Jak dlouho po oplodnění se objeví první duch na testu?
dělala sem si test 8 dní po teoretickém oplodnění 🙂 a objevil se mi na TT "duch" a nevím co, jestli jo nebo ne. Už mi to udělalo minulý měsíc a nebyla sem , podle doktorky vadný test. Teď sem použila jinou značku.
Já měla 10nebo11 DPO ducha, kterého jsem nemusela hledat- podívala jsem se a viděla. A to bylo 7 dní před očekávanou menstruací.
Já měla na mamatestu 10 dní po oplodnění docela solidní čárku takže bych ještě nějakej den testovala 😉 Držím palce 🙂
Ja testovala az 14 dnu po ovu, ale to jsem si byla celkem jista, ze se jen potvrdi moje podezreni, ze se zadarilo. Jinak testy s citlivosti 10 casto falesne ukazuji ducha, takze bych spolehla na citlivost 25 a tam holky neco mivaji tak od toho 9., 10. dne. Drzim palce!!
taky jsem mela pozitivniho ducha 10dpo. Behem tydne uz byla slusna carka. Ono u toho testu, jak jsi si delala, jsi klidne mohla byt tehotna, ale proste se to neudrzelo. Coz se zpocatku stava pry az u 25% tehotenstvi, ze odejdou jeste v case bezne menstruace. Proto se hlavne doporucuje testovat az po vynechani ms, aby nedoslo ke zbytecnemu zklamani.
tak já to měla tak že jsem po vysazení HA měla 2.9 MS (1den) a už 21.9 jsem viděla ducha a to večer. Plánovaná MS měla přijít až kolem 30.9 takže duch tam byl hodně brzo 🙂
zaleží jak citlivy máš test..já jsem mela citlivost 10 a objevili se mi / / 10dnu po ovulaci...
V den kdy se mela dostavit ms jsem mela hodne slabeho ducha na testu s citlivosti 10.Druhy den rano taky a pak az za dva dny byla slaba carka.🙂

Mně se objevil duch 10 dní po ovulce. Za tři dny už to byla regulérní čárka 🙂