepodivas...